0 oy
488 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (110 puan) tarafından

Sıkıldım artık gerçekten ben çökmüş durumdayım hala toparlanamadım ama eşim arkadaşlarıyla puba gidiyor

Gezmesin demiyorum ama bir gecede biz çıkalım olmaz mı? Kendisine söylüyorum bir ara çıkarız diyor

Beni beğenmiyor mu utanıyor mu benden 

Kendisine sorduğumda saçmalıyorsun diyor ama sıkıldıımm

Onsuzda dışarı çıkabilirim gezebilirim ama yapamıyorum mesela bu gece yarın onu yapıcam şunu yapıcam desem bu gece bebeğim hiç uyumayacak benimde tüm hayat sevincim sömürülüyor

Ne yapıcam ben?? Hala şu lohusa depresyonundan çıkamıyorum🙁

8 Cevaplar

+3 oy
(15,136 puan) tarafından

Puba mı gidiyor... Ben biraz bu konuda geri kafalıyım yurt dışı gezisi vs ok ama cluba/Puba evli adam gidemez. Tatile gideriz benle isterse girer ama öteki türlü büyük vukuat çıkar depresyon falan da değil benimki direkt şahsi arıza 

(15,136 puan) tarafından

Geçmiş çok da geçmemiş 🤣 kız eşimin on yıllık turizm sektörü geçmişi var otel işletmesi bar işletmesi atanmadan önce hayatı turizm bölgesinde geçmiş. İlk yıllarda biz de biraz gezdik sanırım 😅 çoluk çocuk olunca tatiller villa tatiline döndü 

(2,106 puan) tarafından

Hahaha takılıyorum yanlış anlamayın ❤️ 

(15,136 puan) tarafından

Yok canım yanlış anlamadım estağfurullah ❤️

(2,106 puan) tarafından
+1

❤️🌺

(9,080 puan) tarafından
+1

🤣🤣🤣puhahah :)) saibeli gecmis🤣🤣

-Reklam-
+1 oy
(9,080 puan) tarafından

lohusa depresyonu kolau kolay gecmes bende 1 seneye yakin surdu. her halta karismasi degil sadece kaynanan gelip baksin bebege sanli sohretli bebegine sende git gez kocanla. bakariz degil direk tut kocanin elinden cocuk annende iki saat vaktimiz var emzirme zamani gelene kadar hemen cikiyoruz de tut kolundan cikar

(110 puan) tarafından

Kwndimide sevmiyorum biliyormusun yüzüm saçım başım vücudum kilodan ziyade kaç aydır bakım yüzü görmüyorum şu halde biryerede gitmek istemiyorum ama evde yanlız kalmak hiç istemiyorum

Allah güc kuvvet verse yarın kuaföre gitmek istiyorum hep diyiyorum ama yapamıyorum

(9,080 puan) tarafından

e tamam bu saate kadar ne beklettin sat kayltnanaya bebegi git iki saatligine kuafore . ben dogum oncesi gttim sonrasi 15 20 gun zor sabrettim kaslarim falan cikmisti aynaya bakamiyorfum diye

(110 puan) tarafından

Bilmiyorum ya anlatamıyorum içimden birşey yapmak gelmiyor bazen boş boş dalıp dalıp gidiyorum

Daha gitmedi gece gidicek acaba gidip ısrar etsem gitmez mi yoksa ben gurursuz erkeğe yapışan olurum? 

0 oy
tarafından

Canım lohusalık depresyonunu çok iyi bilirim çünkü aynı deprosyonu bende yaşadım 

Ve unutamıyorum 

Ben doğum yaptığımda 

Oğlumda seker düşüklüğü ve kanında iltihap oldugunu öğrendim 

ve çocuğu acil ambulans ile istanbulda özel bir hastaneye kaldırdılar 

Esime yalvardım hemşirelere ne olur oğlumu göreyim diye 

Eşim hemsireyi zar zor ikna etmis kucağında 2 dakika gösterdiler bana

Sezeryan olmusum zaten acım var ağrım var 

Hemsire igne yapcam dedi istemedim 

En son dedi mesai bitiyor geliyim yapıyım 

Yap dedim hadi.

Ben devlette yaptım doğumu 

Oğlumu özel hastaneye götürdüler 

Esimde onlarla gitti 

Çocuğu kuveze koydular 

28 gün kucağıma alamadım 

Anne olarak emziremedim

Her gün süt sagar eczaneden poşet alır gönderirdim oğluma hemşireler siringa ile icirirlerdi göbekten besliyordu en son biberon dediler yutma problemi vardı hemşireler yavas yavad veriyorlardı.

Doğum yapıpta 28 gün cocugunu kucağıma alamamak bende depresyon yarattı

Hastaneden çıkınca emziremedim.

Mecbur mama vermek zorunda kaldım 

Anne oğul süt ilişkisini tadamadım 

O gündür bugündür 

İkimizde kopukluk var oğlumla 

Cok seviyorum oğlumu ama 

5 yaşında 

Bazen iletişim kurmakta zorlanıyorum.

Lohusalik gerçekten cok zor bir durum 

Anlatmak istediğim buydu 

Kusura bakmayın biraz uzun oldu ama 

Hakkınızı helal edin.

(110 puan) tarafından

Helal olsun o ne demek ablacım

tarafından

Sağol kuzum bende içimi döktüm işte 

0 oy
(3,795 puan) tarafından

Bendede o depresyon oldu. Kuaföre gidib kesim boyatma, kalıcı kaş, tüm beden lazerle birazkendimi iyi hiss etmiştim.

Şu an bide hamilelik baya yorgun oluyorum. Gideceğimiz yerin zmanını eşim belirlemeye kalkarsa kavga kıyamet. Diyorum sanki çoçuklu, hamile olan sensin. Tüm gün boş olub eli cebinde gezen benim. Ben sana ayak uydurmalıyım. Benim gideceğim yerin zamanını evin temizliği, yemeğin hazır olması, çoçuğun duş alıb, uykusinu alıb, yemeğini yemesi, benim hamilelik den dolayı çarpıntımın olmaması, duşumu alıb, saçıma bi fön çeke bilmem imkanım olması belirliyor. Sen gelmiş bana 1saat sonra gidelim, akşam gidelim, yarın gidelim diyorsun. Olmuyor öyle bacım olmuyor. 

(110 puan) tarafından

40çıktıktan sonra biter sandım ama bitmiyor🙁

0 oy
(3,024 puan) tarafından

Araniz düzeldi mi esinizle?

(110 puan) tarafından

Düzeldi gibi ama eski sevgiyi alamıyorum

0 oy
(630 puan) tarafından

Lohusa depresyonu cok feci bir şey yaşayan bilir kardeşim. Ben yaşadım bebegimi hastaneye götürecegime bile seviniyordum dışarı cikacagim diye cok garipti. Eşinin gittiği yer nasıl bir yer ben tam bilmiyorum yorumlardan anladığıma göre aile babasına uygun değil galiba. Mutlaka eşini engelleyecek bir yolun vardır engel ol gitmesin.birlikte dışarı çıkın bebegi de götürün yaz akşamı nolacak? Bazen de kaynanan annen yakinsa bir iki saatliğine onlara bırakıp eşinle baş başa çıkarsın. Allah yardımcın olsun.

0 oy
(1,048 puan) tarafından

Seninki lohusa depresyonu değil bacım çok açık ve net şekilde evliliğinizde olmasını istediğin çok normal bir şey istiyorsun.

(110 puan) tarafından

Umarım düzeliriz

0 oy
(730 puan) tarafından

Bende üç hafta önce doğum yaptım,çok sıkılıp depresyona girince eşimi de depresyona sokuyorum yok öyle rahat takılmak ben iyi değilsem o da iyi olamaz izin vermem🤣🤦🏼‍♀️öyle çıkıp gidemez arkadaşlarıyla bide o dediğin yer gibi bir yere olmaz bensiz gidemez ,bende aşırı sıkıldım evde bebeğim yenidoğdu diğeri de bir buçuk yaşında bend dedim artık çıkalım bi dışarı hava alayım bunaldım resmen evde , ama cafe kapalı alan pek sevmem açık alan olacak yürüyelim oturalım çocuk oynasın temiz hava alayım , eşinle konuş bence kötü biri değilse anlar zaten seni sende insansın bu bunaltıcı havalar da lohusa olmasan bile sıcaktan insan evde kafayı yiyor , bide insanı depresyona sokan şey lohusalık değil bence yanında ki insan ve gösterdiği çaba çok etkiliyor 

(730 puan) tarafından

Sezeryan doğum yaptım üç hafta oldu daha iyiyim kavga bile etmiş olsak gece bana der sen uyu ben uyandığım bebeğe bakarım kalkınca seni uyandırırim ,bebek uyanırsa mamasını verir uyutur uyumazsa bebek beni uyandırır yada gazı çıkaramazsa , dinlenemezsen uyumazsan nasıl çabuk iyileşeceksin diyor çünkü sabahtan akşama kadar iki bebekle hiç oturmuyorum 

(730 puan) tarafından

Sezeryan doğum yaptım üç hafta oldu daha iyiyim kavga bile etmiş olsak gece bana der sen uyu ben uyandığım bebeğe bakarım kalkınca seni uyandırırim ,bebek uyanırsa mamasını verir uyutur uyumazsa bebek beni uyandırır yada gazı çıkaramazsa , dinlenemezsen uyumazsan nasıl çabuk iyileşeceksin diyor çünkü sabahtan akşama kadar iki bebekle hiç oturmuyorum bu yüzden eş desteği çok önemli bu süreçte 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 466 göst.
20 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bahtsizbedevi06 (377 puan) tarafından soruldu
+2 oy
2 cevap 146 göst.
0 oy
11 cevap 369 göst.
12 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Aysehfk (63 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 375 göst.
24 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (2,565 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,109 soru

24,134,590 cevap

334,224 kullanıcı