+1 oy
139 göst.
Diğer kategorisinde (5,216 puan) tarafından

Bize seçenek sundular ama öyle bişey olduğunu bilmiyorduk. O an eşim sabah daha iyi dedi bana da öğlen iyi gibi geldi ama bilmiyorum. Bebeğim eylülde tam 1 yaşında olacak. Kızımı da ben götürücem okula. Bazen yürüyerek hava kötüyse minibüsle. Kayınvalidem gerek oldu mu bebeğe bakar yakın oturuyoruz. Rahatsızlığı var uykuları düzenli değil bazen uykusuz oluyor ama bakar inşallah gelene kadar diye düşünüyorum.

Sizce sabahçı mı daha iyi öğlenci mi?

7 Cevaplar

+2 oy
(1,584 puan) tarafından

Öğlenci tabikide heleki küçük çocuğunda varsa oglen

-Reklam-
+1 oy
(2,978 puan) tarafından

Kesinlikle öğlenci

+1 oy
(23,097 puan) tarafından

Oğlum 4 kızım 1 yasti. Bu yıl oglenciydi. Gayet rahattı. Oğlum akşam yorulup geliyor erkenden de uyuyordu. Kızımla oğlumu bırakıp gelirken kızım da Bebek arabasinda uyuyup kalıyordu ya da eve geldiğinde hemen uyurdu. İyi oldu. Sabah erken kalkma derdi olmuyor. Beslenmesini hazırlaması rahat oluyor o arada. Ayrıca her zaman zaten erken kalkacak. Neden şimdi de erken kalksın ki? 

Sabah giderse muhtemelen öğlen gelip uyumak isteyecek. Çünkü okulda yorulacak. Bu sefer de gece geç yatıp sabah erken kalkması zor olacak. 

0 oy
(17,211 puan) tarafından

Erken kalkamıyorsa öğlenci olmasi daha iyi olur. Heleki kışın daha hava bile aydınlanmamiş oluyor. Çocuk uyanmak istemiyor o saatlerde. 

(5,216 puan) tarafından

Ya aslında şu anlık 7-7buçuk gibi kalkıyor. Çünkü bebeğim de erken kalkıyor, onun sesine kalkıyor. Kışın da böyleydi.

0 oy
(3,625 puan) tarafından

Benim kızım eylülde tam gün gidecek. Yarı zamanlı olsaydı büyük ihtimalle sabahı seçerdim. Okuldan gelince 2 çocuğu da yatırır işinizi yapardınız. Kışın zor ama havalar ısınınca, insan gündüz çıkmak istiyor. Okul olduğu zaman sürekli elin kolun bağlı oluyor. 

0 oy
tarafından

Zihnin alış saatleri tabiki sabah o yüzden ben de sabah saatlerini tercih edeceğim. Erken kalkıp kahvaltı edip derse oturmanım büyüme hormonu üzerinde etkileri çok.

0 oy
(1,251 puan) tarafından

Bence öğlenci canım sabah erken kaldır et yolla sen evi toparlayincaya kadar saat geliveriyor eğer seçenek sundularsa  kii genelde kura çekiyorlar şanslısın bence öğlenci yap  öğlen yollarsın oturmaya gidersin yemeğini yaparsın 5 de gelir  cocukda

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 163 göst.
0 oy
3 cevap 268 göst.
29 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ezgic 211 (208 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 111 göst.
9 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde mrcn06 (132 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 183 göst.
9 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,797 soru

24,116,187 cevap

333,231 kullanıcı

...