Bulasiklari tezgaha koydum kactim balkona acaip sicak hava ya 12 ye kadar 1 e kadar mutfaga giremiyorum ben bugun temizlik yaptim daha bir dünya isim var siyah tsortum beyaz beyaz terden tuz olmus rahat is yapabiliyor musunuz
yapamıyorum. sinir ediyor. haftasonu camları temizleyeyim dedim, herhalde yağmur yapacakmış.
Bu benim sans ne zaman silsem yagar yagmur şaşmaz 😇 bende mutfak camiyla oturma odasinin camını silebildim sadece oglum cam sili kacırdı gozune sıkar diye biraktim 🤣🤣
Valla bendede iş sıfır nasıl olacaksa bide eşim işten çıktı alacagımız var alamadık sıkıntı sıcak basıyor biz
Alirsiniz insallah en kisa zamanda canım
İnşallah canım
Bizde o kadar sıcak olmuyor ya çok şükür bugün de serindi hatta yağmur attı biraz işlerimi de rahatlıkla yapıyorum 🤗
41 goruyoz canım ya klimamizda yok catliyorum artık sıcaktan cocugu bile.gunde iki defa suya sokuyorum serinlesin diye 😊 keske burasi da serinlese
Oyyy 41 mi Rabbım kolaylık versin canim ancak çocuk öyle rahatlıyordur vantilatör yok mu 🤦♀️
Var kiz onun da kendine anca hayrı var cabaliyor sadece 🤣🤣
Geçen hafta büyük temizliğe.basladim klima var yoksa akşamdan akşama yapardım heralde.mutfak hâlâ duruyor hiçbir şey tapmadim halıları dahi sermedim geçen haftadan beri
Çok rahat yapıyorum vantilatöru kıçıma dayıyorum nerde ne tarafta iş yapıyorsam oraya çeviriyorum eşim dalga geçiyor bu ay elektriği sen ödeyeceksin diye
5 6 da anca yapıyorum valla çok sıcak ben kalkamıyorum yerimden
1,476,072 soru
24,164,106 cevap
335,506 kullanıcı