0 oy
391 göst.
Diğer kategorisinde (5 puan) tarafından

İnstagramda eşimle fotoğrafım var profılde bıyografıde kızımın ısmı yazıyor.. hıcbır gonderı beğenmem 7 yıldır aynı ınstayı kullanıyorum . Bana bırı ıstek yollamıştı erkek sildim belkı yanlışlıkla olmustur dıye düşündüm Sımdı demın yıne aynı kışı yollamış neyse mesajlara baktım dün Merhaba yazmış bugün selam yazmış eşimde şu an açık degıl ınstagramım hemen sildim kim olabılır yaa bu bana tanıdık geldı nedense bunu yapan 

7 Cevaplar

+1 oy
(1,341 puan) tarafından

Engelle gitsin velevki tanıdık biri eşin gelip sana sorarsa çok da önemsemedim engelledim geçtim dersin

(5 puan) tarafından

Öyle yaptım ben de kullanıcı adımı adımı soyadımı degıstım mesaj ısteklerını sadece takıpcıler yaptım 

(1,341 puan) tarafından

İyi yapmışsın canım

-Reklam-
+1 oy
(1,697 puan) tarafından

Bas engeli gitsin ben yorum beğeni hiç takılmam yaparım instada  bilmem kaç yüz küsür takip isteği lisetede duruyor eşim sordu bu kere denk geldi bilinci geri atıyorlar bende dokunmuyorum dedim tmm dedi biri msj atarsa hemen eşime ekran görüntüsü atarım oda sil engelle der öyle yaparım ama ona muhakkak gösteririm msjı aynı şeyi diyeciğini bilsemde önemli olan güven vermek bence eşine söyle sildiysen silmediysende göster öyle sil kimisi az paylaşım yapan takipçisi pek olmayan kadınlara bilerek bulup yazıyolar düşürmek için akılları sıra 

(5 puan) tarafından

Takıpcım var ve ben ılk kez karşılaşıyorum böyle bır şeyle 

+1 oy
(1,310 puan) tarafından

Eşin sorun ederse söyle ama bana geldiği zaman direk engellerim eşime de hiç söylemedım sorun da etmez yanı 

(5 puan) tarafından

Aynı kısıden ıkı defa ıstek ve mesajlar geldı mı 

(1,310 puan) tarafından

Gecen sene tanımadığım biri istek attık reddettım selam yazdı kutuda kaldı cevaplamadım bi kaç gün sonra tekrar msj yazmış ağzıma gelenı saydım nıye atıyorsun dıye tanışmak istiyor olamaz mıyım hayır dedım saydırdım engelledim

+1 oy
(15,977 puan) tarafından

Böyle durumlardan dolayı eşimi tanıdığım için sevgiliyken Facebook vardı kapattık neredeyse 10 yıl olacak daha da hiç açmadık

Benceeşine bahset sonra senden önce görür bir şey yazar 

(5 puan) tarafından

Bayağı büyütür olayı 

+1 oy
(606 puan) tarafından

Sende niye o kadar usteliyorsun engelle gitsin tanıdık olmayadabilir yani, bu kadar kurcalayip düşünmeni gerektirecek ne var . Eşine söylemene de gerek yok cevap yazmadan engellemiş sin yani sonuçta 

+1 oy
(28 puan) tarafından

Banada yazdı ben direk engeledim bakmadım bile hiç uğraşamam kimmiş neyin nesiymiş diye

0 oy
(1,949 puan) tarafından

Banada çok gelir öyle mesaj kör müsün evliyim derim mesajı beklemeden engellerim

(5 puan) tarafından

Bana önce ıstek geldı reddettım mesaj da atmış görmedım daha sonra Sımdı yıne atmış ıstek mesaj ısteklerıne bakınca gördüm bu kadar da tesadüf olmaz 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 847 göst.
16 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde girls188 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 108 göst.
0 oy
6 cevap 382 göst.
6 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pelin1 (684 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 308 göst.

Kategoriler