Şuan öyle bir haldeyim ki kime ne desem ne anlatsam nerden başlasam hiç bilmiyorum. Kızlar benim kredim var 100 bin TL'ye yakın bişey kaldı doğuma kadar maaşımı komple verir kapatırım diye düşünüyorduk. Bir de üstüne kayınvalidemler tatil için geldi 1 ay kaldılar gittiler ama sıfıra sıfırız şuan. 13 gün önce kanamam oldu acile gittik çok şükür bebişte birşey yok ama doktor çalışamaz raporu verdi asgari ücretin yarısını bile ödemiyormuş sigorta bir de kiradayiz eşimin aldığı maaş anca ev giderlerine gidecek krediyi ödeyemeyecez mahkemelik bile olabilirim 😭 bebeğimin kontrol günü geldi ay başına birakmak zorunda kaldık cinsiyetini ve kanamadan sonraki durumunu görecektik gidemiyorum ve kanamadan önce bebeğimin hareketlerini hissederken kanamadan sonra hiç hareketini hissetmedim 13 gündür ne durumda bilmiyoruz bunun içinden nasıl çıkacam bilmiyorum örgü örmeyi biliyorum evde örüp online satsam diye düşündüm onun içinde şuan yün iplik bile alamıyorum ya bu durumdan nasıl çıkabilirim lütfen akıl verin bana evden eşime nasıl destek olabilirim kızlar