+2 oy
466 göst.
Diğer kategorisinde (243 puan) tarafından

Sürekli benden yemek yapmamı istiyor değişik değişik tatlılar istiyor. Gece yarısı aşeriyor bana tatlı yap diyor.daha yeni yemegin üstünden kalktı iki saat sonra bana tost ve ağlayan pasta yap birlikte yiyecem diyor. Yumurta bugün bitti dedim. Git yumurta al yanına da kola al tostun yanında yiyecem diyor. Ben gitmeyince 30 yıllık günahım senin boynuma girsin dedi. Ben bu adamın çillekligiyle ne yapacam iki saaate bir yemek istiyor delirecem ya ne yapacam artık blmiyorum

21 Cevaplar

+6 oy
(3,044 puan) tarafından

O beddua inşallah ona geri döner koca boğazlı kendine  tatlı alsın o zaman kiz bu adam vallq tam dayaklik

(243 puan) tarafından

Ahahahha aynen valla yaaa 

-Reklam-
+4 oy
(1,832 puan) tarafından

Alıştırmissin bir kere

(243 puan) tarafından

Ya ben iki yıl önce  hamileyken sürekli tatlılar yapardım. Şimdi o alıştı artık sürekli tatlı istiyor benden 

+4 oy
(901 puan) tarafından

Neden gidip yumurtani kendisi almiyorki istemesini biliyorsa alsin getirsin 

+4 oy
(4,138 puan) tarafından

Ne günahı be çocuk mu kazık kadar adam. Yemezse yemesin alıştırma öyle iki satte bir Ne yemeği. Aç gözlülük resmen. Bir de alışverişi de sana yaptırıyor. İnsan da biraz yüz olur. Bir de annesi gibi davranmayın eşlerinize. Tabiki de yemek de yapılır tatlı da yeri geldiğinde ama böyle çocuk gibi iki dakikaya bir her istediği yapılmaz. 

(243 puan) tarafından

Eşim çok aç gözlü ya gözü doymuyor. Sürekli yemek yemek istiyor ağzı dolu olsun istiyor 

(4,138 puan) tarafından

Kaç kilo çok merak ettim

+4 oy
(4,497 puan) tarafından

Çok itici ya bi sonrakine sen söyle mutfakta işim bitti bu saatten sonra benden bişey istersen günahlarım boynuna de 

+3 oy
(1,124 puan) tarafından

Bizde aynıyız o yüzden hiç öyle değişik tatlı falan yapmadım canın istiyosa banada al beraber yiyelim diyorum... 

Yemek yaparım ama hamur işi yok bende.... 

(243 puan) tarafından

Bende hamur isi sevmiyorum çok biri yapınca yerim ama evimde pek pismez. Sürekli tatlı yaparım ama eşim artık alıştı gece birden bana diyor tatlı yap diye 

+3 oy
(9,081 puan) tarafından

bi andami istemeye basladi.  ilk evlendiginizden beri yapiosa sende gece gece kolenmiyim yapacam asil benim gunahlarim senin boynuna bana eziye bu demediysen sende hata:) cok sacma insanim bende gece gece. tatlimi ypilir tut hizmtvi yapti drsem hizmetciye yazik. yap ozaman gunduzgen tatli tuzlu  tost . istedikce sur onune bayat soguk ustu kurumuz ne olursa .24 saat kutfaklami ugrasacakln koyarsin onune yer istedikce . bi yapmaya koca borcam yap bes gun yesin bitirsin 5 gun tahat kalirsir

(243 puan) tarafından

Yok istiyor benden böyle şeyler iki üç günde bir bana pasta yap diye başımın etini yiyor. Bende az önce tost yapmicam dışardan al dedim.tatliciya da gidcem ondan sonra madem ki yapmiyorsan dedi. Günahım senin boynuma girsin dedi sürekli böyle istediğini yapmayınca gunahini boynuma koyuyor

(9,081 puan) tarafından

asil onunkini ikiyle carpip seninkini de toplayip rabbim esine verio. hadi tost neyse . gece gece tatlimi yapilirmis. aksama kadarz aten anamiz aglio cocuk uyuyunca dinlenmek istioz. acliktan ölmuceksek hicte bise yapamam gece gece. 

+3 oy
(882 puan) tarafından

Annesinin büyütemedigini el kızı büyütmek zorunda kalıyor işte. Sonrada erkek oğlumuz var diye göğüs gere gere övünürler 

(243 puan) tarafından

Aynen öyle çocuk gibi resmen.

+3 oy
(909 puan) tarafından

Böyle şeylere ağzım açık kalıyor insan eşine nasıl günahım senin boynuna olsun der ya . Ben ne anamla babamdan ne eşimden ne kayınvalidemlerden çevremde hiç böyle şeyler görmediğim için garip geliyor biribirine küfür eden eşler böyle beddua edenler. Ben bu laftan sonra dahada bişey yapmazdım 

(243 puan) tarafından

İstediği şeyi yapmayınca sürekli bu cümleyi kuruyor. Yani saat altı buçukta yemek yiyor uyuyana kadar iki defa daha yemek istiyor bıktım artk

(909 puan) tarafından

Hem bana beddua edeceksin hem daha yemek yapmamı bekleyeceksin çok beklersin de 

+2 oy
(14,987 puan) tarafından

Kocam evde oturacak bana git markete yumurta al diyecek... Değişik. Zıkkımı kökü ile severse ikram et. Hele ki emir kipi kullanıyorsa ağacı da verebilirsin komple zıkkım ağacı mmmh leziz

+1 oy
(3,088 puan) tarafından

Yapmam ben ya çok istiyorsa alsın gelsin çok fazla o kadar belki şekeri var yada başka hastalıklar 

+1 oy
(1,691 puan) tarafından

O nasıl bir laf ya ne kadar ayıp boşanda semerini ye camiş gibi yiyo ne bu kz böle sende diceksn ki bana gece gündüz böle yapiyon eziyet ediyorsn sen benm hakkima.giriyorsn o nolcak diceksn alistrmişsn bacım yüzsüz arsız olmuş iyice vermicen bunlara yüz kaç kilo eşin çok.merak ettm bu kadar yemeye rağmen birde sana yaptriyo alışveriş tövbe tövbe 

+1 oy
(2,360 puan) tarafından

Sen uşağı mısın öyle git yumurta al kola da al demeler. Kendi canı çektiyse paşa paşa yürür gider alır. Nasıl bir hadsizlik. Ve tatlı, yemek konusunda da sen her istediğinde susup yapmışsın alışmış. Sen pastane değilsin. Lokanta da değilsin. Bir daha beddua ederse asıl benim 30 yıllık günahımı senin boynuna girsin de. Ne o öyle. Hizmetçi bellemiş yap getir falan 

+1 oy
(320 puan) tarafından

Maaş bağlasın sana aşçımı sanıyo seni..

+1 oy
(666 puan) tarafından

Kusura bakmasın ama az yesinde kendine bi uşak tutsun o ne ya öyle böyle şeyleri okudukça kocama bir kez daha aşık oluyorum Allah yardımcın olsun 

+1 oy
(5,701 puan) tarafından

Az ye de kendine hizmetci tut der yapmazdim. Bu ne boyle be.

0 oy
(19,009 puan) tarafından

Boşlan da semerini ye diyip mutfağın yolunu gostercen tövbe besmelesiz mi oturuyor sofraya nedir ya da kıtlıktan mi çıkmış 

0 oy
(166 puan) tarafından

Ben doyuramiyom seni anan doyursun de

0 oy
(53,839 puan) tarafından

zıkkımın kökünü yesin hizmetcisi var sanki 

0 oy
(1,224 puan) tarafından

Boğa burcumu :😀  acaba esin benim bole bi eşim.olsa kesin beni bosardi

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 94 göst.