0 oy
545 göst.
Diğer kategorisinde (976 puan) tarafından
Anaokulunda hiç yemek yemiyo bugün kıymalı börek ayran çıkmış sadece ayran içmiş dünde çorba ekmek varmış sadece ekmek yemiş. Okuldan alıyorum resmen bitkin açlıktan bunu napcam ya

3 Cevaplar

0 oy
(250 puan) tarafından
Kaç yaşında şuan?
(250 puan) tarafından
Öğretmeni yedirsin biraz rica edin.ya da okuldan bir arkadaşı ile dışarıda buluşun.yemek yemeğe alışsın birlikte.hiç yemiyorsa bir sebebi olmalı.gecen sene bnmki de yemezdi ama biraz stres altındaydı okulda.bu sene başka okulda her şeyi yiyor okulda...
(7,824 puan) tarafından
ogretmen ugrasmaz yedirmeye ama sadece kural koyabilir yemeklerin yarisini hitirin yada her cesitten uc kasik alinacak kuralimiz bu gibi. cck zamanla alisir daha okul acilali yeni anca anca alisiyor ortama
(976 puan) tarafından
Öğretmen karışmıyo. Ben ses uygulamasıyla sesimi değiştirip kızıma sanki öğretmeni yollamış gibi herkes yemeğini yesin diye ses kaydını dinlettim inandı yarın yiyecem diyo
(7,824 puan) tarafından
çakal carlooosss :))
(976 puan) tarafından
İyice yalan makinası olduk:)
-Reklam-
0 oy
(13,437 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Yani yemeyen yemiyo canim. Evde yiyomu saydiklarini mesela

(976 puan) tarafından
Yemiyo börek ama çorba içiyordu. Geçen hamburger çıkmış onuda yememiş
(13,437 puan) tarafından
Ogretmenlerin bi sekilde yedirmesi lazim aslinda. Benim oglumda mesela evde yemezdi okulda taze ve kuru fasulye yemegi yemeye basladi.
(976 puan) tarafından
Toplantıda biri sordu çocuk yemezse ne olcak diye hocada aç kalır dedi. Siz sevmediği yrmek çıktığı gün tok gönderin dedi yani karışmıyo. Bende az önce telefona ses değiştirici yükleyip sesimi erkek sesi yaptım. Herkes yemeğini yiyecek yemeyenler etkinliğe katılamayacak diye kayıt yaptım. Kızımada öğretmenin duyuru yapmış deyip dinlettim yarın yemek yiyecem diyo
(13,437 puan) tarafından
Bizim ogretmenimizde hep şey derdi mesela canim. Yemedigi yemek bile olsa ondan illaki 1 kasikta olsa tadina bakacak. Yoksa gercekte oyun saatine kayikamazsin diyoruz yiyolar demisti.
(13,437 puan) tarafından
0 oy
(8,980 puan) tarafından
Beslenme kutusunu çoğu zaman koyduğum gibi geri getiriyor öğretmen msj atmış evden yarı aç yarı tok yollayın diye benimki zaten aç gidiyo
(976 puan) tarafından
Evden az da olsa yedirdim ama az önce bişey yaptım. Telefona ses değiştirici yükleyip herkes yemeğini yiyecek yemek yemeyenler etkinliğe katılmıycak diye ses kaydı yaptım. Kızımada dinlettim öğretmen duyuru yapmış dedim diyo ki yarım yemek yiyecem:))
(8,980 puan) tarafından
Ay o dert bizdede var kadın msj atıyor misal şu renk giydirin yada şunu getirsinler diye istemiyor götürmek yada giymek hani ben duymadım diyo ☺️
(976 puan) tarafından
Bizimkide öyle o yüzden ses kaydı yaptım:)

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 117 göst.
0 oy
1 cevap 48 göst.
0 oy
3 cevap 144 göst.

Kategoriler

1,455,639 soru

23,886,624 cevap

321,575 kullanıcı

...