İnsanların benden beklentisinden bıktım artık karşılamak istemiyorum sevmiyorum insanları yoruldum artık herkes yapar yapar becerikli gözüyle bakıyor icime attıkça yoruldum
Siz hiç soda içerken ağladıniz mi dertli müzik açıp herkes uyuduktan sonra ha birde.
Kisme uyanmasın diye sesini en sona alıp kulağında tutarak dinlendizmi gündüz çocuk bakıp sabaha kadar evladinizl ilgili düşündünüz mü amaliyat olcak nasıl olacak bebeğimi kime bırakacak yazlar hep soğuk mu söyleyin hadi içimi soğutun kime neye haykiriyjm
Doldum.tastim tükendim yoruldum eşim isini bıraktı yüzüne bişey demedim ama çok.uzuldum ya iş bulamazsa korkum var evdeki herşeyi biterse çocuklar sürekli bişey istiyor eşim yetisemem diye sürekli strest halinde düşünme yanındayım diyorum içine atıyorum o.kafa dağıtmaya gidince ağlıyorum gönderiyorum onu erkek hasta olur diye
Ailem anlayışsız eşim işi bıraktı diyorum evlerinin ihtiyacını söylüyorlar şaka gibi ben olsam.bi sakız istiyemem ya
Çaya yemeğe gelmek istiyorlar halden anlamıyorlar sıkıldım yoruldum artık hakkınızı helal edin lütfen dua edin bu günler geçecek diyin herşey çok güzel olcak