+1 oy
77 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (441 puan) tarafından

Selam kızlar kızım Şubat ayında 3 yaşına girdi ama tuvaletini yapmamakta ısrarcı lazımlık aldım klozet üstü lazımlık aldım sabahtan bezini çıkartıyorum akşama kadar kaç kere tuvalete götürüyorum ama yapmıyor bezi taktığım anda bütün tuvaletini yapıyor Ne yapmalıyım artık bez dayandıramıyorum akşama kadar bezsiz bıraktığım için tuvaletini tutuyor ve ona zarar veriyor artık böyle yapmak istemiyorum Ne yapabilirim lütfen akıl verin nasıl bir yol izlemeliyim

2 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Gece de takma bez aklı karısıyo bende kızıma gece bez takıyom diye wcye kaka yapmıyordu ne zaman bıraktım bezi çocuk almıs bezlerini markette de bitmiş gelene kadar bez takamıyacağız dedim bir iki gün yapmadı kaka wcye sonradan mecbur yaptı bez yok diye

-Reklam-
+1 oy
(255 puan) tarafından

Lazimlik aldım bizde bı işe yaramadı ondan kalktığı gibi üstüne yapıyordu. Ve sakinlik çok önemli ben sakın kalamadim ve kızım da korktu yapmadı hasta oldu idrar yolu enfeksiyonu geçirdi. Sonra bir jac ay sinra denedik. Bezini çıkarttım normal alaturkaya götürdüm klozetten korkuyordu zorlamadim. Alaturka da yaptı bitane de oyuncak seçtik sıkılmasın die belki hijyen konusunda eleştiri olabilir ama biz öyle aştık herhangi küçük bir birşey olabilir ilgisini çeken onla oyalanirken yapıyordu sonradan onu da bıraktı kendi gitmeye heves ediyor artık. Bazen gidiyor. Alaturkaya ayakalri tam yetmeye bilir düşerim die korkada bilir benim kız korkuyordu kenarına yapıyordu ztn sürekli yıkanıyor tuvalet biz öyle öyle alıştık her yaptığın da çok sevindiğimi dile getirdim alkisladim babasına diyorduk hemen sakın kalmayı başardım 2 . Seferde 2 buçuk 3 gelmeden alıştık. 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 104 göst.
+1 oy
15 cevap 456 göst.
+2 oy
5 cevap 94 göst.

Kategoriler

1,454,139 soru

23,866,647 cevap

320,684 kullanıcı

...