Selamün aleyküm kızlar kaç gündür karnımda bir ağrı vardı bugün de anlık randevu denk geldi gittim doktor bebek büyüyor çok normal dedi bir hanım efendi geliyor annesi dedi kesin ve net dedi ayy çok mutluyum aşırı duygusallaştım gözlerim dolu dolu şükür sağlıklı herşey yolunda dedi doktor inşallah vaktinde sağlıkla gelir merak eden birçok teyzesi var onalar için paylaşmak istedim çok mutluyum çookk🥲 kızımda çok mutlu saçlarını yaparım emzik alacam anne bide toka alırız diyor oğlum biraz üzgün 🤣
Sağlıkla gelsin prenses...
10 gündür geçmeyen başdönmem var kristallerle alakalı dua istiyorum geçsin biran önce perişan oldum yaaaa düşmanıma vermesin çeken bilir
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah güzel ablam yaaa kurban olurum sana Rabb'im tez zamanda şafi ismiyle şifa versin inşallah
Saglikli olsun da canm ztn hem kizin hem oglun var allah saglikla kucagina almayi nasip etsn inşallah
Aynen öyle eşim de bende sağlıklı olsun diyoruz cinsiyet önemli değil bizim için oğlum da var eşim kız çocuklarına daha düşkün kızım da babasına öyle babası işten gelsin kızım beni tanımıyor 😁 çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah güzel ablam 🥰❤️
Kiz cocugu bi baska gerçekten benim bi oglum var esim cok istiyor kiz cocugu:) hayırlisi artik canim ya
Rabb'im inşallah senin kucağını da dünya güzeli bir kız evladıyla doldursun
Hayırlı.olsun. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederim ablam amin inşallah Allah razı olsun 🥰❤️
Hayırlı olsun canım benim Allahım sağ salim Al kucağına İnşAllah ben gibi sağlıklı hep öyle dua ediyorum hamilelere Amin 🤲🤲
Teşekkür ederim Aminnnn inşallah bu duaya çok ihtiyacım var hamilelim biraz sorunlu şekerden dolayı inşallah sağlıkla kucağıma alırım içimde hep bir korku var güzel duan için Rabb'im binlercekez razı olsun inşallah Ablamm ❤️ 🥰
Sendende Allah razı olsun canım benim korkma kötüyü çağırma :)🥰❤️
InsaAllah saglikla gelir kuzum.Benimde bir oglum vardi 5yil sonrada bir kizim oldu.Cocukluk hayalimdi kizim olsun uzun saclari olsun tarayayim oreyim
Amin inşallah Allah razı olsun inşallah güzel ablam benim kızım da hayal ettin gibi teyzesi uzun saçları benden bile uzun 5 yaşında hiçbir saç modelini beğenmiyor 😁ya örecem ya açık bırakacak şimdi bir süslü Pakize daha geliyor 🥰
Kiz cocuklari oyle suslu oluyor.Benim kizim daha 6aylik seviyorum sacini toplamayi sacida baya uzun bol.Guzel bahtlari olsun insaAllah
Amin inşallah Daha da upuzun saçları uzun hayırlı ömrü olsun inşallah annesi
Gözünüz aydın Rabbim sağ salim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşaAllah 🤲
Amin inşallah çok teşekkür ederim ablamm Allah razı olsun inşallah 🥰🤲
1,472,611 soru
24,113,319 cevap
333,085 kullanıcı