+2 oy
559 göst.
Diğer kategorisinde (11,501 puan) tarafından

Dün gece çok fazla suyum akti petim doldu taştı acil ebesi su değil dedi gönderdi.

Sabahtan beri gene suyum siziyo bende tekrar acile gittim bu defa bakan ebe suyun geliyo 2 santim açılmam ver yatisini yapacam dedi ama sancım sıfır bende imza attıp çıktım.

Eve geldim ılık duş aldım aşırı sırtım kopuyor yemekten sonra gene gidecez 

Sizce sancım olur mu başına gelen var mı birazdan merdiven inip cikicam ne yapayım daha 

20 Cevaplar

0 oy
(11,501 puan) tarafından

En İyi Cevap

Kızlar bana dua edin düzensiz sancım geliyo 

(286 puan) tarafından

Rabbim bir avaz da kurtarsın inşallah  kolay ve saglikli bir doğumun olsun

(11,501 puan) tarafından

Amin teşekkürler canım 

(2,860 puan) tarafından

Rabbim ferahlatsin. Hayırla sağlıkla kurtarsın inşallah 💞

(2,781 puan) tarafından

Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım umarım bebeğinin hiçbir sorunu olmaz daha öncesinde gelişim geriliği var demiştin ama bence gayet sağlıklı bir bebek olacak sen doğumuna odaklan herşey çok güzel olacak Allahın izniyle ❤️❤️🤲

(11,501 puan) tarafından
+1

Allah razı olsun kızlar çok teşekkür ederim 

-Reklam-
+1 oy
(370 puan) tarafından

Squat yap canım , sıcak duş al . Yürüyüş yap, hatta evde temizlik yap 😁 Allah bir avazda dogurmayi nasip etsin inşallah canım sağlıkla al kucağına 

(11,501 puan) tarafından

Sıcak duş aldım canım görümcem yemek yapıyor çok açım yemek yiyip merdiven inip cikicam 

+1 oy
(1,680 puan) tarafından

Sancıyı kanala girmeden çekmeyenlerdensin demek ki, doğumun başlamış. Bu geceye veya sabaha karşı doğurursun gibi geliyor.

(11,501 puan) tarafından

İlk defa başıma bu geliyo diğer 2 doğumunm saatlerce sancı çektim açılmam sıfırdı

+1 oy
(6,959 puan) tarafından

Zati ayın dolmus bebegin suyu nasil merdiven in cık biraz 

(11,501 puan) tarafından

Yapacak canım bana dua edin çok korkuyorum 

(6,959 puan) tarafından

Rabbim bir avazda kurtarsin canim 

+1 oy
(2,097 puan) tarafından

Allah'ım yardımcın olsun tek avazda doğur inşallah 

(11,501 puan) tarafından

Amin inşallah teşekkürler canım 

+1 oy
(1,034 puan) tarafından

Ayyy inşallah bu gece doğurursun canim Rabbım tek avazda kurtarsın yar ve yardımcın olsun 🤲

(11,501 puan) tarafından

Amin canım ne olur dua et kolay doğum olsun 

(1,034 puan) tarafından

Dualarım seninle canim Rabbım tek avazda kurtarsın 🤲

+1 oy
(6,647 puan) tarafından

Rabbim hayırlı doğumlar versin sağlıklı bir şekilde al yavrunu kucağına inşallah

(11,501 puan) tarafından

Amin teşekkürler canım 

+1 oy
(4,210 puan) tarafından

Nasılsın saldılar su gelmiş acilma baslamis bana hemen antibiyotik başlamışlardı enfeksiyon ihtimali var diye bir de suni sancı vermislerdi

(11,501 puan) tarafından

Banada 2 büyük antibiyotik iğnesi uygulayıp imza attırıp izin verdiler yemekten sonra gene gidecez. Gelecem dedim kanımı alıp damar yolu açtılar kolumda damar yolu açık hala

(4,210 puan) tarafından

Hmm öyleyse normal. Insallah kendi sancinizla bir nefeste dogurursunuz 

+1 oy
(860 puan) tarafından

Benim suyum da gelmiş anlamamıştım ağrım da yoktu  geç gittim doktor bir güzel fircaladi enfeksiyon riski yüksek diye.

(11,501 puan) tarafından

Canım bana iğne yaptılar geç gitmedim dün gecede gittim su değil yolladikar

0 oy
(1,054 puan) tarafından

Allah bir avazda kurtarsın cnm . 

(11,501 puan) tarafından

Amin teşekkürler canım 

0 oy
(163,375 puan) tarafından

Bacım 40+3  Ken neden risk aliyon yaa yatsana işte hastaneye imza atıp çıkmak nedir Allah aşkına 

(11,501 puan) tarafından
+1

Bacım zırt pırt kolunu sokuyolar ayağa kalkmama izin vermiyolar kimseyi içeri almıyorlar travma resmen eve geldim sıcak duş aldım. 1 saat yürüyüş yaptım merdiven inip çıktım ben orda ne yapacaktım bağlıyacaklardi beni nstye sağa sola zor donerdim yani keyfimden eve gelmedim 

Abartma hayatım vajinal muayene sancı aninda yapılması gereken bı mudehalee acilmana başka türlü bakilmiyo ora düğün salonu değil geleni geçeni tabi iceri almazlar enfeksiyon riski var nts bebeğin kalp atışı dinlenmeli ve tabiki gözlem altında olmalısın evde sen istedin kadar merduven in çık son dk yapilcak şey degilmi duş merduven çıkmak falan valla keyfinden gelmişsin eve sana bı örnek vererek anlatırdım ama doğuma gitcen korkutmak istemem Allah bı avazda kurtarsin

(11,501 puan) tarafından

Sevda burası yurt dışı değil oradaki imkanlar burdaki devlet hastanesinde yok 

İkincisi daha 20 gün önce kardeşim doğurdu bacakları el.iziydi karnı mordu tırnak izi ister inan ister inanma şu durumda pek umrumda değil evet keyfimden eve geldim 

Ya şimdi yurtdışı imkan cart curt ne alaka 

0 oy
(3,461 puan) tarafından

Rabbim yardımcın olsun sağsalim kucağına al inşallah 

(11,501 puan) tarafından

Amin teşekkürler canım 

0 oy
(302 puan) tarafından

Allah bir avazda kurtarsın inşallah canm sağ salim bebişini kucağına al. bana da dua et bende doğuraym artk benimde günüm doldu yarn mecbur gidecem ama sıfır sancı 

(302 puan) tarafından

Geçmiş olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı evlat olsun . Bende doğurdum çok şükür sabah 4 buçukta başladı sancılarm 

(11,501 puan) tarafından

AA bende 4.05 gecede doğurdum 

(302 puan) tarafından

Benim o saatte yeni başladı sancılar ama düzenliydi hemen sıcak bi dus aldm ve acile geldm sabah 9 buçuk gibide bebegim doğdu 

(11,501 puan) tarafından

Benim suni sancıyla geldi sancılar duzensizdi 

Bizde elendik darısı diğer hamilelere aman birdahada asla istiyerek dogurmayi düşünmüyorum benden bu kdr 

(302 puan) tarafından

Allah bağışlasın canm.😂😂 bende aynı şeyi düşünüyorum Allah olanları bağışlasın acılarını göstermesin inşallah 

0 oy
(7,779 puan) tarafından

Ayy hadi sağlıkla kucağına alırsın inşallah ♥️♥️kolaylıkla gelsin 😊

(11,501 puan) tarafından

Geldi Allah razı olsun inşaAllah 

(7,779 puan) tarafından

Çok şükür canım. Allah analı babalı büyütsün. Bebeğin durumu nasıl canım gelişimi geri demiştin

(11,501 puan) tarafından

Teşekkürler canım işte zaten gelişim geriliği yüzünden 2500 grm doğdu elleri kolları gerçekten kısa kardeşimde  bende. diyo 2500 grmlik bebekten ne bekliyorsun normal.

Daha sağlık ocağına götürecez topuk kanı bakacaz birde işitme testinden geçemedi ona bakacaz gene şükür görünürde başka birşey yok 

(7,779 puan) tarafından

İnşallah sağlık problemi yoktur canım. ,♥️♥️

0 oy
(111 puan) tarafından

Sancı olmadan benim de az az suyum gelmişti. Bebek için tehlikeli Allah korusun ben gitmiştim hemen gece. Sabaha kadar da sanci falan olmayınca suni sanci almıştım. Kontrol etmişlerdi sabaha kadar hep. suyu biter falan Allah korusun sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Bi an önce gidin hastaneye 

(11,501 puan) tarafından

Suni sancı verdiker doğurdum canım ama bebeğin eşi çıkmadı sanki 2 doğum yaptim

(111 puan) tarafından

Maşallah Allah analı babalı büyütsün inşallah. Malesef anne olmak zor onlar için değer hayırlı evlat olsun inşallah 

(11,501 puan) tarafından

Amin teşekkürler canım 

0 oy
(1,054 puan) tarafından

Naptiniz acaba 

(11,501 puan) tarafından

Doğurdum canım suni sancı verdiler ama eşi çıkmadı 2 doğum yaptım sanki.

Karnımi patlatilar bastirmaktan 

(1,054 puan) tarafından

Ayy gözün aydın olsun 

(11,501 puan) tarafından

Teşekkürler canım 

0 oy
(1,034 puan) tarafından

Ne yaptın canım bir gelişme var mı?

(11,501 puan) tarafından

Doğurdum canım suni sancı verdiler suyum az kalmıştı diye.

Aşırı küçük doğdu 2570 grm 

Bebegin eşi çıkmadı zorla çıkardılar karnıma.o kdr bastirdilar ki hala sancı çekiyorum az önce iğne yaptılar ağrı kesici 

(1,034 puan) tarafından

Ahhhh yaa Rabbım bağışlasın canim gözünüz aydın kilosu düzelir Rabbımin izniyle siz iyi olun da 

(11,501 puan) tarafından

Amin teşekkürler canım Rabbim sanada nasip etsin inşaAllah ama kolay bir gebelik bir doğum olarak 

(1,034 puan) tarafından

Amin amin Allah razı olsun canım benim 💜

0 oy
(83 puan) tarafından

Geç kaldım görmekte ama keşke yemek yemeseydin ne olur ne olmaz belki sezeryan gerekebilirdi aç olman gerekiyor ameliyata girerken. Aklında bulunsun canım ne yaptın bu arada inşallah normal doğum olmuştur 

(11,501 puan) tarafından

Normal doğum yaptım suni sancı ile

(83 puan) tarafından

Gözün aydın canım Allah acısını göstermesin hayırlı evlat olsun inşaallah 👐

(11,501 puan) tarafından

Teşekkürler canım ♥️ 

0 oy
(19,862 puan) tarafından

Naptın canım nasılsın 

(11,501 puan) tarafından

Teşekkürler canım doğurdum suni sancı verdiler 

(19,862 puan) tarafından

Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün 

(11,501 puan) tarafından

Allah razı olsun canım 

Sen ne yaptın su değildi seninki dimi

(19,862 puan) tarafından

Ne olduğunu bilmiyorum canım Dr da alttan muayene etmeden şu diyemem dedi dünde bebeğim fazla aşağıda görünmüş ondan alttan muayene tekrar su gelmesini tetikler diye yapmak istememis gerçekten de dün baya aşağıdaydi bugün daha yukarda hareketleri cumaya gel demişti yarın sabah diğer özel Dr ma gitcem dün gittiğim Dr da söyledim o doçent tabi daha iyi olur dedi o şekilde 

(11,501 puan) tarafından

Geçmiş olsun canım inşaAllah su değildir 

0 oy
(814 puan) tarafından

Canim bazen sancı öyle kuvvetli değil kasılma gibi oluyor ben ikinci cocugumda hiç şansım yoktu kasilmalarim çoktu ama onlar da sancıyı acilmam olmuş 4 santim aralıklı katılmaları vardı ağabeyim bebek terstir sezeryan oldum

(11,501 puan) tarafından

Ben hastaneye geldim 2 santim açıklik var dediler sancı düzensiz diye. Suni sancı verdiler normal doğum yaptım 

(814 puan) tarafından

Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canim

(814 puan) tarafından

Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canim geçmiş olsun

(11,501 puan) tarafından

Amin teşekkürler canım 

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 977 göst.
0 oy
7 cevap 442 göst.
24 Mart 2019 Diğer kategorisinde ❣ Gam ❣ Sat ❣ (1,634 puan) tarafından soruldu