+1 oy
619 göst.
Diğer kategorisinde (3,379 puan) tarafından

Kızlar geçen gün buraya yazmıştım eşim ikinci çocuğu istiyor falan diye. Bende artık kızım 3 yaşına gireceği için olabilir diye düşünüyorum demiştim. Bugün arkadaşarımla otururken artık ikinciyi istiyorum falan deyince resmen linç edildim. Canına mı susadın, ***** mısın rahat mı battı tarzında. Kızım çok zor bir çocuktur, özellikle ilk 2 sene zor geçti ama şuanda her çocuk kadar huysuz bence. Birde dişarıda falan nerede çocuk görse hemen yanlarına gider, onların arasına girmeye çalışır. Evet 2 çocukla hayat aynı kalmaz biliyorum ama bu kadar mı kabusa dönüyor. Korunmayı bırakmıştım bu ay şuanda o kadar mutsuzum ki ya hata yaptıysam diye. 

23 Cevaplar

0 oy
(213 puan) tarafından

Benim oğlum beş yaşına girecek beş aylık kızım var. Kardeşini seviyor arkadaşlarına tanıştırıyor ismini kendisi verdi iki ismi var kızımın sadece kendi verdiği ismi kullanıyor ahsen im diyor öpüyor  çocuğun kardeş isterse  sende istiyorsan o bunu dedi bu bunu dedi deme abimin tek çocuğu var oğlu kardeşim yok diye ağlıyor telefondan bizim kızı seviyor 

(3,379 puan) tarafından

Maşallah ne güzel. Eğer bizimde olusa aralarında 4 yaş olmuş olacak. Bence yeterli bir süre gibi

(213 puan) tarafından

Hayırlı nasıp li sağlıklı olsun gerisi bir şekilde hallolur . Az zorluyor ama kızım da abisi w alışmış onlar mutlu ben mutlu

-Reklam-
0 oy
(1,533 puan) tarafından

Ben kardeşsizlik kızıma haksızlık diye düşünüyorum sırf o yüzden 2.yi yaptım ama bu sefer de 2.ye haksızlık etmiş gibi hissediyorum kendimi. Sırf kızımın kardeşi olsun diye yaptım çünkü 😂 doğduktan sonra illaki bakılacak, büyüyecek, aynı sevgiyi ilgiyi göstermeye çalışacağım ama ben çocuk sorumluluğunu çok seven biri değilim. Zor olacak ama olacak bir şekilde inşallah 

(3,379 puan) tarafından

Sorumluluk seven biriyim ben. Birde kızımda Hamileyken kaynanamla yaşıyorduk hayat ekstra zordu

(1,533 puan) tarafından

Sorumluluk seviyorsan sıkıntı yok tabi. Ben çalıştığım için ekstra zor oluyor. Hiç enerjim yok aslında 😂

0 oy
(1 puan) tarafından

Kimseyi takma kafana Rabbim verdiyse rızkını sen bile engel olamazsın bn de 3 . İstiyorum diye tepkiler çok oluyo olsun varsın allhın izniyle olur insallh 

(3,379 puan) tarafından

Teşekkür ederim inşallah

İlgili sorular

+1 oy
25 cevap 985 göst.
23 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Hayalseveranne77 (535 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 942 göst.
5 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Vesile hakan (872 puan) tarafından soruldu
+2 oy
7 cevap 211 göst.
+2 oy
20 cevap 485 göst.
23 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zeynepjdjdjd (341 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,377 soru

24,123,970 cevap

333,633 kullanıcı

...