+1 oy
99 göst.
Diğer kategorisinde (69 puan) tarafından
tarafından yeniden kategorilendirildi

Merhaba anneler bu sıcaklarda bebeğinizin iştahı nasıl serinlemek için ne kullanıyorsunuz neler yapıyorsunuz 

4 Cevaplar

+2 oy
(550 puan) tarafından

Pek zorlamiyorum. Ara öğün karpuz veriyorum eline salatalik veriyorum soğuk onları yerkende birer kaşık yemek veriyorum yoksa benimkide yemiyor

-Reklam-
+2 oy
(730 puan) tarafından

Benim ki bir buçuk yaşında oda öyle iştahı çok iyiydi şimdi sıcaklardan istemiyor yemek ama meyve yiyor sürekli eline karpuz,elma , salatalık,üzüm veriyorum yemekte ne kadar isterse yer zorlanıyorum,su çok vermeye çalışıyorum çünkü çiş azalıyor rengi değişiyor ve dikkat edilmezse enfeksiyon oluyor, bide akşam duş aldırmıyorum biraz oynuyor serin oluyor o ara da biraz yer

+2 oy
(3,803 puan) tarafından

Benimki 14 aylık. Elimden geldiğince serin tutmaya çalışıyorum. Uykudan uyanımca yedizdiriyorum. Yemekden sonra dışarı çıkıyoruz. Her akşam  duş alıyor.  Geceleri sıcakdan zor uyuyor buna ragmen. Beyaz gürültüyle uyuyor. Telefonu götürünce uyanıyor malesef. Ha bide tek seferlik çarşaflardan aldım çıplak uyuyor bez takmıyorum gündüzler. İslatınca uyanıb ağlıyor. uykusu  kaçmadan değişiyorum hemen. Beşiği sallıyorum yine uyuyor. Geceleri de bezsiz uyutmayı başarsam çok iyi olur.

Yemediği yemekleri farklı şekilde yapıyorum yyiyor. Kabak sevmiyordu. Kabaklı pankek yapdım çok nefis oliyor mesela yiyor. 

+1 oy
(69 puan) tarafından

Teşekkür ederim canlar benim ki 14 aylık prematüre bebek kilosu düşük 8 kilo ve şuan iştahı yok bende yoğurt meyve veriyorum yemeğe zorlamıyorum başı çok terliyor gece sıcaktan atıyor kendini ordan oraya yatakta geziyoruz resmen😊serinletici olarak vantilatör kullanıyoruz ancak ona direk veremediğim için başını yukarı kaldırıp duvardan yansıtma yaparak çalışıyor ama yetersiz geliyor hergün duş aldırıyorum bazen günde 2 defa. Sizler ne kullanıyorsunuz serinletici olarak tavan pervanesi daha sağlıklı diyorlar bebekler için kullanan var mı 

(3,803 puan) tarafından
+1

Bende ventilatöru düz duvara doğru ayarliyorum. Oda serin oluyor. 

(3,803 puan) tarafından
+1

Bozimkininde başı çok terliyor sıcaktan. Orda oraya atmasida

İlgili sorular

+1 oy
15 cevap 513 göst.
0 oy
5 cevap 113 göst.
1 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Orkide01 (340 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 133 göst.
31 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (7,166 puan) tarafından soruldu