+1 oy
160 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (212 puan) tarafından

Kızlar sizinle hüzünlendiğim bişeyi paylaşmak istedim burada 

Ben Sevgisiz büyüyen bir çocuktum aynı zamanda da annemde çok fazla şiddetle büyüdüm 

Babam hep evde vardı ama yoktu ve babam şuan dada kardeşlerime ılıman davranmaya çalışıyor ben uzak duruyorum çünkü böyle alışığım kopuk büyüdüm artık hepimiz büyüdük o yaşı baya Bi geçtik ben evlenmeden önce yapmış olsaydı  eş seçimim de çok doğru olurdu ve sevgi gördüğümü sanıp evlenecem diye hoplamazdım sonrası dada yanlış yaptığım evliliğin  acısını çekmezdim  dün annemlere gittik babam kapıda kardeşime sarıldı öptü ben baktım kaldım sanki Bi küçük kız çocuğu oldum. annemde beni görünce bende seni öpüyüm hadi görüşürüz dedi fazlasıylada evlat ayrımı yapıyorlar beni ayrıyolar dünden beri kendime gelemedim. Kardeşlerim evli değil onlar birbirine destek aynı evin içinde oldukları için benim küçük çocuklarım olduğu için onlara kardeşlerim kadar destek olamadığım için ayrım oluyor. Çok üzüldüm paylaşmak istedim 

4 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Canım ailen tarafından sevilmemek sayılmamak 

Gerçekten travmatik bir durumun içindesin 

Malesef ki aynı şeyleri bende cok fazlasıyla hissediyorum 

Gerçekten çok üzülüyorum 

Ve elimden dua etmekten baska bir seyde gelmiyor açıkçası.

(212 puan) tarafından

Evet dua edicez çünkü benim de iki tane çocuğum var biri çok aksi inat diğeri de tam tersi sakin ama ben inat olan  çocuğuma saya çok   sarılıp öpüyorum çünkü onun mizacı bu belki değişir  evladım o benim. Ben yıllarca kötü Bi çocuk olduğum için sanıyordum ki dayak yiyorum sevilmiyorum. Kötü çocuk yokmuş ki

-Reklam-
0 oy
(1,951 puan) tarafından

Ben sevgiyle büyüdum annem olsun babam olsun 18 de evlendim hersey değişti babam gibi sandığım adam tam tersi çıktı höt höt hep dediğim olsun kafasında babam istemedi kaçtım diyede yıllarca dislandim iki kardeşin var onlar babamın hastaliginda hep ilgilendiler beni gönderen olmadı ama suan babam yok yaşamıyor gibiyim sana tavsiyem fazla kafana takma evine çocuklarına bak insan düşüne düşüne bı zaman sonra duvar gibi oluyo 

(212 puan) tarafından

Düşününcede işin içinden çıkamıyorsun. Bu şekilde kabul etmem lazım sanırım. Kardeşimin doğum gününydü dün pastasını almışlar iki çeşit iki takım kıyafet almışlar. Ben hiç doğru düzgün kutlanmadım. O yüzden doğum günümden nefret ediyorum eşimde zaten kutlamadı. Hatta bir kere de unutmuştu. 

(1,951 puan) tarafından

Boşver hiç takılma eğer paran varsa al bı pasta otur cocuklarinla ye hepsinden iyi😊

0 oy
(5,106 puan) tarafından

Seni anliyorum aile sevgisiyle buyumek her cocugun hakkidir sonuna kadar burda haklisin peki es seciminde ailen sana baski yapti mi illa bu adamls evleneceksin dediler mi bi an once git dediler mi 

(212 puan) tarafından

Eşimin verdiği sevgi Bi baba sevgisi gibi olduğunu zamanla anladım ailemde gördüğüm baskı kavga tartışmalar arasından çıkıp Bi sevgi kapısı gibi gördüm eşimi. Sonrada çok karmaşık hal almaya başladı şuan eskiye göre iyiyiz ama ben çok yıprandım 

(5,106 puan) tarafından

Ama kimse evlen git birini bul diye de bu adamla evleneceksin diye de baski yapmadi 

(212 puan) tarafından

Baskıya niye takıldın bu kadar ne alaka 

0 oy
(25,587 puan) tarafından

Üzüldüm böyle durumlarda Allaha sığın bilmiyorum ben hep böyle yapa yapa güçlendim herşeyim Allah inanki öyle bi güçleniyosunki kimseye gerek kalmıyo tabiki sevgi güzel bişey ama onlar seni üzüyosa sende kendini çek üzülme 

(212 puan) tarafından

Evet haklısın Allaha sığınmak en güzeli 

(25,587 puan) tarafından

İnşallah annen baban farkına varırlarda herşey senin için güzel olur

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 170 göst.
0 oy
6 cevap 254 göst.
+2 oy
6 cevap 182 göst.
+2 oy