Teşekkürler canım evet 24 temmuzda doğum yaptım
Ondan önce 2 gün suyum gitti acil ebesine gittik su değil enfeksiyon dedi test yaptı kesinlikle doğum değil dedi eve gönderdi ama ben biliyordum su enfeksiyon öyle olmaz petlerim taşıyordu pijamalarim islaniyirdu
Neyse eve geldim yarın oldu hala devam etti gene acil ebesine gittik bu defa evet suyun gelmiş açıklık 2 santim yatisini yapacam dedi ama sancım sıfır ve 40+4 haftalik olmuştum.
İmza attıp eve geldim yatisi reddeiyorum diye eve geldim 1 saat yürüyüş yaptım kaç kez merdiven inip çıktım çömelme hareketi yaptım ve yavaş yavaş düzensiz sancım oldu ama sancılar bir türlü düzene girmedi ama sidetliydi gene acile gittik direk doğumhaneye girdim nsteye bagladilar ama sancılar duzensizdi ve suyum kalmamıştı suni sancı verdiler aşırı zor bir doğum oldu çünkü çok küçüktü tam açılmaya rağmen çıkamadı tam doktoru çağırdılar neyseki doğdu
2500 grmdi bu defada bebeğin eşi çıkmadı 2 doğum yaptım sanki o kdr karnıma bastilar şuan korse bile takamiyorum karnimda rahmimde sanki köz var o bebeğin eşi çıksın diye defalarca biri koluna kdr soktu diğeri 2 elliyke tüm gücüyke karnıma bastirdi.
Şükür doğdu ama bitti dikisim var karnımin içi yara kuyruk sokumu ağrım var ama bitti diye teselli veriyorum kendime