+1 oy
125 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (142 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Yaklaşık altı ay önce kayinvalidemgile küstüm bu bayram eşim gidelim deyince gitmek durumunda kaldım.Gorumcede oradaymış içimde kirginlik olmasın diyerek onu da bayramların ve konuştum sen beni çok üzdün ve kırdın yinede büyüklük bende kalsın bayramın mübarek olsun.dedim.konular çok uzun ama şöyle sudan sebeplerden saçma şeyler çıkarmış ve verdiğim tepkimde ben haklıydım hakettin dedi.iyi şeylerde söyledi işte çocukları işin olduğunda bana bırak ben bakarım eşinle iyi ol biz siz kavga edince üzülüyoruz bazı aileler sevinir annem babam sizin iyiliğiniz  ister başka bisey beklemez.felan gibi birde şey dedi biz senin eşini çok seviyoruz diye herseyimize koşturuyor diye onu kullanacağınızı düşünüp bize mesafe koydun tarzı bisey dedi oysa ki hiç öyle bir niyet yapmadım diyorum niye öyle düşünüyor.bugun anladım ki eşim anlatmış bir tartışmamızi. Ben adetliyken çok kötü oluyorum agri kusma afedersiniz doğum savcısının beter süründürüyor.neyse yine adetimin ilk günü dedesi silahla elini vurmuş temizliyormus ben evde kıvranıyorum tek çocuk eşim de hastaneye bakmaya gidecekmiş bende dedim ben çok kötüyüm çocukla ilgilenemiyorum bir hastaneye gidelim iğne serum bisey yapsınlar neyse oda hastaneye gitti bende kızdım.ablasi doğumu başlamış eşimi çağırdı başım çalıyordu uykusuzluktan uyumuşum ben gidiyorum diye uyandırdı.uyku sersemi anlamadım aradım tamam çocuklar durmuyor başımda çok kötü geçmemiş çok oyalanma dedim diye bunu söyledim.bunlari eşim anlatmış.simdide ablası geçip karsima bunlari soyluyor ben o yüzden ailesine duvar ormusum aksine beni kırıp üzdüler için uzaklaştım.esimede bunu anlattım bunları anlattığını söyledi dedim ki hala boz olamamışsın ben seni anlatırken suçlamadan koruyarak anlatıyorum sen bu şekilde anlattığın insanlar bunu düşünüp bunları söyleyebiliyor gerçekten çok kırıldım dedim.niye öyle düşünüyorlar diye kızıyorum bende normal böyle dusunmeleri o zaman sen öyle dersen dedim konuşmadım bir daha gorumceylede helalestim geçtim söyledikleri yine üzdü beni 

3 Cevaplar

0 oy
(2,456 puan) tarafından

Diger olayları bilemem de ablası doğum yaparken çok oyalanma gel demek yanlış değil mi sence de. Eşinde de hata var senin söylediklerini gidip yetiştirmiş hemen olmaz öyle. Görümcene hiç kırılma boşuna. Benimde abim var karısı çok oyalanma gel dese darılırdım.

(142 puan) tarafından

Oyle de ben yeni doğum yapmışım iki tane bebek ve sezaryen  diğer kızımda 19 aylık ve gurbetteyim benim esimden başka yardımcı  olacak kimse yok onun annesi eşi babası diğer kardeşleri var bilmem anlatabildim mi

(2,456 puan) tarafından

İyi de yeni doğum yaptığını yazmamışsın nereden bilebilirim başım çatlıyo yazmışsın sadece. Bilmem anlatabildim mi

(142 puan) tarafından

Narkozun etkisiyle  haklısınız  daha uzun olmasın diye yazmamıştım 

-Reklam-
0 oy
(4,053 puan) tarafından

DDiğer konuları bilmem ama verdiğin iki örnekte de haksızsın. Zor zamanında ailesinin yanında olmayacaksa aile olmanın ne anlamı var . Sonuçta sen evlendikten sonra adet olmadın bekarken de oluyordun ve her ay oluyorsun alışmış olman lazım. Ablasının doğum sancısı tutmuş ve sen oyalanma çabuk gel diyorsun bu çok bencilce. Ben doğrurken ablam gelip oyalamamam lazım hemen gideceğim dese eşi istemediği için ben çok kırılirim bırak çekip gitmesini başımda refakatçi kalsın isterim. Bayramlaşmaya da gelince arada küslük olmasın bayramını kutladim diyrosun ama bunu laf sokarak yapıyorsun bu da yanlış. Sen laf sokarsan karşındakinden haklı veya haksız illâ cevap alırsın.

(142 puan) tarafından

Oyle de ben yeni doğum yapmışım iki tane bebek ve sezaryen  diğer kızımda 19 aylık ve gurbetteyim benim esimden başka yardımcı  olacak kimse yok onun annesi eşi babası diğer kardeşleri var bilmem anlatabildim mi 

(4,053 puan) tarafından

Aynı gün mü doğurdunuz gorumcenle?

(142 puan) tarafından

Aramızda bir hafta var 

0 oy
(795 puan) tarafından

Dedesi silahla elini vuruyor sen adet oldun diye kocanı mi bekliyorsun. Genel olarak sende haksızlık seziyorum. 

(142 puan) tarafından

Normal bir adet değil ben her olduğumda açıllık oluyorum yalnız olsam derim ki haydi kıvranıyorum ama o zaman 11 aylık kızımda vardı.ailemden uzağım esimden başka tanıdığım kimse yok bende zor durumdayım ve dedenin yanında halıları amcası yeğenleri vardı 

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 69 göst.
+1 oy
4 cevap 231 göst.
0 oy
5 cevap 214 göst.
29 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 493 göst.

Kategoriler

1,467,312 soru