+1 oy
332 göst.
Diğer kategorisinde (703 puan) tarafından

Kızlar bu 90 tatile girdiğimiz günden beri eltim ve kendi çocuklari ayrı ayrı belki 15,20 defa gelmişlerdir yani bana msj atyr mesela hayır müsait değilm yâda iş yapacm dyrm tam dyr kaynanamla aramız 5 dk bir bakyrm kapı caliyr çocukları ne oldu dyrm ee nenemlere gittik evde değildi size geldik ee dedim aramadan gelmeyin o zmn diyorum annem aramadı diyor,veya yolda giderken bir yere dönüşte Cat eltim gil geliyor dyr surdan geliyorduk ugrayalim diyor size aha bugün de mesela size gelelim dedi iş yapacağım dedim tam dedi kendi çocuklari gitms kaynanam gile kaynanam gil evde değilmiş çocukları direk bize gelms şimdi bizdeler güya iş yaoacaktim kocamla bir çocuğumu yolladım işe kendiyle götürdü biri yanımda uyuturum başlarim dedim ama şimdi defalarca laf arasında uyayachuz birazdan dedim ama büyük ihtimalle kovasim var 

13 Cevaplar

+1 oy
(24,149 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Açma kapıyı gerekirse gir banyoya suyu aç müziği aç kapıda kalsınlar veya ara eltini çocukları geri gönderdim dışarıya çıkıyorum de 

-Reklam-
+1 oy
(1,076 puan) tarafından

Evde değilim de yada bende hazirlandim çıkıyordum de 😀

+1 oy
(28,080 puan) tarafından

Bnm elti böyleydi kayınbabama söyledim gelmesin diiye kurtuldum o şekilde yeni evliyken zırt bırt geliyordu banyodayım bi bakıyorum gelmiş çalıyo kapıyo çalıyo sürekli bıktırmıştı ayyyy

+1 oy
(4,813 puan) tarafından

Kapiyi acma. Acsanda musait degilim de yolla boyle birkac kere.

0 oy
(29,745 puan) tarafından

Net bi şekilde söyle kimsenin çocuğunu çekmek zorunda değilsin bakıcılık yaptırmaya çalışıyorlar resmen eltine söyle bak yanlış anlama işlerim oluyor her zaman müsait değilim habersiz gelinmesinden hoşlanmadığını dile getirmezsen daha çok yaparlar 

(703 puan) tarafından
+1

Aha cnm dün aksm kaynım kavun alms kendilerine iki tane de bize alms geldi birkti bjze aha yeni kızı diyorki annem demiş babama ne diye veryrsn fakirmidir parası bizden çok zenginler şusu var busu var diye kavun kestim önlerine koydum dedi kendjsi şok oldm bir de yesinler diye indirdm ha saklama. Huyum yok 

0 oy
(83 puan) tarafından

Bence kayinvalidenler evdedir ama kapıyı acmiyorlardir eminim çünkü her seferinde evde olmaması mümkün değil 🤣 kimseye bişey deme bence çünkü kötü ilan ederler seni sende açma kapıyı telefonu da sessize al uyuyordum dustaydim gibi şeyler söyle zamanla anlarlar zaten

(83 puan) tarafından

Valla bazen eşimin teyzesi falan geliyor arıyor gelirken açmıyorum telefonu kapiyida çalıp duruyor öyle böyle bir çalma değil o zili söküp atasim geliyo insan gerçekten uyusa yerinden zıplar parmağı Zile yapışıyor gibi zilde yetmiyor ayağıyla eliyle kapıya vuruyor acmayinca kapinin önünde eşimi arıyor sonra bakiyorum eşim beni ariyor açmıyorum valla. Eşim onu arayıp ulaşamıyorum diyene kadar da gitmiyor kapıdan hiç ugrasamam ya ara sıra gelsin ya da akşam eşim evdeyken alsın kocasını gelsin 

0 oy
(4,630 puan) tarafından

Alma eve evlerine gönder geri. Kapının emniyet kilidini kapat kapıyı azıcık arala müsait değilim bir daha haber vermeden benim iznim olmadan gelmeyin de kapıyı kapat geri. Kayınvalidene tak başlarına gelebiliyorlarsa evlerine de tek başlarına gidebilirler. 

0 oy
(1,581 puan) tarafından

Geri gönder sende alma eve

0 oy
tarafından

Ben o mesafenin canını yediğim 

0 oy
(997 puan) tarafından

Ben almıyorum canım genellikle aynı apartmanda oturuyoruz alıştılar mi bitti konu ben kendi çocuğumu hiç bir zaman eltimin başına yollamam hoşlanmam öyle durumlardan ama eltimin çocukları bir gün alırsam ikinci gün üçüncü gün yine gelirler o yüzden almıyorum müsait değilim diyorum 

0 oy
(1,696 puan) tarafından

Vallahi bir an ablamın eltisinin çocuklarından bahsediyorsun sandım benim ablamın çocukları hiç gitmez ama ablamın eltisinin çocukları ablamla hiç ayrılmaz yüz vermeyeceksin aslında vursunlar kapıya yıksınlar evi hiç umurunda olmasın her seferinde olmaz sen bunu yüz verirsen gerisini de getiriyorlar kaynanan bence de her seferinde evde olmamazlık yapmayacak yani açmıyordur bence bilerek bu kadar da olmaz ayrıca ben müsait değilim bir yere gideceğim çocukları gönderiyorum diyebilirsin bu kadarı da şey yani saçma vallahi mesafe çok iyi bir şey ya kimse haddini aşmıyor o zaman

0 oy
(7,038 puan) tarafından

Çok yüzsüz insan var çok

0 oy
(986 puan) tarafından

Koy çocuklarını bı odaya kapat kapıları sesinizi duymazlarsa çalar çalar giderler

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 331 göst.
0 oy
3 cevap 209 göst.
24 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde misafir098765 (378 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 131 göst.
0 oy
4 cevap 220 göst.

Kategoriler

1,474,818 soru