0 oy
319 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1 puan) tarafından

Ust komsumla yakın arkadaştık. Taki beni taklit ettiğini anlayana kadar. Ne yaparsam aynılarını yapmaya çalışmaya başlayınca uzaklaştım. Ben uzaklaşınca herkesle aramı bozdu. Mahalleliylw kanka oldu ben yanlız kaldım. Şimdide aynı şeyleri kızı kızıma yapmaya çalışıyor. Şuan evden dışarı çıkmak istemiyoruz. Moralimiz çok bozuk. Ne bu mahalleye nede bu eve gelesim var. Taşınmak içinde imkanımız yok. Kendimi çok çaresiz hissediyorum. Ne yapabilirim? Daha önce başına gelen varmı?

9 Cevaplar

+5 oy
(2,955 puan) tarafından

Kusura bakmayinda mahalleliyi neden bu kadar taktiniz  komik bi durum gercekten

Disari ciktiginizda mahalleli sizi kovaliyormu ne yapiyor

Insan kendi akrabalarini bile bazen onemsemezken siz komşulari mo takiyorsunuz 

(1 puan) tarafından

Mahallede çocuklar oynarken benim çocuğumu aralarına almak istemiyorlar. Dışlanmak çok rencide edici bir durum. Hiç suçu günahı yokken kızı ve kendisi ne söylüyor ne yapiyorda herkesi böyle örgütleyebiliyor anlayamıyorum.

(2,955 puan) tarafından

Canim yanlis anlamada devir kotu zaten mahallede oynayan cocuk mu kaldi 

Kizin onlarla oynamasin zaten parka falan gotur ben olsam boyle sacma sapan insanlarla cocugumu muhatap etmem asla 

-Reklam-
+2 oy
(8,110 puan) tarafından

Mahalleli yada komşun çokmu önemli? 6 senedir evimdeyim daha bir komşuma gitmişliğim yok. Mahalleli ile hiç alakam yok. Mesafe koymadan böyle haşır neşir oluyorsunuz ne özeliniz kalıyor ne bir şey sonra sonu böyle oluyor.

Bu arada seni taklit etmesi neden seni rahatsız etti ki. Mesafe koymak saçma geldi bana. Sonuçta her kes birlerini taklit ediyor bu hayatta. Mahalleli ile aranı nasıl bozdu 🤔sen arkalarından mı konuştun? Kimse durup dururken kimseyle arasını bozmaz 

(6,723 puan) tarafından

Bende gelip isteye bilirmiyim fazladan varsa bir bebek istiyorum 🫣 🤗 

Nasılsın canım nasıl gidiyor gebelik varmı bir sıkıntı 

(8,110 puan) tarafından

Buyur gel tabi 😄

İyiyim teşekkür ederim Allah razı olsun seni sormalı

Gebelik biraz zorluyor tansiyonum düşüyor sürekli 😕

(6,723 puan) tarafından

Kaç haftalık oldun cnm bol bol içe biliyorsan hafif tuzlu ayran iç 

(8,110 puan) tarafından

21 haftalık şu an. Ayran içmeyi seviyorum da tuzda yasak bana 😕idrarda kaçak protein çıktı o yüzden tuz yasak dediler. Bakalım doğurana kadar idare edecez 

(23,372 puan) tarafından

Hayırlı olsun canım 😍😍

0 oy
(43 puan) tarafından

UUmursama haklıysan hakkını ara köşeye çekilmekle asla bir şeyler düzelmez. Asla oyle şeyler yapmasına da mğsade etme. İnsan ne kdr sessiz kaldımı o kdr karsı taraf kendini bir şey sanıyor

(1 puan) tarafından

Bütün mahallenin muhtarı gibi dolasınca hakkımı savunmaya da çekiniyorum doğrusu. Sürekli başka yerlere gidiyorum ki uzak durayım diye

(43 puan) tarafından

Hatalı olan çekinir. Çekinmeni gerektiren bir durum yok. Kendi hakkını savun. Kimseye kendini ezdirme. Cocuguna yazık. Olan ona olur. 

(1 puan) tarafından

Evet onun için çok taktım zaten kafama

0 oy
(23,326 puan) tarafından

Üç senedir aynı binadayım sadece üst kat komşumuz ile çok samimi olduk gerisi zerre umrumda değil. Bence birinin seni taklit etmesi de küsme sebebi değil bu olay da çok abartılacak bir durum değil 

0 oy
(952 puan) tarafından

Gereken cevabı arkadaşlar vermiş zaten .

Tek tabanca yaşamaya bak . Ben öyleyim kafam rahat, kral gibi yaşıyorum.  😎😎😎

0 oy
(23,372 puan) tarafından

Neden çaresizsin yada bütün insanlarla aranı nasıl bozabilir kusura bakma çok saçma geldi bana ne konuştunuz insanlar hakkında eğer bişey yapmadınsa kimseden korkma kendine güvenen yolda kalmaz insanlarla arana mesafe koymallıydın benim en büyük hayat mottom budur herkesle bi tık mesafeli olacaksın kimsenin eline koz vermeyeceksin demekki dost değil düşmanmış aslında sen ona inat komşularınla aranı düzelt sürekli iyi olki istediğini elde edemesin

(1 puan) tarafından

Bisey konuşmadım kimse ile ilgili ama konuşmuşum gibi atıp tuttuysa insanlar inanmıştır diye düsunuyorum

0 oy
tarafından

Canım arada ben de komsularla çöp dökmeye giderken karşılaşırız sadece o kadar 

Gecen üst komşu haca gitti geldi 

Aradım dedim 5 dakika size gelcez 

Tamam dedi 

Eşimle oğlumla çıktık yukarı 

5 dakika kahve ictik indik aşsaya 

O kadar

Fazla samimiyet tez ayrılık getirir 

Mesafenin canını yediğim 

0 oy
(5,712 puan) tarafından

Benimle birinin lafina bakip kotu olan kisi zaten komsum olamaz. Asla takmam. Tek arkadasimda komsularim degil. Kizima aynisini yapiyo olsa gider cocuklarla bir abla gbi konusurdum. 

0 oy
(298 puan) tarafından

Şimdi bu dert mi cidden .Mahalle onların babalarının malı mı? Tabiki de çıkıp gezeceksin ,oturacaksin .hatta kizinla daha çok vakit geçir .İsterlerde gruplassinlar çok mu ihtiyacın var .İnan bana yuvandaki huzur herşeyden daha önemli komşu cart curtta kimmiş ..

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 871 göst.
+1 oy
7 cevap 231 göst.
0 oy
5 cevap 252 göst.
8 Nisan 2025 Diğer kategorisinde nurr001 (3,257 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 311 göst.
4 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde BoncukGozlum (21,851 puan) tarafından soruldu

Kategoriler