0 oy
297 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (1,628 puan) tarafından

2 buçuk aylık bebeğim TV izlemeyi çok seviyor ona ordan çizgi film açsam herhangi bir sıkıntı olur mu bu aydan ekran izlemesi

14 Cevaplar

+5 oy
(5,795 puan) tarafından

Şaka mısınız? 2.5 ay diyorsun yaş değil. Allah kolaylık versin bebene, işi zor.

(5,025 puan) tarafından

ayrıca bugün buna müsaade edersen yarın el kadar bebene kola da içiler, sen özene bezene yemek hazırlarsın onlar bisküvi vermiş olur. 

senin izin vermediğin şeye onlar evet diyecek, seni yoksayacaklar. 

1 kere hayır dersen eğer bütün bu sınırları kapatmış olursun. şimdi sesini çıkartmazsan sonra başın çok ağrır. 

denemesi bedava ama bedeli ağır, uzun ve pahalı bir süreç. 

(5,795 puan) tarafından

Çok doğru dedin. Tüm bunlar olurken evladın da "sınır çizememiş, hayır diyememiş" bir anneyi izleyecek.

(2,974 puan) tarafından

Hayır o çocuğa kurtlar vadisi de açsa izler zaten

(1,628 puan) tarafından

İyi de 15 günlük bebek gormuyor ki neden öyle bir tepki verdin bunu yapan annemdi annemin uzulmesjni isteyecek en son kişiyim çocuğunuz için annenizi kirabilirsiniz ama ben yapamam ya herkesin bakış acisi

(5,025 puan) tarafından
+1

bacım sen iflah olmazsın aç cocomelon izlet. ananı da üzme ama çocuğuna kıy, öptüm kib bye

-Reklam-
+3 oy
(3,545 puan) tarafından

Bak açıyorsun böyle saçma sapan postlar sonra biz yorum yapınca daha yeni anneyim deyip işin içinden çıkıyorsun cahil cahil konuşma 

(1,628 puan) tarafından

Senin bir kaç yorumunu gördüm samimiyetinden ötürü bir şey söylemek istemiyorum ama bende izletmiyorum zaten izletip de sorun yaşamayan var mi yazdım takip ettiğim çoğu kişi dans Eden meyveleri vs izletiyor sürekli uyurken bebekleri büyüdü sıkıntıları yok bende rahatsız oldum zaten izletme dedim önüne koyup uyutmadim yargılanmak amacıyla da açmadım eleştirip kötü konuşmadan oneremiyor musunuz bir seyi yeni anne olmasam bile ben bir anneyim onun için ne iyi ne kötü karar verebilirim herkes kendi çocuğuyla ilgilenebilir ben zaten yan yana uzanırken telefonuma dönüp baktığında arkamı dönüyorum görmesin diye otizmin genel sebepleri TV izlendiği için değil zaten 

+2 oy
(4,728 puan) tarafından

Sıkıntı olur hemde ne sıkıntı. Bu postlar şaka mi  yani 14 15 yaşında ergen cocuk bile bilir televizyonun zararlı olduğu. Asıl soru o değil zaten neden 2 aylık bebek tv izlesin. 2 aylık bebek süt içer uyur annesini izlemek ister televisyonu değil 

(1,628 puan) tarafından
+1

Neden çocuğumun da dizileri olmasın mi

(1,502 puan) tarafından
+1

Tövbeeeeeeeee estağfurullah dalga gecer gibi çocuğumun dizileri olmasın mı ne Allah aşkına artık senin böyle postlar açıp cevap vermeyip ya da cevap verince de böyle saçlamalaman bilerek yapıyorsun sanki bana öyle geliyor 😏 

(1,628 puan) tarafından

Aşkım saka ya hani 

+2 oy
(15,129 puan) tarafından

Maşallah... Otizm yükleniyor. Kız siz akıllı telefonları ne için kullanıyorsunuz Allah aşkına? Olmaz canım benim olmaz ekrana maruziyeti bebeğinin bilişsel gelişimini dil gelişimini tahrip eder 

+2 oy
(1,931 puan) tarafından

Sevişmeyi bilip TV'nin zararlarını bilmemek büyük ölçüde cahillik. Yazık 

(1,628 puan) tarafından

Aşkım ben çocuğumu zevkim için değil çocuk istediğim için o amaçla yaptım 2 yıl çocuk amacıyla bildim ben çok zor çocuk sahibi oldum çünkü zevk amacıyla veya yanlışlıkla olan bir sey değil çevremizde gördüğümüz gibi

+1 oy
(1,299 puan) tarafından

Benim 16 aylik  bebek hiç çizgi filme bakmıyor. Bazen dikkatini çeken şarkı olunca izliyor. Onu da 5 10 dk izletiyorum. 

Daha şimdiden izletme bence çok küçük 

+1 oy
(21,667 puan) tarafından

Tabiki izletme daha ne ki onun gözleri 1 yasa kadar evde doğru düzgün TV açamadık bakmasın diye şimdi de reklamlar dışında çok bakmaz 2 5 ay da çok erken 

+1 oy
(1,368 puan) tarafından

Açma vallahi açma nasıl alistirirsan öyle gidiyor .bende tek başıma çocuk büyüten bir anneyim. Bana da izlethpe ne olacak işini gücünü yaparsın yapar sın dediler.6  aylıktı sağlık ocağına giderken telefonu elindeydi çünkü ağlıyordu durmuyor du . Orada doktor bana uyku arkadaşı önerdi .aldım ona bağımlı hale geldi TV yi kapattim telefon vermedim.ekran gerçekten kendi oglum da gözlemlediğimi söylüyorum hırçın agresif hale getiriyor .asla önermiyorum açma .ben kestigmde oğlum kendine geldi bambaşka bir cocuk oldu . şimdi 3 yaşında izliyor ama Minika çocuk youtubedende açmıyorum .evde tek başına büyüyünce arkadaş çevre olmayınca insan mecbur kalıyor çocukta sıkılıyor.ama yinede çok açmıyorum arada izliyor kapatıyoruz akşama doğru açıyoruz öyle ilerledik .ama kesinlikle izletme,yinede tercih senin .ileride çok pişman olursun TV yi kesmek için ugrasirsin

+1 oy
(204 puan) tarafından

Çok erken bence ben  6 aya kadar hiç izletmedim, ek gıda zamanı zorlanınca açtım onlarda çizgi film vs değil eğitici videolardı şu an 21 aylık telefona ve televizyona bi ilgi duymuyor oyuncaklarıyla oynar ya da evi dağıtır ☺️

+1 oy
(364 puan) tarafından

2 buçuk yaş için soruyorsun sandım. Allah aşkına 2 buçuk aylık daha görmüyor bile doğru düzgün saçmalamayın. Kızım 17 aylık ona bile izletmiyorum 

(5,795 puan) tarafından

44. aya ekransız getirdim çok şükür. Hassas olduğum konulardan biri. Birisi ekran vermeye kalkınca da kızıyorum

(364 puan) tarafından

En iyisini ve doğrusunu yapıyorsun canım. Zaten olması gereken bu

+1 oy
(5,025 puan) tarafından

evden televizyonu atasım var o derece zararlı. 

+1 oy
(164 puan) tarafından

Bu kadar küçük bebeğin televizyondan anlayacağını sanmıyorum canm ama çok zararlı bir anne olarak biliyorsunuzdur

+1 oy
(1,991 puan) tarafından

Ne diyeceğimi bilmiyorum yok artık. Dizi izlet sen 

+1 oy
(578 puan) tarafından

Çok zararlı ben oğluma o ayda değildi daha büyüktü bazen açıyordum sonra tepki vermemeye basladi vs doktora götürdük tv tamamenkesin düzelmezse getirin dedi, kestik duzeldi

İlgili sorular

+1 oy
16 cevap 2,234 göst.
29 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
12 cevap 426 göst.
+1 oy
3 cevap 263 göst.
17 Nisan 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Cnblt (2,608 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 425 göst.

Kategoriler

1,472,752 soru

24,115,392 cevap

333,207 kullanıcı

...