+2 oy
395 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,737 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Ben bugün aileme yemek ısmarladım akşam yemeğine tabi kendi kazandığım para değil ama o da olur inşallah bir gün 🥹. Ulaş büyüdükçe ortamlara uyum sağlıyor yemekte oturdu yemek bitinceye kadar  parka gittik yemekten sonra kendine arkadaş buldu beraber oynadılar çocukların gözlerin önünde büyümesi çok duygulandırıcı 🥲❤️. Sonra anneye karşı aşkla bakması evlat bambaşka kız bugün oğluma bir daha aşık oldum 😂❤️. Eve geç geldik biraz şimdi oğlumu uyutacağım .Sizde neler var neler yok neler yaptınız uyuturken sohbet edelim ? 

10 Cevaplar

0 oy
önce (125 puan) tarafından

Eridim çok sıcak çok. Eşim pervaneyi yanına almış benimde uykum yok eridim anam

önce (1,737 puan) tarafından

Burası bugün serin biraz şükür ya günler sonra 

Ay ne güzel darısı İstanbula inşallah 

Ayy amin amin İnsan biraz serin olsa da nefes alıyor 

Valla öyle canım 

-Reklam-
0 oy
önce (1,101 puan) tarafından

Maşallah büyümüş valla  Ulaş bey 😍 bizde memlekete geldik çok sıcak yanıyor resmen buralar 

Çok büyüdü teyzesi valla bir görsen gözümün önünde ben bile şaşırıyorum ya beni delirttiği zaman ayrı oluyor böyle beyefendi günler eriyorum çocuğuma ❤️ teşekkür ederiz ❤️

Konya da bugün biraz serin şükür ya nefes aldık 

0 oy
önce (555 puan) tarafından

Ayyy maşallah çok güzel bir tablo 🌸 afiyet şifa olsun canımcım uyuyacam bende Allah nasip ederse 😁

Ben daha uyumuycam soğuk kahve partisi yapacağız ulaş uyursa 😂

önce (555 puan) tarafından

Ohhhh afiyet şifa olsun 😁

Teşkürler efenim ❤️

0 oy
önce (18,454 puan) tarafından

Yakın arkadaşımın kız kardeşine ikizi kadar benziyorsun Merve diyesim geldi sana 😁 maşallah aile tablonuza 💕 sen bir bebek daha yaparsın kesin durum onu gösteriyor 😃🍀

Bana da öyle geliyor 😂

önce (4,770 puan) tarafından

Ahmeddd dusme haaa 

Hahahhhha vall bu replik tam benlik he 😂

0 oy
önce (6,489 puan) tarafından

Afiyet olsun inşallah bir gün kendi paranı da kazanmak nasip olur Bizde parka gittik şimdi geldik daha duracaktık ama hava acayip soğuktu parkta üşüdük donduk resmen sanki günlerdir kavurucu sıcak var gece bile cam açık vaziyette önünde uyuduk bugün sıcaktan market zor yaptım klasik Eskişehir havası her an hava değişir 🙂oğlanla sende iyice alıştın annenenlere gidince hepinize zor gelecek özellikle seninkilere torun sevgisi bir başka çünkü 

Amin abla inşallah 🤲🏻🌺.

Burası da bugün serindi yani biraz nefes aldık gerçekten üşütecek kadar değildi ama yine de insan bir oh diyor evlerde serinlemiş mis gibi ben herhalde Bayburt’tan alıştım soğuk havaya sıcak bana gelmedi 😂.

O kadar haklısın ki … Hele babama daha zor olacak sabahları ben uyanamıyorum bazen babam ilgileniyor kahvaltı yapıyorlar oyun falan oynuyorlar babam gideceğimiz zamanı konuşunca bile başlıyor ağlamaya 😅 

0 oy
önce (945 puan) tarafından

Maşallah maşallah canım. Afiyet olsun.

Allah' bağışlasın Ulaş kaç yaşında şu an.

Diğer arkadaşları ile oynadığını gördükçe ona kardeş olmalı diyeceksin evde skliyor yalnız kalıyor sürekli 

2.5 yaşında . 

Evet çok sıkılıyor sürekli kuzenlerimi istiyor onlarda biri 10 biri de 6 yaşında anne bugün gelecekler mi diye soruyor hep bakalım aklı biraz daha ersin de düşüncem 

0 oy
önce (499 puan) tarafından

İdil konyadaymissin cnm gel kent pilazayi gezelim kahve içeriz cnm afiyet olsun 

Çok sıcak bacım bir yere çıkılmıyor  😂

Teşekkür ederiz 

0 oy

Ay ulasin sondaki gulusu kurban olurum askim cocuk masaAllah SubhanAllah kuzum benim oh mis gibi gun olmus 💜💜

Beni hic sorma cicegim her zamanki gibi bi gundu zaten cocuk 10uncu ruyasini goruyo esim daha gelmez ben maske yaptim zibarcam nasip kismetse 

Sen bilirsin cicegim kendimi senin yerine koyuyorum kendimi oyle alistirirsam eve gidince zombiye donusururum sinir kupu olurum herkese satasirim 🤭

Niye yavrum kendi evine girince kendi düzenin oluyor 😂

Erkek kalkmak bana her turlu zulum askim alisirsam vazgecemem 🤭

Bana da zulüm valla eşim öğlenci olunca mesela Bayburt’ta ona bırakıyorum öğlene kadar o işe gidinceye kadar uyuyorum sabahçı olunca kalkıyorum 😂

Bazen bende kocaya satiyorum da bi sure sonra ya kavga ediyolar sesine kalkiyorum ya esim basedemeyip geliyo 😂

0 oy
önce (17 puan) tarafından

Maşallah Allah birliginizi bozmasın isallah 

0 oy
önce (7,668 puan) tarafından

Ulaş seni ikinci çocuğa iyice ikna etti sanırım 😂kanma bacım kanma kandırıyor seni😂😂

Ortam da efsane maşallah ♥️

Valla eşime desem hemen yapacak ya çok korkuyorum şimdi gelecek eşim diğer çocuklarla iletişimini görünce beynimi yiyecek beynimi 😂 daha 5 6 yaş olsunda o zaman bakacağım valla şu an bakamam 😂

Teşekkür ederiz ❤️

önce (7,668 puan) tarafından

Erkeklerin genel hali 😃

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 542 göst.
4 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
24 cevap 1,440 göst.
0 oy
15 cevap 520 göst.
17 Şubat 2025 Diğer kategorisinde yaslandummmm_30 (505 puan) tarafından soruldu