0 oy
189 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (18 puan) tarafından

Mrblar.sizinde anneniz ilgisiz mi.ben bu sorunu aşamıyorum.evlendim 2 çocuğum var .şuan bile telefonda konuştuk laf arasında burnum kanadı aa anne burnum kanadı acaba sıcaktanmı dedim.bana diyorki ben ve baban soğuk almışız.bunun cevabı karşılığı bu mu olmalı.gerçekten artık onunla hiç konuşmak aramak dahi iskemiyorum.sırf Allah rızası için konuşup görüşyrm

1 cevap

0 oy
(1,965 puan) tarafından

o kadar değil de ben de şeye sinir oluyorum. ben şehir dışındayım günde bir iki kere arıyorum aradığımda belki sadece 10 dakika konuşuyorum. o arada dönüveriyor her gün saatlerce gördüğü teyzemle, annanemle falan sohbete dalıyor. ben bişey diyorum duymuyo çünkü kulağı yanındakilerde oluyo. sonra sıkılıyorum, çocuk durmuyo diyip kapatıyorum. madem onlarla konuşçan niye beni arıyosun ya da ben aradıysam 24 saatte bi 10 dakikanı bana ayır dimi ama işin varsa da kapat sonra konuşalım de....

düşünemiyorlar bence

(18 puan) tarafından

Ya aslında bazen olsa bunlar hani insanız hoşgörülebilir.heleki mevzu anneyse çok tolere edilir görmezden duymazdan gelinir. Ama bu hep böyle hep kendi sıkıntılarını ve hastalıklarını anlatıyor.İlgi gösteren taraf değil de ilgi gören taraf olmak istiyor.Bu süregeldiği zaman üzülüyorum işte bende kimseye anlatamadım buraya yazdım.Eşle de herşey paylaşılmaz malum.

(1,965 puan) tarafından

Haklısın bazen yoruyor...

ben paylaşıyorum valla. telefonu kapatınca "sinir oluyorum şu hareketine" diyerek çatır çatır dedikodusunu yapıyorum. ama yeri geliyor onun annesinin dedikodusunu da yapıyorum. biz eşimle çekirdek ve geniş aile ayrımımızı yaptık kimse alınıp darılmıyor. 

(18 puan) tarafından

Şöyle bir eksisi var bence.Eşin e anlatıyorsun iki seçenek var ya senin için çok üzülür. Yada onlara kurulir içten içe.Ben bu ikisini de istemediğim için anlatmamayı daha sağlıklı buluyorum.Tabi çoğu şeyleri hissediyor görüyor da hatta..Allah tan eş ten yana bi sıkıntım yok.şükür.

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 47 göst.
19 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Kelebekkm34 (1,368 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 638 göst.
24 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Toprak24. (1,033 puan) tarafından soruldu
+2 oy
11 cevap 282 göst.
0 oy
1 cevap 85 göst.