+1 oy
288 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (592 puan) tarafından

Hayalini kurdum hepp sankı o gelse ben incecık dak gibi olacakdım  ve kavuştuk  aldım koşu bandını ama ben hıc sevmedım   2 gündür bizim evde fakat 15 dakıkadan fazla kullanamıyorum ve su gıbı oluyorum kafam su gıbı  hergün ben banyo yapamam saclarım uzun   zaten 2 saat kurutma makinesiyle  bıkıyorum  .  Sacımı kurutmazsam  bogazım  gıcıklanıyor   ayyy yok anam ben sevmedim heves boşuna ettık bunuda geri iade etcem hayır sevemıyorum  kalori acıgı yapmak daha az yoruyor  

7 Cevaplar

+2 oy
(9,080 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

bu benim 20 haftalik hamileligim . 74 dk yurumusum ustune 1 saat de bisiklet surdum.kalori acigi iste kosu bandiyla olacak😂😂zaten amac terlemek:) zamanla kondisyonun artacak ac bi dizi izle. 
(9,080 puan) tarafından

suan sacim uzun be sari. evet o terli olaya bende sinir oluyorum banyo yaomadan olmuo. yaosam kurutmadan kremlemeden kece gibi duruo sacim

(9,080 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

hamile kalmadan once boleydim eyyy gidiii

(9,080 puan) tarafından

@Pakize333 canim kendim:)). bak burda 2021 yili  ikinciye hamile kalipda gun gun degistirigimi gormek  beni kahrediomus😂😂😂

(9,080 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

ay zayif ginlerimi cok ozledim

(7,214 puan) tarafından

Çok merak ediyorum senin için zayıflık kaç kiloda olman 😀

(9,080 puan) tarafından

ya aslinda rakamin bi onemi yok ben su goruntuyu istiyorum ulasana kadar cabalayacam. ic bacaklar bomblesiz birbirine surtmeyen ayrik. dis bacaklar guzel hatli parantez gibi kavis olmadan. bel ince . gıbek kisimda kilot yada bikini giyince beli dumduz duracak. gibekden yay gibi yuvarlaksi olmucak bikini yada kilotun beli. ve gobek bolgesi kot giyince yada tayt giyince soyle duz duracak

image

image

image

(7,214 puan) tarafından

Anladım :)  kiloya meyilli bir bünyen varsa ki sanırım var ,zor oluyordur hem yememeye çalışmak hem de spor yapmak :) 

(592 puan) tarafından

Ayyy bu fizikler çok güzel benımde eskıden boyleydı sonra İbs oldum   fızık mizik kalmadı bende     doğumla alakası yok benım   bağırsaklar kabız oldu SİBO ver bagırsaklar da.  Sonra göbek çevresi  yağlandı işte  

(9,080 puan) tarafından

ben hicbir zaman boyle olamadim .  ben zayiflen bile ust ic bacaklarim

kalindir . en zatif halimde 46 kiloyken bile ic bacak kisimlar surter mesela o ayrimli ayrik bacaga sahip

olmak icin varimi yogumu feda edebilirim😂😂

(592 puan) tarafından

Ben bugün lazere gideyim sonra aynadan bacagımı atayım :))) bende göbek var bacak yok  

Bacak için östrojen domınansı. Pko dıyorlar bunlar var mı sende

(9,080 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

boyle benim . yok benim genetik ya ust bacak . dedim ya sana. bir firsatini bulursam vesarey edersem ust ic bacaga lipo yaptiricam kisa dogeu arastirmadayim😂 zayif olsamda surtuyor yani bu nekadar kilo versemde ic bacagim bombleli burda 20  haftalik hileyim ama zayifim .  bombleli ic bacaklarim surtuo . suan burdakinden cik daha kali

(592 puan) tarafından

Kız gıt deli  . Ne sürtmesi baksana aralıklı

(9,080 puan) tarafından

bacaklarim ayaklarim ayrik duruo yani. seninki gibi boyle birbirine yakin olsa surtio:)  seninki kadar olsa yeter

(592 puan) tarafından

Bacak ince  ama  güzel degıl çarpık o kadar ayrık yanı  . 

Asla degmıyor  ben degsın dıye can atardım. Değmez ayrık  

-Reklam-
+1 oy
tarafından

Saçlarını kısalt o zaman baci

Bende protein içiyorum sjsj

image

(592 puan) tarafından

Saçın  dökülüyor ve yüzünde zayıflama incelme oluyor mu   . Ben kılo vercem dıye yaşlı gıbı inceldı yüzüm  . 

Kolajen aldım   offf ayy herşey para kız baksana allahım  herşey para..  Bromelıan aldım nutraxın 750 mg     vücut analızı yaptırdım    yağım çok degılde aşırı ödem var dedı kız da şaşırdı bende zaten kendımı şişkinlik hissediyorum hep 

tarafından

Ödem den ziyade birdey dokunuyor olabilirmi

Mesela bana laktoz dokunuyor bıraktığımdan veri rahatladı midem

(592 puan) tarafından

Adamsın  bak kesinlikle doğru diyorsun  benım bagırsaklarda SiBO var zaten   herşey şişkinlik yapar    anağğğ doğru dıyorsun  bende gluten  yok  laktoz kısmen oluyor   benımkı daha kötü bırde hıstamın ıntolelaransı var  bagırsakta asırı bakteri üremesi var  ne yesem  bakteriler onları yıyor   gaz üretimi yapıyor   fonksiyonel doktora gıdıp tedavi olmam lazım    . 

İşte bıraz malıyetlı

tarafından

Benimde muhtemelen dediklerin var ama gitmedim daha sjsj 

Belirtilerin neydi peki

Ama onu cozsen zaten incelcen

(592 puan) tarafından

Sebepsız kabızlık var hanı o yulaf lapası kayısı chıa  hatta bazı ilaçlar dahıl tuvaletim asla gelmiyor  yapamıyorum 7 günü bulur geçer   karnım sert taş gıbı ne yesem şişerim  hatta daha  mideden itibaren başlayan bir sertlik hep gaz olur   ama gazımı bıle yapamam bebek gaz damlası alacam yakında nerdeyse hazımsızlık uzunca derin geğirme. Miğren. Magnezyum takvıyesi alsam dahi asla yükselmez çünkü ordakı bakteriler yıyor  demirim yükselmez. Beyin şişi sebepsıs mutsuz gergin iç sıkıntısı..  Karamsar bakma. Korkma. Endıse  ruhsal sıkıntılar. Genelde gergin ve mutsuz olma   hepsı kötü bagırsaktam sebep. Çünkü serotonin merkezi bagırsak ve bende bozuk  

+1 oy
(1,471 puan) tarafından

Bende almak istiyorum çok inatçı kilom var ya malesef koşu bandı yada  bisiklet hangisini olursa 

(592 puan) tarafından

Yok alma dıyom hala alcam dıyo hey allahım 

tarafından

Eliptik al canim

+1 oy
(2,554 puan) tarafından

Ahaha bu ben, bende bi hevesle aldırdım yıllar önce eşime bir türlü sevemedik daha doğrusu neden bilmem baş dönmesi yapıyodu onda yürüyünce bende hemde sevemedim yıllardır balkonda duruyor bakalım

+1 oy
(15,249 puan) tarafından

Spor yapıp ter mecbur atcan atmazsan sıkıntı 

+1 oy
(1,712 puan) tarafından

Ayyy bende istiyorum niye pişmansin kız ne güzel terleyip atacaksın işte kilolar gidecek 

+1 oy
(1,176 puan) tarafından

Aynısını seneler önce yasadim. Koşu bandı aldım hevesle. İki koşup ter içinde kalıyordum. Birde boğaz ağrısı yapıyordu bende. Aşırı gürültü yapıyor birde. Sattım bende. Bana göre değilmiş. Ağzımı tuttum zayifladim:))

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 223 göst.
17 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde .._ (1,270 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 374 göst.
24 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ponçik (316 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 109 göst.
+1 oy
5 cevap 169 göst.
20 Haziran 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Neyla (592 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,395 soru

24,168,564 cevap

335,736 kullanıcı

...