Hayalini kurdum hepp sankı o gelse ben incecık dak gibi olacakdım ve kavuştuk aldım koşu bandını ama ben hıc sevmedım 2 gündür bizim evde fakat 15 dakıkadan fazla kullanamıyorum ve su gıbı oluyorum kafam su gıbı hergün ben banyo yapamam saclarım uzun zaten 2 saat kurutma makinesiyle bıkıyorum . Sacımı kurutmazsam bogazım gıcıklanıyor ayyy yok anam ben sevmedim heves boşuna ettık bunuda geri iade etcem hayır sevemıyorum kalori acıgı yapmak daha az yoruyor
suan sacim uzun be sari. evet o terli olaya bende sinir oluyorum banyo yaomadan olmuo. yaosam kurutmadan kremlemeden kece gibi duruo sacim
hamile kalmadan once boleydim eyyy gidiii
@Pakize333 canim kendim:)). bak burda 2021 yili ikinciye hamile kalipda gun gun degistirigimi gormek beni kahrediomus😂😂😂
ay zayif ginlerimi cok ozledim
Çok merak ediyorum senin için zayıflık kaç kiloda olman 😀
ya aslinda rakamin bi onemi yok ben su goruntuyu istiyorum ulasana kadar cabalayacam. ic bacaklar bomblesiz birbirine surtmeyen ayrik. dis bacaklar guzel hatli parantez gibi kavis olmadan. bel ince . gıbek kisimda kilot yada bikini giyince beli dumduz duracak. gibekden yay gibi yuvarlaksi olmucak bikini yada kilotun beli. ve gobek bolgesi kot giyince yada tayt giyince soyle duz duracak
Anladım :) kiloya meyilli bir bünyen varsa ki sanırım var ,zor oluyordur hem yememeye çalışmak hem de spor yapmak :)
Ayyy bu fizikler çok güzel benımde eskıden boyleydı sonra İbs oldum fızık mizik kalmadı bende doğumla alakası yok benım bağırsaklar kabız oldu SİBO ver bagırsaklar da. Sonra göbek çevresi yağlandı işte
ben hicbir zaman boyle olamadim . ben zayiflen bile ust ic bacaklarim
kalindir . en zatif halimde 46 kiloyken bile ic bacak kisimlar surter mesela o ayrimli ayrik bacaga sahip
olmak icin varimi yogumu feda edebilirim😂😂
Ben bugün lazere gideyim sonra aynadan bacagımı atayım :))) bende göbek var bacak yok
Bacak için östrojen domınansı. Pko dıyorlar bunlar var mı sende
boyle benim . yok benim genetik ya ust bacak . dedim ya sana. bir firsatini bulursam vesarey edersem ust ic bacaga lipo yaptiricam kisa dogeu arastirmadayim😂 zayif olsamda surtuyor yani bu nekadar kilo versemde ic bacagim bombleli burda 20 haftalik hileyim ama zayifim . bombleli ic bacaklarim surtuo . suan burdakinden cik daha kali
Kız gıt deli . Ne sürtmesi baksana aralıklı
bacaklarim ayaklarim ayrik duruo yani. seninki gibi boyle birbirine yakin olsa surtio:) seninki kadar olsa yeter
Bacak ince ama güzel degıl çarpık o kadar ayrık yanı .
Asla degmıyor ben degsın dıye can atardım. Değmez ayrık
Saçlarını kısalt o zaman baci
Bende protein içiyorum sjsj
Saçın dökülüyor ve yüzünde zayıflama incelme oluyor mu . Ben kılo vercem dıye yaşlı gıbı inceldı yüzüm .
Kolajen aldım offf ayy herşey para kız baksana allahım herşey para.. Bromelıan aldım nutraxın 750 mg vücut analızı yaptırdım yağım çok degılde aşırı ödem var dedı kız da şaşırdı bende zaten kendımı şişkinlik hissediyorum hep
Ödem den ziyade birdey dokunuyor olabilirmi
Mesela bana laktoz dokunuyor bıraktığımdan veri rahatladı midem
Adamsın bak kesinlikle doğru diyorsun benım bagırsaklarda SiBO var zaten herşey şişkinlik yapar anağğğ doğru dıyorsun bende gluten yok laktoz kısmen oluyor benımkı daha kötü bırde hıstamın ıntolelaransı var bagırsakta asırı bakteri üremesi var ne yesem bakteriler onları yıyor gaz üretimi yapıyor fonksiyonel doktora gıdıp tedavi olmam lazım .
İşte bıraz malıyetlı
Benimde muhtemelen dediklerin var ama gitmedim daha sjsj
Belirtilerin neydi peki
Ama onu cozsen zaten incelcen
Sebepsız kabızlık var hanı o yulaf lapası kayısı chıa hatta bazı ilaçlar dahıl tuvaletim asla gelmiyor yapamıyorum 7 günü bulur geçer karnım sert taş gıbı ne yesem şişerim hatta daha mideden itibaren başlayan bir sertlik hep gaz olur ama gazımı bıle yapamam bebek gaz damlası alacam yakında nerdeyse hazımsızlık uzunca derin geğirme. Miğren. Magnezyum takvıyesi alsam dahi asla yükselmez çünkü ordakı bakteriler yıyor demirim yükselmez. Beyin şişi sebepsıs mutsuz gergin iç sıkıntısı.. Karamsar bakma. Korkma. Endıse ruhsal sıkıntılar. Genelde gergin ve mutsuz olma hepsı kötü bagırsaktam sebep. Çünkü serotonin merkezi bagırsak ve bende bozuk
Bende almak istiyorum çok inatçı kilom var ya malesef koşu bandı yada bisiklet hangisini olursa
Yok alma dıyom hala alcam dıyo hey allahım
Eliptik al canim
Ahaha bu ben, bende bi hevesle aldırdım yıllar önce eşime bir türlü sevemedik daha doğrusu neden bilmem baş dönmesi yapıyodu onda yürüyünce bende hemde sevemedim yıllardır balkonda duruyor bakalım
Spor yapıp ter mecbur atcan atmazsan sıkıntı
Ayyy bende istiyorum niye pişmansin kız ne güzel terleyip atacaksın işte kilolar gidecek
Aynısını seneler önce yasadim. Koşu bandı aldım hevesle. İki koşup ter içinde kalıyordum. Birde boğaz ağrısı yapıyordu bende. Aşırı gürültü yapıyor birde. Sattım bende. Bana göre değilmiş. Ağzımı tuttum zayifladim:))
1,476,395 soru
24,168,567 cevap
335,737 kullanıcı