0 oy
548 göst.
Diğer kategorisinde (34,364 puan) tarafından

Eşim ehliyet aldığımdan beri bu ikinci sürüşüm hep moralimi bozuyor her şeye acele ettiriyor bir anda bir sürü şey söylüyor panik yaptırıyor hangi birini aklımda tutayım acele ettiriyosun diyorum tutcaksın hepsini aklında diyo sen anne karnında öğrendin zaten dedim bi daha hiç istemiyorum onunla sürüşe çıkmayı sanki benim kullanmamı istemiyor gibi davranıyor öyle hissediyorum 

10 Cevaplar

+1 oy
(2,837 puan) tarafından

Senı kendine rakip görmüş demek ki 😅 olabılır kıskanç herif 😅

(34,364 puan) tarafından

Gerçekten istemediği ortada ehliyete yazdırırken bile yalvarttı resmen 2 yıl uğraştım yazdırması için

-Reklam-
+1 oy
(418 puan) tarafından

İnan çoğu aynı şeyi yapıyor. Benim 2018 den beri ehliyetim var evlenmeden önce fıldır fıldır geziyordum. Evlendim vermiyor arabayı eşim 

(34,364 puan) tarafından

İstemiyorlar erkekler kadınlar bişey öğrenecek diye akılları gidiyor 😒

+1 oy
tarafından

Ne kaoslar yaşadığımızı unuttum 4 yıl oldu ama biri birimizi darlıyorsa klasik hareketimiz var sağa çeker al sen sür derim😅 sende öyle yap ya sussun ya da o yokken sakin yerlerde sür. Zaten kursta öğrenmişsindir sadece dikkat etmediğin bir şey olunca uyarsa yeter  

(34,364 puan) tarafından

Bizim araba kurs'un arabasına göre daha zor kullanımı hem arkası uzun hemde her şeyi sert zorlanıyorum ve ondan biraz da olsa yardım istedim alışmak için bir öncekinde yine moralimi bozmuştu bunda da aynısını yaptı soğudum gerçekten sürmek falan istemiyorum 😒

tarafından
+1

Soğuma kız onun yüzünden alışırsan sana büyük kolaylık olur sen denemeye devam et tekrarladıkça kolaylaşır. Evet araba sürerken bir çok şeye dikkat etmek lazım ama sürekli biri söyleyince stres oluyor insan anlıyorum. Sen bırakma devam et inşallah o da az da olsa susar:)

(34,364 puan) tarafından

Yok bacım ya defalarca denedim bununla ben gerçekten hep bi ters hareketler yapamazmışım gibi hissettiriyor böyle biriyle daha sürüşe nasıl devam edebilirim ki 

tarafından
+1

O zaman yalnız çık ehliyet yeniyse zaten her şey aklındadır zor diye düşünme sakin yerlere çık geniş yerlere park et sonra yavaş yavaş açılırsın. Merak etme yaparsın ya ben kaza da yaptım yanlış yollara da girdim ama korksam da çıktım sürdüm. Her yeni arabada yeniden öğreniyormuş gibi oluyordu Sanki kimse hata yapmıyor mu dediğin gibi kimse doğuştan bilmiyor eminim sende yapabilirsin sonra da rahat rahat gezersin❤️

(34,364 puan) tarafından

Bilemiyorum hiç bir istek kalmadı içimde 😑

+1 oy
(5,908 puan) tarafından

Çimenlere girme cimenlere girme 😀 bence çoğu aynı erkeklerin

(34,364 puan) tarafından

Hepsi aynı neredeyse evet kendileri doğmadan önce sürüyordu ya çok biliyor 

(5,908 puan) tarafından
+1

Aynen bir anda kırk yillik şoför gibi surmeni bekliyorlar 😀 oysa kendileri de ilk sürmeye başladığında bir sürü hata yapıyor 

+1 oy
(2,581 puan) tarafından

Eşim kullanmamı istediği halde panik yaptırıyor bence çoğu erkek böyle biraz hızlı sür şurda şunu yap burda bunu yap sonra da bana çok panik yapıyorsun sakin ol diyor ama hâlbuki kendisi panik yaptırıyor en son kızmıştım bi sus da süreyim diye 

(34,364 puan) tarafından

Bunları çenesi açılınca arabadan atacaksın anca öyle anlarlar

(2,581 puan) tarafından
+1

Ben daha ehliyet almadım ehliyeti alsam onu yapardım annem de yeni ehliyet aldı kardeşim de öyle hiçbirsey bilmiyor ama hiç de susmuyor kadına panik yaptırıyor şimdi annem sürerken yanına kimseyi almıyor 

(34,364 puan) tarafından

Çok boş konuşup kafa karıştırıyolar sadece 

+1 oy
(15,833 puan) tarafından

Tek başına çık. Eşimle de babamla da kullandım hep beni törpülediler. 1 senedir kendim kullanıyorum hata yapa yapa doğrusunu öğreniyorum

(34,364 puan) tarafından

Vermiyor ki çıkayım arabayı verdiğini görmedim daha 

+1 oy
(796 puan) tarafından

Ewet çoğu istemiyor..bnde yasadım..yaza anca kullanırsın diyordu...baktım olmayacak özel ders aldım bayan hocadan...çokda iyi kullandım yaza kalmadan kışın baslafım..esimin hiç hoşuna gitmedi

(34,364 puan) tarafından

Kıskanıyolar herhalde arabayı 

+1 oy
(6,692 puan) tarafından

Sana net olarak sunu diyebilirim ki kendi basina kullanmaya cik. Esimle ilk ciktik, yanimda elli tane laf yapardi. Bigun kisa mesafe aldim ciktim baktim yapiyorum bi ozguven geldi. Simdi yollari aglatiyorum hemde daha 6-7 aydir aktif trafikteyim. Uzun yol bile yaptim. Esini kullanirken takip et gozlemle nasil yapiyo diye. Nette de direksiyon hocalarinin videolarini izledim. Oyle oyle kaptim iyice.

(34,364 puan) tarafından

Vermiyor ki arabayı 

(6,692 puan) tarafından

Ayol bu araba evin arabasi degil mi sorarak mi alcaksin

+1 oy
(32,573 puan) tarafından

Elinin tersiyle bi vurcan ağzına ama koca işte dövülmez 😁😁😁😁😁😁

(34,364 puan) tarafından

Kaç kez yapmak istemişizdir kadınlar olarak 🤭😂

(10,309 puan) tarafından
+1

Yoo gayet de dövülür, şiddete karşıyım diye el kaldırmıyorum 😜

(32,573 puan) tarafından
+1

🤣🤣🤣 seslerini kesmek lazım bu erkek miletinin 

+1 oy
(10,309 puan) tarafından

Standart kompleksli insan davranışı. Ezik karakterler ezmek ister. Şaşmaz hiç. 

(34,364 puan) tarafından

Doğrı söylüyorsun 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 354 göst.
0 oy
12 cevap 311 göst.
0 oy
7 cevap 272 göst.
17 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Nalankt (1,541 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 587 göst.