Annemle babam 50 yaşında. Annem kanser tedavisi gördü şükür şuan iyi ama her an kanser tekrar edebilir Allah korusun. Babam anneme, kardeşlerime evde psikolojik şiddet uyguluyor, derdi ne bilmiyoruz. Annem ağzını açsın konuşsun hemen bağırıyor, hakaret edip susturuyormuş. Aslında bu hep böyleydi. Babam ne söylediğini bilmez biri. Yani benim karım hasta acaba bı laf desem kalbini kırar miyim düşüncesi hiç yok. Annem aradı az önce, 13 yaşındaki kardeşimin psikiyatri randevusu var perşembe. Randevuyu duyunca anneme bağırmaya başlamış yine. Annemde beni aradı ağladi fln. Çok üzülüyorum ama elimden de birşey gelmiyor. En son bir daha darlatırsan polise git şikayetçi ol, uzaklaştırma al dedim. Yoksa annemin hastalığı tekrarlayacak diye korkuyorum. Babam dışarıdaki arkadaşlarına verdiği değeri eşine, çocuklarına vermez. Allah öyle bı imtihan etsin ki aklı başına gelsin inşallah. Ona göre manevi değer diye birşey yok. Eğer para getiriyorsan eve değerlisin, faydan var. Kızlar bize de dua edin hasta annem feraha çıksın.