+1 oy
302 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (1,856 puan) tarafından

Kızlar kızım bundan 3 hafta önce kaynanam da kalmaya başadı. Görümcemin kızı ile ilk iki gün kaldı. Ben 3 haftaya bir ilaca gidiyorm diye kaldı. Sonra eve getirdk. Geldikten bir iki saat sonra geri ağladı gitcem diye. Eşim ve ben ağlar ağlar susar dedik. Ama öyle ağlama yok. Sonra kaynanam getirn dedi. Olay orda başladı. Tam bir hafta kaldı. Zor bela getirdk 3 4 günde evde kaldı . Sonra tekrar ağladı ben gideceğim diye. Geçen hafta salı gününden beri orda kalıyor. Evleri müstakil sürekli dışarıda orda Kaynanam hiç istemiyor tabi kalmasını. Görümcemin iki çocuğu hala kalır. Oğlan 17 kız 10 yaşında. Kızı 15 20 gün kaldı ona sesi hiç çıkmadı. Bugün de kalsn dedi de annesi Bırakmadı. Ama benm kızıma gelince orası ağrıyor burası ağrıyor. Kendisi 57 yaşında benden sağlam ama sorsan benden daha hasta :) kızım kalsn ona lafm yok ama eve gelince gideceğim diye ağlaması sıkıntı. Korkuyorum evde diyerek başladı kalmaya . Uyurken ara ara kaynanamgilde de korkuyormuş. Eşim yarın akşam getirelm diyor. Ama nasıl getireceğiz hiç bir fikrim yok. Salı günü de geniz eti ameliyatı olacagz. Bir gün hastanede kalırz.  Bu süreçte nasl kalacak eve gelince ords kalacağım diye ağlarsa. Off gerçekten yazarken içim daraldı 😄 neler teklif ediyorum diyorm ama gelmiyor. Önerisi olan var mı veya çocuğu böyle olup sonradan düzelen var mı.?

8 Cevaplar

+2 oy
(415 puan) tarafından

Yanlış anlama da küçücük çocuk tavrınızı koyun gerekirse ağlasın sonra mecburen kalacak kendi evinde. İstediğini ağlayarak yaptirirsa önünü alamazsınız zaten sizinde kemoterapi bitmişti diye hatırlıyorum daha bırakmayın akıllı ilaçta çocuk alismasin

(1,856 puan) tarafından

3 haftaya bir akıllı ilaç alıyorm. Ondan bir gün önce gidip kalsa sorun değil tabi . Ama eve gelince ağlaması yoruyor 

(415 puan) tarafından

Geçmiş olsun canım bir gün kalsa yada yarım gün alışmaz inşallah yada kaynanan sizde baksa

-Reklam-
+1 oy
(10,029 puan) tarafından

Bir iki kere kızımda dedi teyzemle kalacağım diye beş yaşında annemlerle aramız 1 saat  izin vermedim vermemde seninki alışmış artık işin kötüsü istediğini ağlayarak elde edeceğini biliyor net bir şekilde hayır demeniz lazım kararlı olduğunuzu görürse pes edecektir 

+1 oy
(986 puan) tarafından

Kızın senden yavaş yavaş kopuyor haberin olsun.

Bizim bı tanıdık vardı kayınvalide ile oturuyordu sonra evleri ayırdılar ama dedeye babaanneye çok düşkün olunca kız ayrılamadi, kız şimdi 31 yaşında ve hala dedesi ve babaannesi ile kalıyor ve annesigile misafirliğe gidiyor. Sende sınır koymazsan sizinde geleceğiniz böyle olur 

+1 oy
(24,040 puan) tarafından

Bu normal bir durum değil mi normal gibi anlatıp öyle karşılamissin kaynana da istememekte çok haklı neden senin çocuğunun sorumluluğunu alsın diğer çocuklar biraz daha büyük senin ki küçük diye hatırlıyorum sanki evinden kopmuş çocuk gerekirse ağlasın evinde dursun böyle olmaz ki 

+1 oy
(3,502 puan) tarafından

Benm oğlum da kalmak istiyor babaanneme gidicem diye o eltimle kalıyor laf dillendirmedik bir kere izin verdim ertesi gün bidaha dedi hayır dedim ağladı ağladı sustu geçen de kaynanam gelmisti peşine takıldı ikna edemedim kaldı bu sefer evden uzaklaşıyorlar evi istemiyor bende dedim kaynanama bida kalayım derse burda değilim de ikna et ben istemiyorum dedim 

+1 oy
(3,917 puan) tarafından

Cok korkuyorum benim.oglands böyle olcsk diye

+1 oy
(156 puan) tarafından

Aynı şey başıma gelcek diye korkuyorum tabi sizn mecburi sebeplerinz var size tavsiyem çocuğunuz ne kadar kayınvalide kalırsa o kadar uzaklaşır sizden ve siz ona hiç bişey kazandırmazsınz ne yapılıe nasıl yapılır bilmiyorum bnde yeni anneyim bakalım bnm kızım nasıl olcak bakalm 

+1 oy
(67 puan) tarafından

Kızım 7 yaşında bugün babaannesi sen benimle kal Annenler gitsinler dedi ben dedim asla kalamaz ben duramam kızımsız özlerim aramız 4 saat olcak asla bırakamam bence sizde tavrınızı koyun yoksa alışır

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 132 göst.
+2 oy
1 cevap 95 göst.
14 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Dertliii (197 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 158 göst.
1 gün önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde zeyneb34 (1,082 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 107 göst.
9 Nisan 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Semizotu (450 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,044 soru

24,148,552 cevap

334,782 kullanıcı

...