Bugün kız kardeşimi istemeye gelmişler 20yaşında
Babamın dayısı kızının oğlu.Babam kuzeniyle küsdü 3yıl önce barıştılar kuzeni evine davet etti o sırada kız kardeşimle o çocuk görmüşler bir birlerini hangi ara bilmiyorum amanumarada alınmış kardeşim o çocukla 3yıl sevgili olmuş. Babası onay vermez diye herkesden saklamış
Çocukta yurtdışında yaşıyor dedesi ninresi Azerbaycanlı diye tatilde buraya geliyor. Bugün büyükleride alıp gitmişler
Babamda net şekilde hayır demiş. Dayısı konuşmuş yengesi konuşmuş kardeşim kendisi bile dil açtı konuştu ama onay vermedi. Onlarda su bile içmeden gittiler. Tatlı çikolata getirmişdiler hepsini geri verdirtdi babam
Misafirler gittikten sonra kardeşimin üstüne yürümüş beni aradığında eğer abim olmasaydı pestilimi çıkarırdı onu hiç böyle görmedim dedi. Telefonunu aldı ona doğru fırlatdı orda kafasına değebilirdi şükür değmedi telefon kırıldı. O çocuğa küfürler ailesine küfürler kendi öz kızına küfürler sonra erkek kardeşimi babama bağırmış kızın odasında kovmuş arkasına kapıyı kilitlemiş ikisi aynı odada kaldı. Sonrada ağlayarak bana anlattı benden yardım istedi siz konuşun ben onu çok seviyorum bana bir daha onunla konuşursan kafanı keserim dedi
Kocam ben erkek kardeşim annem hepimiz onu sakinleştirdik ama olmuyor kız onunla evlenmek için yalvarıyor resmen. Sonra eşim söz verdi ben yarın ararım konuşurum dedi ama pek söz verememde dedi
Eşim yarın biz annemlerin olduğu ilçeye gidelim dedi. Kayınvalidemde bizdeydi bize siz karışmayın eğer babası dediği gibi kötü adamlar çıksa o zaman en büyük suçlu siz olursunuz dedi. Ama kızda nefesi kesilene kadar ağlıyor yazık günah annesi babası nasıl biri tanımıyorum çocuğuda tsnımıyorum aralarında ne geçti bilmiyorum ama kardeşime yazık
Biz yarın gidicez orası kesin eşimede söyledim eminmisim ya annen haklısa dedi. Haksızda olabilir sonuçta bilmiyorız ya iyi biriyse kardeşin bizden yardım istedi bizi büyük gördü eğer sırt çevirsek yarın birgün yüzümüze vurur sizden yardım istemiştim diye