0 oy
171 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (50 puan) tarafından

Kızlar kızımın saçı yavaş uzuyor dalin Kullanıyordum ama değiştireceğim saçının uzumasına yardımcı hem güzel kokan bir şampuan önerisi lazım 

4 Cevaplar

0 oy
(9,954 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Agarta kullanıyorum kızıma memnunum 

-Reklam-
0 oy
(1,493 puan) tarafından

Şampuan bilmiyorum da biberiye yağı uzatıyormuş sanırım bilen çıkar bence 

0 oy
(2,832 puan) tarafından

Ecowell, incia. İkisi de güzel uzatıyor. Doğal icerikli

0 oy
(5,225 puan) tarafından

ecowell güzel uzatıyor 

(5,225 puan) tarafından

direnç kilosu olduğunu nasıl anlarsın. önce kilolar gider bir bir. atıyorum ideal kilon 50. sen 55te bi takılırsın gitmez daha. bu kiloya gelince diyetini değiştirmen gerekir, bazen ekstra detoks yapman gerekir. eğer sıkı yaparsan aya 54-53 olursun.

yani 1 ayda 5 kilo verebilirken direnç kilosunda ayda 1 zor veriliyor. vücut kendini korumaya alıyor, direniyor. o yüzden. sonra belki 51de yine olur. ideal kilona yaklaştıkça kilo verme hızın düşer. 

çoktan çok azdan az gider diye buna diyorlar işte. 

azmeder pea etmezsen ideale ulaşırsın. 

sonra tabi ideal kilonu korumak için de bir müddet koruma diyeti yapman gerekiyor ki vücudun o kiloya alışsın. yoksa çok hızlı kilo alırsın. 

(595 puan) tarafından

Hmm anladım ne güzel anlatmıssın sende bayag anlıyosun diyet işinden ve tam dedıgın gıbi daha önce hıc inmediğim bir kiloya ınecegım  yani son 7 yıldır hıc bu kıloyu gormedım aslındda ben zayıf biriydim eskıden   ben şuan 1.5 aydır  şu kötü döngüde savruluyorum 5 gün dıyet  6.7 gün boz  sonra 6.7 günde bozduğum da eklenıyor bana +2  geri kalan 5 günün 3 gününde  ödem atıyorum    yanı aldıgım o +2 yi  sonrakı  gün  artık yağ takımı olur dıye heyecanla beklerken   hayır olmuyor bı sonrakı gün gene olmuyor derken bana gına gelıyor gene bozuyorum 2 gün o 2 günde aldıgımı 3 günde zorla ver  kalan 2 günde yağ takımı olmayınca sinir olup gene boz   bıktım vallahı yarın normalde bozma günüm  ama bozmuycam ilk kez  2 ay olcak boyleyım kılo veremiyorum  bıktım   ekstra detoks dedıgın ne oluyor pekı  ne yapmam lazım benim  

(595 puan) tarafından

Biliyor musun gene kılo veremedım  bugünde  yanı süper uyuyorum her şeye  hıcbır sorunda yok   ama yine olmadı bugün   çok üzgünüm  hatta bırak kılo vermeyı +500 eklenmiş oysakı dıyet yaptım  saat 16 da dün bitirdim yemeyı  2 öğün yedim  proteın ve kalori acıgı da var yürüyüş ve su da var yıne yıne olmadı. Napsam sence ve kan tahlilde temız. 

(5,225 puan) tarafından

bu kafadan çık öncelikle 🤦🏼‍♀️

regl döneminde kilo verememen normal mesela, ödem oluyor ister istemez. 

bi de her gün tartıya çıkmaktan vazgeç. 

1-2 günde kilo verilmez veya alınmaz. hafta 1 tartılmak daha doğru, hatta en sağlıklısı ayda 1 tartılmak. 

(595 puan) tarafından

Ağlamak istiyorum :(((( 

Bıktım dıyet yapmaktan da 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 105 göst.
+1 oy
1 cevap 80 göst.
7 Şubat 2025 Diğer kategorisinde nurr001 (3,419 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 64 göst.
+1 oy