0 oy
236 göst.
Diğer kategorisinde (697 puan) tarafından

Kuran okudum az sakinlestim sanki delirecek gibiydim sürekli uykum var yorgunum 

Böyle bağırıp çağırıyorum işlere yetişemiyorum eşim destek Allah var hakkını yiyemem .

Ama çok şey yaşadım halen yaşıyorum 

Ailem 

Maddi olarak

Eşimin işiyle .evladiimla 

Saglimla sanki tükendim 

Kardeşlerimle 

Eşimin ailesiyle yetti artık yaşamak dahi istemiyorum bı Deniz kenarina gidip oturmak istiyorum saatlerce kimse ses yapmasin ağlamak istiyorum 

Her ses beynime gidiyor dayanamıyorum 

10 Cevaplar

0 oy
(8,663 puan) tarafından

Ev işlerine yetişemiyorsun üstüne çocuk bakımı mı zor geliyor canım seni bu kadar bunaltan şey ne 

(697 puan) tarafından

Anlattım kuzum yazdım yeniden açıklayıcı 

-Reklam-
0 oy
(697 puan) tarafından

İnsanların benden beklentisinden bıktım artık karşılamak istemiyorum sevmiyorum insanları yoruldum artık herkes yapar yapar becerikli gözüyle bakıyor icime attıkça yoruldum 

Siz hiç soda içerken ağladıniz mi dertli müzik açıp herkes uyuduktan sonra ha birde.

Kisme uyanmasın diye sesini en sona alıp kulağında tutarak dinlendizmi gündüz çocuk bakıp sabaha kadar evladinizl ilgili düşündünüz mü amaliyat olcak nasıl olacak bebeğimi kime bırakacak yazlar hep soğuk mu söyleyin hadi içimi soğutun kime neye haykiriyjm 

Doldum.tastim tükendim yoruldum eşim isini bıraktı yüzüne bişey demedim ama çok.uzuldum ya iş bulamazsa korkum var  evdeki herşeyi biterse çocuklar sürekli bişey istiyor eşim yetisemem diye sürekli strest halinde düşünme yanındayım diyorum içine atıyorum o.kafa dağıtmaya gidince ağlıyorum gönderiyorum onu erkek hasta olur diye 

Ailem anlayışsız eşim işi bıraktı diyorum evlerinin ihtiyacını söylüyorlar şaka gibi ben olsam.bi sakız istiyemem ya 

Çaya yemeğe gelmek istiyorlar halden anlamıyorlar sıkıldım yoruldum artık hakkınızı helal edin lütfen dua edin bu günler geçecek diyin herşey çok güzel olcak 

(917 puan) tarafından

Allah gönlüne ferahlık versin Allah büyük padişah üzülme sen üzüntüden hasta olsan bütün aile yıkılır dimdik dur bizim küçükken babamın fabrikası vardı öyle varlıklıydık evimiz jakuziliydi sonra bi adam babamı dolandırdı parasını vermedi herşey gitti iflas etti gün ekmeğine muhtaç 6 çocuk düşün sobalı yıkık bi eve gittik kaç yıl orda kaldık eş dost yardım etti babam ufak ufak çalıştı sonra birden işi öyle bi açıldı arsalar aldık yazlık aldık çarşının ortasında ev aldık Allah öyle böyle vermedi yani annem babamın arkasında durdu gerekirse sen çalış eşin çocuklara baksın küçüklerde o ayrı ama bi ara annem dedi babam intihar etmeyi düşünüyor yada gidip o adamı öldürmek istiyor ama diyor çocuklarım ne olacak bende şuan öyle sıkkın içim inan öyle diyorum gidip uyuyayım saatlerce hiç bir şey düşünmeden

(697 puan) tarafından

Allah sizinde yardımcınız olsun gözlerim doldu okurken 

0 oy
(1,493 puan) tarafından

image

ben faydasını gördüm sende görürsün inşallah kardeşim 
(1,493 puan) tarafından

image

Rabbim hayırlı kapılar açsın inşallah yuvanızın huzuru bozulmasın ❤️
(697 puan) tarafından

Allah razı olsun canım okurum 

(697 puan) tarafından

Okudum canım çok faydasını gördüm bu rahatlama geldi üzerime 

(1,493 puan) tarafından

Rabbim tez zamanda Feraha çıkarsın inşallah canım çok sevindim daha iyi hissetmene. Kalpler ancak Allah'ı anmakla huzur bulur ❤️ 

(697 puan) tarafından

Aynen öyle canım 

0 oy
(937 puan) tarafından

Bende zamanında yaptığım hatanın bedelini ödüyorum. Yoruldum ,bunaldım...

Allah ferahlık versin hepimize 

(697 puan) tarafından

Amin canım amin 

0 oy
(333 puan) tarafından

Bolca dua et, evlatlarına sarıl her gecenin bir sabahı var.. bazı dönemlerde hepimiz bunala biliyoruz, kötü olaylar yaşaya biliyoruz ama hepsi geçiyor.. şahsen ben çok kötü şeyler yaşadım zamanında.. bunalıma hatta depresyona girdim ama o an depresyonda olduğumu bilr anlamamışdım sonradan dönüp bakdığımda anladım.. şükür geçdi.. evet yine sıkıntılarım var ama biliyorum geçecek.. 

(697 puan) tarafından

Allah içinize ferahlık verir canım inşallah 

0 oy
(3,550 puan) tarafından

Ucunda olum olmayan her konu.hallrdilir bem.napyim.anam yok bu sizi da beni yer tuketir kucuk evladim olmqsa hayattan gonlum gwcmis 

Yani.diyecem o.ki olumden gayri hrr derdin dermani vardir Rabbim imtihaninizi kolaylastirsn

(697 puan) tarafından

Amin bacım amin 

0 oy
(373 puan) tarafından

Allah ferahlik versin bende bikac gün böyleyim doğum yaklaştıkça oğlumu nasıl birakicam diye kaç gündür ağlıyorum ne yapicam bilemiyorum 😭

(697 puan) tarafından

Allah yar ve yardımcınız olsun canım 

0 oy
(3,093 puan) tarafından

Canım kan degerlerine baktır önce belki ondandir sonra bir hobi edin inan çok faydası oluyor tabiki dua et rabbim feraha çıkarsın 

(697 puan) tarafından

Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim dediklerini dikkate alacağım 

(3,093 puan) tarafından

Bende bir ara öğle idim Halk eğitim kurslarına yazıldım şimdi daha iyiyim eyaygin dan kayıt oluyor 

0 oy
(743 puan) tarafından

Rabbım gönlüne ferahlık versin canim hepimizin zaman zaman öyle bir çıkmaza girdiğimiz oluyor elbet bolca dua et emin ol bugünlerde geçecek yeterki sağlık olsun 

(697 puan) tarafından

Allah razı olsun canım inşallah gegecektir eminim

0 oy
(777 puan) tarafından

Ah canım daha becerilerini yaşadık inan bana kızım daha 6 7 aylikti esin ayağını kırdı aylarca çalışamadım eşim görmeden mutfakta banyoda çok ağladım kimseye muhtaç değildik kendi halimizdeydik kızımın bezini mamasını kardeşleri aldı eşimin evde bir şey biter söyleyemedim kayinvalidem görür alır gelirdi şimdi hersey geride kaldı bir tane daha oglum oldu eşim kendi işini kurdu çok şükür kendi yanımızda kavruluyoruz ev işlerine çocuklara gelince canim bir gün büyüyecektir ne ev dagilcak ne yuvada kalacaklar hepsi dağılıp gitcek eşinle tek kalacaksınız ne günlerdi diyip bu günleri tebessümle hatırlayacaksınız bol bol dua et Allah içini ferahlatan yuvana mutluluk versin canim biraz uzun oldu kusura bakma artik

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 207 göst.
0 oy
4 cevap 176 göst.
14 Temmuz 2025 Aile & Aşk kategorisinde 2hbk (1 puan) tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 69 göst.
5 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Kizilaslan (2,083 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,302 soru

24,056,430 cevap