0 oy
167 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (50 puan) tarafından

Kızlar kızımın saçı yavaş uzuyor dalin Kullanıyordum ama değiştireceğim saçının uzumasına yardımcı hem güzel kokan bir şampuan önerisi lazım 

4 Cevaplar

0 oy
(9,931 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Agarta kullanıyorum kızıma memnunum 

-Reklam-
0 oy
(1,493 puan) tarafından

Şampuan bilmiyorum da biberiye yağı uzatıyormuş sanırım bilen çıkar bence 

0 oy
(2,832 puan) tarafından

Ecowell, incia. İkisi de güzel uzatıyor. Doğal icerikli

0 oy
(5,207 puan) tarafından

ecowell güzel uzatıyor 

(595 puan) tarafından

Bende kullansam olur mu madem hızlı uzatıyor

(5,207 puan) tarafından

bilmem ben denemedim ama güzel kokuyor 

(595 puan) tarafından

Çocuklara guvenılırse bızede kullanılır pekı cıdden dair uzatıyor mu  

Bırde siz dıyette mısınjz şuan kaç kılosunuz ayıptır sorması

(5,207 puan) tarafından

Kızımın saçı güzel uzadı. Çocuklara özel şeyler daha temiz aslında bizde kullanmalıyız öyle temiz şeyler. 

Ben bi dikiş tutturamadıım. 61 kiloyum, hedef 51

(50 puan) tarafından

Teşekkürler bunda karar verdim en çok uzatma konusunda yorum alan buymuş

(50 puan) tarafından

Kızlar ecowel nerden alıyorsunuz en uygun trendyol galiba hiç indirime girmiyor 

(5,207 puan) tarafından

trendyol, hepsiburada nereden denk gelirse. indirime girdiğinde 2-3 tane alıyorum. incia da öyle 

(595 puan) tarafından

Pekı şuan dıyet yapıyor musun aktif  yoksa 2 gün yap 2 gün boz seklınde mısın

(50 puan) tarafından

İncia daha uygun ama ben almışken direk bunu alıyım dedim hepsiburada bakmadım dur o ada bakayım 

(50 puan) tarafından

Kızzz hepsiburada aldım şimdi sağolll 💜💜💜

(5,207 puan) tarafından

inşallah ile yarar 🤗

neyla valla dşyet yapmaya çalışıyorum ama özel bir şey değil, abartı yememeye çalışıyorum. porsiyon küçültüyorum

(595 puan) tarafından

Peki sana bsıy sorcam 

Dıyetı degıstım  kalori acık  3 lt su   yürüyüş kan tahlılı temız 2 öğünde 3 e gectım   saati degıstım herseyı farklı yaptım   ama  asla yağ yakımı olmuyor kılo veremıyorum  neden ya neden  yoruldum 

(5,207 puan) tarafından

e dur Bismillah. 

bazen vücut diyete direnç gösterir. etki olması için en az 1 ay geçmesi lazım. direnç kilosu kolay kırılmıyor 

(595 puan) tarafından

Direnç kılosu mu yani bu.  Pekı  nasıl kırılır ve bundan sonraki sayıda yıne dırenc mı olcak

(5,207 puan) tarafından

direnç kilosu olduğunu nasıl anlarsın. önce kilolar gider bir bir. atıyorum ideal kilon 50. sen 55te bi takılırsın gitmez daha. bu kiloya gelince diyetini değiştirmen gerekir, bazen ekstra detoks yapman gerekir. eğer sıkı yaparsan aya 54-53 olursun.

yani 1 ayda 5 kilo verebilirken direnç kilosunda ayda 1 zor veriliyor. vücut kendini korumaya alıyor, direniyor. o yüzden. sonra belki 51de yine olur. ideal kilona yaklaştıkça kilo verme hızın düşer. 

çoktan çok azdan az gider diye buna diyorlar işte. 

azmeder pea etmezsen ideale ulaşırsın. 

sonra tabi ideal kilonu korumak için de bir müddet koruma diyeti yapman gerekiyor ki vücudun o kiloya alışsın. yoksa çok hızlı kilo alırsın. 

(595 puan) tarafından

Hmm anladım ne güzel anlatmıssın sende bayag anlıyosun diyet işinden ve tam dedıgın gıbi daha önce hıc inmediğim bir kiloya ınecegım  yani son 7 yıldır hıc bu kıloyu gormedım aslındda ben zayıf biriydim eskıden   ben şuan 1.5 aydır  şu kötü döngüde savruluyorum 5 gün dıyet  6.7 gün boz  sonra 6.7 günde bozduğum da eklenıyor bana +2  geri kalan 5 günün 3 gününde  ödem atıyorum    yanı aldıgım o +2 yi  sonrakı  gün  artık yağ takımı olur dıye heyecanla beklerken   hayır olmuyor bı sonrakı gün gene olmuyor derken bana gına gelıyor gene bozuyorum 2 gün o 2 günde aldıgımı 3 günde zorla ver  kalan 2 günde yağ takımı olmayınca sinir olup gene boz   bıktım vallahı yarın normalde bozma günüm  ama bozmuycam ilk kez  2 ay olcak boyleyım kılo veremiyorum  bıktım   ekstra detoks dedıgın ne oluyor pekı  ne yapmam lazım benim  

(595 puan) tarafından

Biliyor musun gene kılo veremedım  bugünde  yanı süper uyuyorum her şeye  hıcbır sorunda yok   ama yine olmadı bugün   çok üzgünüm  hatta bırak kılo vermeyı +500 eklenmiş oysakı dıyet yaptım  saat 16 da dün bitirdim yemeyı  2 öğün yedim  proteın ve kalori acıgı da var yürüyüş ve su da var yıne yıne olmadı. Napsam sence ve kan tahlilde temız. 

(5,207 puan) tarafından

bu kafadan çık öncelikle 🤦🏼‍♀️

regl döneminde kilo verememen normal mesela, ödem oluyor ister istemez. 

bi de her gün tartıya çıkmaktan vazgeç. 

1-2 günde kilo verilmez veya alınmaz. hafta 1 tartılmak daha doğru, hatta en sağlıklısı ayda 1 tartılmak. 

(595 puan) tarafından

Ağlamak istiyorum :(((( 

Bıktım dıyet yapmaktan da 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 104 göst.
+1 oy
1 cevap 79 göst.
7 Şubat 2025 Diğer kategorisinde nurr001 (3,413 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 61 göst.
+1 oy