0 oy
468 göst.
Diğer kategorisinde (1,634 puan) tarafından
Hayırlı akşamlar kızlar. Oğlum kendi çabasıyla gelmedi sabah 7 de hastaneye yatıyorum ve suni sancıyla doğum olmasını planlıyoruz. Bana ve oğluma dua edin sezeryana dönmesin normal doğumla yavrumu kucağıma alayım. Benim dualarım tüm hamile ve hamile kalmak isteyenlerle. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah 

7 Cevaplar

0 oy
(1,060 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Allah yardımcın olsun canım inşallah sagliklica alırsın bebeğini kucağına 
(1,634 puan) tarafından
Amin canım rabbim hepimizi sağlıkla kavuştursun bebişlerimize inşallah
(1,060 puan) tarafından
Amin canım inşallah
-Reklam-
0 oy
(217 puan) tarafından

Allahim yar ve yardımcin olsun  bi avazda kurtarsin canm benim insallah salicakla alirsin kuzunu kucana amin<3

(1,328 puan) tarafından
Allah yar ve yardımcınız olsun canım bir avazda kurtarsin İnşaAllah sende bebegin de Allaha emanet olun
(1,634 puan) tarafından
Allah razı olsun hepinizden rabbim hepimizi kurtarsın kolaylıkla inşallah
0 oy
(10,041 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım sağ salim bebişini kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşallah 
(1,634 puan) tarafından
Amin canım amin. Rabbim sağ salim hepimizi yavrumuza kavuştursun. Allah razı olsun duaların için
0 oy
tarafından

Allah kurtarsın cnm ikinizide. Sag saglim kucaginiza alin insallah. Hayirlisi olsun sezeryandan bukadar korkmayin ya insallah istediginiz gibi olur ama olmazsa zorlamayin sonuçta normal yada sezeryan senin ve bibisinin sagligi onemli. Allah yardicmcin olsun guzel haberlee gel insalla<3

(1,634 puan) tarafından
Sezeryandan korkum yok asla tehlikeye atmam yavrumu. Hakkımızda hayırlısı olsun. Sezeryan ağrısıyla yavruma yetemem diye çekiniyorum sadece
tarafından
Yok cnm onada alusiyon sonra:) iki uc gune ayaklaniyosun zaten.
(1,634 puan) tarafından
İnşallah canım hakkımızda hayırlısı olsun bakalım
0 oy
(661 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Ayy cnm hayrlisiyla insallah kucagna alrsn skma canini rabbim nasl nasip gormussse o sekilde gelir saglkli olsunda onenli olan o , bende yarin sabah yatis yapiyorm sezeryan olucaz bizde
(1,634 puan) tarafından
Rabbim seninde yardımcın olsun canım sağ salim kucağımıza alalım kuzularımızı inşallah
(661 puan) tarafından
Aminn cnm amiiin insallahhh
0 oy
tarafından
Rabbim bir sancıda kurtarsin evladini saglikla kucagina almayi nasip etsin canım 
(1,634 puan) tarafından
Amiiiinnnn cümlemizi inşallah
0 oy
(373 puan) tarafından
Dualrim seninle kiz sag salim al yavrunu kucagina
(1,634 puan) tarafından
Amiiiinnn Allah razı olsun. Rabbim hepimizi kurtarsın kolaylıkla inşallah
(373 puan) tarafından
Amin insallah canim benim

İlgili sorular

+2 oy
20 cevap 590 göst.
23 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde nisan cicegi (11,600 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,041 göst.
0 oy
4 cevap 216 göst.
17 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Eslo (800 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,159 göst.
27 Ekim 2019 Aile & Aşk kategorisinde Alininhatunu (565 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,012 soru

24,148,055 cevap

334,752 kullanıcı

...