0 oy
488 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (110 puan) tarafından

Sıkıldım artık gerçekten ben çökmüş durumdayım hala toparlanamadım ama eşim arkadaşlarıyla puba gidiyor

Gezmesin demiyorum ama bir gecede biz çıkalım olmaz mı? Kendisine söylüyorum bir ara çıkarız diyor

Beni beğenmiyor mu utanıyor mu benden 

Kendisine sorduğumda saçmalıyorsun diyor ama sıkıldıımm

Onsuzda dışarı çıkabilirim gezebilirim ama yapamıyorum mesela bu gece yarın onu yapıcam şunu yapıcam desem bu gece bebeğim hiç uyumayacak benimde tüm hayat sevincim sömürülüyor

Ne yapıcam ben?? Hala şu lohusa depresyonundan çıkamıyorum🙁

8 Cevaplar

+3 oy
(15,136 puan) tarafından

Puba mı gidiyor... Ben biraz bu konuda geri kafalıyım yurt dışı gezisi vs ok ama cluba/Puba evli adam gidemez. Tatile gideriz benle isterse girer ama öteki türlü büyük vukuat çıkar depresyon falan da değil benimki direkt şahsi arıza 

(9,080 puan) tarafından
+1

aynen pup bende sevmem. ocakbasina gidiyor benimki arkadaslariyla . bizde ayda bir iki gideriz oraya. orda icim rahat dani gece 1 de de gelae no problem. ama pub olmamali

(110 puan) tarafından

Hayatımda puba falan gitmedim bir kere nişanlı olduğumuz zaman orda olan yiyeceklerden almıştı arabada yemiştik. Yani olmasa da olur ama anlamıyor desem bile dinlemeyecek

(15,136 puan) tarafından

Ocakbaşı olur kız pub ayrı boyut ne için gidildiği aşikar yani yalnızsa eğer

(9,080 puan) tarafından

eee en bastan alismis. sen senle nisanlandigi andan itibaren hatta sevgiliyken. en olmadi evlenirnce bu olaya bir sunger cektirmeliydin. evli adamin ne isi var gidiosan beraber gdiccez ben essek basimiyim deseydin ozaman gidemezdi yada senle giderdi. bu alismis normal sanio kahvehane gibi bisey sanio demek orayi

(110 puan) tarafından

Arkadaşlarıyla gidiyor lütfen aklıma kötü şeyler sokmayın güveniyorum ama en korktuğum şey güvendiğim dağlara kar yağması

(15,136 puan) tarafından

Yavrum arkadaşı ile niye gidiyor ne yapıyor yani onu anlamadım ben

(9,080 puan) tarafından

uani arkadasiyla gicecek zaten . pavyon da arkadasiyla gidilen yer . sonucta payyindada masaya kizlar katiliyir sonradan . pub nasil biryer biliyorsun degilmi. ?

(110 puan) tarafından

Yemek içmek. Mesela şuan 11gitse gece 1 2gibi gelicek

İçmeyide şuan iş başında değilim hafif kaçamaklar yapıyorum söz iş başladığında yapmayacam diyor

Zaten dışarıdan sarhoş gibi görünmüyor normal düz konuşuyor amao içki kokusu metreler ötesinden duyuluyor

(110 puan) tarafından

Biliyorum parayı saçma sapan içkilere çar çur edildiği yer

Diğerini düşünmek istemiyorum güvenmek istiyorum ama düşünüyorum aklımdan çıkmıyor

(9,080 puan) tarafından

tamam ama iste pub konsepti bardan hallice bar tarzi bir yer. benimdedigim

mesela ocakbasi tarzi biyerdede icebilir. mangalini etini yer rakisini birasini icer . en azindan usturuplu yer olmus olur ocakbasi. 

(9,080 puan) tarafından

neyse herkesn duzeni ayri ama evli bi adamin bar tarzi mekanda isi olmaz o oraya dort erkek gider arkadasiyla yan masada 4 kiz olur arkadaslariyla. gayet tanisalabilinecek bir mekan aile yeri degil.oyuzden seni goturmuyor aileyle gdilecek ortam degil

diye

(110 puan) tarafından

Söyledim puba gitmeyin başka yere gidin arkadaşım önceden rezervasyon yapmış bende sen gitme yarın seninle baş başa çıkalım istiyorsansa içersin ben kullanırım arabayı dedim 

Bugün gideyim yarında senle gideriz dedi

(15,136 puan) tarafından

Canan izah etmiş benim açıklamama gerek yok cluba puba birileri ile eşleşme amaçlı gidilir içmeye değil. Kafa dağıtmaya sohbete içmek için gidilecek yerler farklıdır. Eşin yapmasa da yanındaki bir yan masaya göz kaydırır oradan da ışık gelir ortam oluşur iki iki dört. 

(2,106 puan) tarafından

Ben daha pub ın falan ne olduğunu ilk buradan öğreniyorum 😂. Yani gaza getirmek amaçlı kesinlikle değil tamamen benim mizacım bağlı ama diyorum acaba ben mi çok sinirliyim benim eşim böyle bir şey yapsa gözlerini ellerine veririm hadi geçtim evin zaten yüzünü zor görür Allah Allah ben sorunlu muyum 😅

(15,136 puan) tarafından

Yok ben de biraz ama biraz geri kafalıyım bu konuda ben gidiyorum dese son cümlesi puba gidiyorum olur sonrasını kuramaz kursa da ben duymam. Aklıma bir şey sokmayın diyor da arkadaş burada iki iki dört olayı var. Çay çorba içip kalkacaksa oraya gitmez adam 

(9,080 puan) tarafından

🤣 bunkonuda bende geri kafaliyi . hicbisey yaomayacak olsa bile ortam olusabilecek bir mekan. beni kendi basima gindermeyecegi yada kiz arkadas grubumla gitmemi istemeyecegi biyere kendi de gitmemeli madem kotu yer ben gdemiyorum sen nasil gidiyorsun derim.  ya bende geleyim beraber gidelim. ki kolay kolay aileyle vakit gecirilecek yer degil. ozaman hicbirimiz gitmeyelim yani

(253 puan) tarafından

Pub ingilizce meyhane demek,  meyhane bar gibi olduğunu düşünmüyorum, içkisini içmekle megul insanlar bence onlar, karşı cins için gittikleri bir yer olduğu düşünmüyorum

(9,080 puan) tarafından

karsi cins icin gidilmese de insanlarin tanisip arkadas olabildikleri bir ortam . madem okadar nezih biyer  pasta kafe tarzi insan esiyle cocuguyla gidiode oturabilir. ama genel anlamda tek tabanca ailesi olmadan gtmeyi tercih ediyorlar ki sosyal olarak baskalariyla tanisip vakit gecirilebilsin. bardan hallice evet ama sonucta elalemle tanisip kaynasip arkadas olmaya calisma durumu olan biyere neden tek basina gdilsin arkadas gribuyla yada. normal yemek restorani gibi aileylede gidebilir madem cok nezihse

(2,106 puan) tarafından

O zaman meyhane yazsaymış arkadaş keşke pub yazınca ne oldu anlamadım 😂 Benim böyle mekanlara karşı hiç ilgim alakam olmadı . Ben daha çok salon kadınıyım yani böyle meyhanedir bardır night club tır hdjdjjsjs hiç sevmem hele ben lohusa olacam eşim gidecek böyle yerlere cinayet sebebi 😂 şaka şaka ama şaka da olmayabilirdi bilmiyorum sjjsjsj

(9,080 puan) tarafından

ben evde ciyak ciyak vikleyen bebek bakarken sahsen esimin 60 yas emekli sigara icmekten biyiklari sararmis amcalarin oldugu okey oynanan kahvehanelere gdip okey oynamasi hile batiodu bana. ben  ezik ezik bebek bakerken onun arkadaslariyla cay kahve oralet okey yapmasi beni sinir ediodu🤣

benim esiminde en buyuk zevki o arkadas grubuyla kahvehaneye gtmek kraathane yani 🤣🤣 genclerin gttigi cage degil bildigin emekli amcalarin kahvehanesi🤣🤣 bekarkende oleydi pandemide kapandi gittikleri kahve . baska yerde o samimiyeti rahati bulamadilar🤣 mac izlemeye eve ip tv aldi cok sukur ordanda kesti ayagini sinir oluodum cunku ben evde cocuk bakarken sen niye hayatini yasayacanki otur sende benle eziyet cek sanki tek mi yaptim vocugu

(2,106 puan) tarafından

Valla ulaş 21 günlük falandı annemler aldı Ulaşı dedi siz dışarı çıkın tabi o zamanlar kilo almışım kıyafetlerim paspal psikolojim yerle bir özgüven sıfır zaten çocuğa adapte olmaya çalışıyorum zorlanıyorum kahve içmeye gitmiştik malum markaya o zaman boykot yoktu herkes cıvıl herkes cıvır ağlamıştım gençliğim gitti bedenimi kaybettim falan diye o psikolojiyle … eşlerin biraz psikolojik olarak destek olması gerekiyor yani özgüvenim ve psikolojin biraz eşine bağlı oluyor benim öyle olmuştu . Tekrar iyi hissetmemin sebebi eşimdi . 

Yaaa tabi erkeklerin de nefes almaya ihtiyacı var yok değil ama senin eşin gibi makul yerlerde nefes alsınlar bizim damarımıza basmadan 😂 ama tabi şurda da haklısın bazı dönemleri eş olarak birbirimize destek olarak tamamlamamız gerekiyor eve zır zır ağlayan çocuk sen anne olmaya uyum sağlamaya çalışıyorsun yep yeni bir hayat falan kocan dışarıda hayatına devam ediyor üzücü ederim öyle hayata 😂 

(15,136 puan) tarafından

Pub eğer Türkiye sınırları içindeyse gayet club anlayışı ile işletiliyor kültürel bakma canım mevzuya. Marmariste birçok pub ın kapısında hanımkızlar tekila shot için içeri davet eder. Yani evet bar ve pub farklı ama burada o fark yok. 

(2,106 puan) tarafından

Hocaaaaammmmm maşallah sizin geçmişte şaibeli geçmi herhalde kııııız 😂😂😂 ahahaha kendimi çok cahil hissettim 

(15,136 puan) tarafından

Geçmiş çok da geçmemiş 🤣 kız eşimin on yıllık turizm sektörü geçmişi var otel işletmesi bar işletmesi atanmadan önce hayatı turizm bölgesinde geçmiş. İlk yıllarda biz de biraz gezdik sanırım 😅 çoluk çocuk olunca tatiller villa tatiline döndü 

(2,106 puan) tarafından

Hahaha takılıyorum yanlış anlamayın ❤️ 

(15,136 puan) tarafından

Yok canım yanlış anlamadım estağfurullah ❤️

(2,106 puan) tarafından
+1

❤️🌺

(9,080 puan) tarafından
+1

🤣🤣🤣puhahah :)) saibeli gecmis🤣🤣

-Reklam-
+1 oy
(9,080 puan) tarafından

lohusa depresyonu kolau kolay gecmes bende 1 seneye yakin surdu. her halta karismasi degil sadece kaynanan gelip baksin bebege sanli sohretli bebegine sende git gez kocanla. bakariz degil direk tut kocanin elinden cocuk annende iki saat vaktimiz var emzirme zamani gelene kadar hemen cikiyoruz de tut kolundan cikar

(110 puan) tarafından

Kwndimide sevmiyorum biliyormusun yüzüm saçım başım vücudum kilodan ziyade kaç aydır bakım yüzü görmüyorum şu halde biryerede gitmek istemiyorum ama evde yanlız kalmak hiç istemiyorum

Allah güc kuvvet verse yarın kuaföre gitmek istiyorum hep diyiyorum ama yapamıyorum

(9,080 puan) tarafından

e tamam bu saate kadar ne beklettin sat kayltnanaya bebegi git iki saatligine kuafore . ben dogum oncesi gttim sonrasi 15 20 gun zor sabrettim kaslarim falan cikmisti aynaya bakamiyorfum diye

(110 puan) tarafından

Bilmiyorum ya anlatamıyorum içimden birşey yapmak gelmiyor bazen boş boş dalıp dalıp gidiyorum

Daha gitmedi gece gidicek acaba gidip ısrar etsem gitmez mi yoksa ben gurursuz erkeğe yapışan olurum? 

0 oy
tarafından

Canım lohusalık depresyonunu çok iyi bilirim çünkü aynı deprosyonu bende yaşadım 

Ve unutamıyorum 

Ben doğum yaptığımda 

Oğlumda seker düşüklüğü ve kanında iltihap oldugunu öğrendim 

ve çocuğu acil ambulans ile istanbulda özel bir hastaneye kaldırdılar 

Esime yalvardım hemşirelere ne olur oğlumu göreyim diye 

Eşim hemsireyi zar zor ikna etmis kucağında 2 dakika gösterdiler bana

Sezeryan olmusum zaten acım var ağrım var 

Hemsire igne yapcam dedi istemedim 

En son dedi mesai bitiyor geliyim yapıyım 

Yap dedim hadi.

Ben devlette yaptım doğumu 

Oğlumu özel hastaneye götürdüler 

Esimde onlarla gitti 

Çocuğu kuveze koydular 

28 gün kucağıma alamadım 

Anne olarak emziremedim

Her gün süt sagar eczaneden poşet alır gönderirdim oğluma hemşireler siringa ile icirirlerdi göbekten besliyordu en son biberon dediler yutma problemi vardı hemşireler yavas yavad veriyorlardı.

Doğum yapıpta 28 gün cocugunu kucağıma alamamak bende depresyon yarattı

Hastaneden çıkınca emziremedim.

Mecbur mama vermek zorunda kaldım 

Anne oğul süt ilişkisini tadamadım 

O gündür bugündür 

İkimizde kopukluk var oğlumla 

Cok seviyorum oğlumu ama 

5 yaşında 

Bazen iletişim kurmakta zorlanıyorum.

Lohusalik gerçekten cok zor bir durum 

Anlatmak istediğim buydu 

Kusura bakmayın biraz uzun oldu ama 

Hakkınızı helal edin.

(110 puan) tarafından

Helal olsun o ne demek ablacım

tarafından

Sağol kuzum bende içimi döktüm işte 

0 oy
(3,795 puan) tarafından

Bendede o depresyon oldu. Kuaföre gidib kesim boyatma, kalıcı kaş, tüm beden lazerle birazkendimi iyi hiss etmiştim.

Şu an bide hamilelik baya yorgun oluyorum. Gideceğimiz yerin zmanını eşim belirlemeye kalkarsa kavga kıyamet. Diyorum sanki çoçuklu, hamile olan sensin. Tüm gün boş olub eli cebinde gezen benim. Ben sana ayak uydurmalıyım. Benim gideceğim yerin zamanını evin temizliği, yemeğin hazır olması, çoçuğun duş alıb, uykusinu alıb, yemeğini yemesi, benim hamilelik den dolayı çarpıntımın olmaması, duşumu alıb, saçıma bi fön çeke bilmem imkanım olması belirliyor. Sen gelmiş bana 1saat sonra gidelim, akşam gidelim, yarın gidelim diyorsun. Olmuyor öyle bacım olmuyor. 

(110 puan) tarafından

40çıktıktan sonra biter sandım ama bitmiyor🙁

0 oy
(3,026 puan) tarafından

Araniz düzeldi mi esinizle?

(110 puan) tarafından

Düzeldi gibi ama eski sevgiyi alamıyorum

0 oy
(630 puan) tarafından

Lohusa depresyonu cok feci bir şey yaşayan bilir kardeşim. Ben yaşadım bebegimi hastaneye götürecegime bile seviniyordum dışarı cikacagim diye cok garipti. Eşinin gittiği yer nasıl bir yer ben tam bilmiyorum yorumlardan anladığıma göre aile babasına uygun değil galiba. Mutlaka eşini engelleyecek bir yolun vardır engel ol gitmesin.birlikte dışarı çıkın bebegi de götürün yaz akşamı nolacak? Bazen de kaynanan annen yakinsa bir iki saatliğine onlara bırakıp eşinle baş başa çıkarsın. Allah yardımcın olsun.

0 oy
(1,048 puan) tarafından

Seninki lohusa depresyonu değil bacım çok açık ve net şekilde evliliğinizde olmasını istediğin çok normal bir şey istiyorsun.

(110 puan) tarafından

Umarım düzeliriz

0 oy
(730 puan) tarafından

Bende üç hafta önce doğum yaptım,çok sıkılıp depresyona girince eşimi de depresyona sokuyorum yok öyle rahat takılmak ben iyi değilsem o da iyi olamaz izin vermem🤣🤦🏼‍♀️öyle çıkıp gidemez arkadaşlarıyla bide o dediğin yer gibi bir yere olmaz bensiz gidemez ,bende aşırı sıkıldım evde bebeğim yenidoğdu diğeri de bir buçuk yaşında bend dedim artık çıkalım bi dışarı hava alayım bunaldım resmen evde , ama cafe kapalı alan pek sevmem açık alan olacak yürüyelim oturalım çocuk oynasın temiz hava alayım , eşinle konuş bence kötü biri değilse anlar zaten seni sende insansın bu bunaltıcı havalar da lohusa olmasan bile sıcaktan insan evde kafayı yiyor , bide insanı depresyona sokan şey lohusalık değil bence yanında ki insan ve gösterdiği çaba çok etkiliyor 

(730 puan) tarafından

Sezeryan doğum yaptım üç hafta oldu daha iyiyim kavga bile etmiş olsak gece bana der sen uyu ben uyandığım bebeğe bakarım kalkınca seni uyandırırim ,bebek uyanırsa mamasını verir uyutur uyumazsa bebek beni uyandırır yada gazı çıkaramazsa , dinlenemezsen uyumazsan nasıl çabuk iyileşeceksin diyor çünkü sabahtan akşama kadar iki bebekle hiç oturmuyorum 

(730 puan) tarafından

Sezeryan doğum yaptım üç hafta oldu daha iyiyim kavga bile etmiş olsak gece bana der sen uyu ben uyandığım bebeğe bakarım kalkınca seni uyandırırim ,bebek uyanırsa mamasını verir uyutur uyumazsa bebek beni uyandırır yada gazı çıkaramazsa , dinlenemezsen uyumazsan nasıl çabuk iyileşeceksin diyor çünkü sabahtan akşama kadar iki bebekle hiç oturmuyorum bu yüzden eş desteği çok önemli bu süreçte 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 468 göst.
20 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bahtsizbedevi06 (377 puan) tarafından soruldu
+2 oy
2 cevap 147 göst.
0 oy
11 cevap 369 göst.
12 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Aysehfk (63 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 376 göst.
24 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (2,565 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,178 soru

24,135,756 cevap

334,286 kullanıcı