0 oy
520 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (208 puan) tarafından

İlk hamileliginizi eşinize nasıl söylediniz 

32 Cevaplar

+2 oy
(4,045 puan) tarafından

Beraber acile gidip kan verdik aynı anda doktordan duymuş olduk 😁

(4,718 puan) tarafından

Bizde 😄

-Reklam-
+1 oy
(9,743 puan) tarafından

O bana söyledi 😅

(208 puan) tarafından

Hahaha nasıl oldu o

(9,743 puan) tarafından

İlaç kullanıyordum Dr bu ilaçları kullanırken hamile kalman zor dedi deniyorduk ama hiç umudum yoktu adetim 5 gün geçti test yaptım bişey çıkmadı gecikme 17 güne ulaşınca kocamın zoruyla test yaptım ama nasılsa yoktur dedim yaptım küvetin kenarına bıraktım çıktım banyodan peşimden kocam girmiş bana seslendi test iki olunca yok mu demek oluyor burda öyle var diye şok olmuştum 😅😅

(508 puan) tarafından

Benimkinide kocam söyledi ağlayarak :) ya bizde zaten çocuk deniyorduk 6 yılın sonunda herşeyimi yolumuza koyunca neyse eşim sağlık çalışanı bu arada ben diş tedavisi görüyordum, dedim ki iki gün falan gecikmen vardi ama bende hiç umut yok tüp bebek olacağız diye düşünüyorum artık , biz bir pazar avmye gidecektik pazarteside diş randevum var ,eşime dedim gecikmen var ama benim umudum yok hani ama yinede AVM ye giderken sizin hastanede bir test vereyim ben dedim yarın dişçiye gideceğim röntgen çekilirim ne olur olmaz bir bakılsın dedim ,neyse biz baya gezdik falan  AVM de ben e nabiza bakiyorum uzun uzun haftalar birşeyler yazıyor anlamadim :) sonrada  unutmusum gezerken pıtı pıtı alışveriş yapıyorum onun kafasindayım , sonra dönüşte arabaya bindik  eşime dedim ya sonuç çıkmış mı yoksa , bozukmu bu kan  testi ne var anlayamadım doğru düzgün birşey yazmıyor diyorum sonuç olarak ,eşim telefonu elimden aldı e nabiza  baktı ağlamaya başladı arabada sonra hemen doktoru aradı yarın gelin hayırlı olsun dediler ,eşim arabanın bütün camlarını açtı ama nasıl ağlıyor sevinçten sonra eve geldik ertesi gün keseyi gördük önce en yakınlara söyledik kalp atışını da duyunca akrabalara söyledik 

+1 oy
(957 puan) tarafından

İşten gelme saatine yakın aradım duşa gircem anahtarla gir dedim. Dış kapıdan itibaren yukarı oturma odasına kadar belli aralıklarla bebek ayak deseni var ya onlardan koydum. Bi Pembe bi mavi böyle yukarı çıkan ayaklar gibi. Kapının sesini duyunca da bana bir masal anlat baba müziğini açtım yüksek sesli. Ayakların bitiminde sehpa vardı. Sehpanın üzerinde kutuya koyulmuş gebelik testi

(208 puan) tarafından

🥹🥹aaa aglamakli

+1 oy
(15,121 puan) tarafından

İlkini beraber öğrendik ikincide telefon edip ikinci kez baba oluyorsun dedim. Evet düz bir insanım 😅

(23,786 puan) tarafından
+1

Sen eşittir ben :) bir hafta zıbın alıp beşinci yıl hediyesi olarak vereyim dedim veya bir resim çekinirken ultrason kağıdını da dahil edeyim görsün dedim sonra doktora randevu alıp biz niye geldik sorusuna işlem başarılı oldu ikinci geliyor dedi. 🙈🙈

(15,121 puan) tarafından
+1

Mesaj yerine ulaştı 🤣

+1 oy
(23,786 puan) tarafından

İlki çok kötü bir zamana denk gelmişti sevinmişti ama işte pek gösterememişti ikinci de dedim sürpriz yapayip ama test çok silik çıkınca emin olmadan söylemedim o yüzden doktora gidip çıkınca öğrenmiş oldu 

0 oy
(21,305 puan) tarafından

Kurban Bayramı arefesiydi hamileyim hissediyorum diyordum saçmalama kendini umutlandırma falan diyordu nöbetçi eczane bulup test aldık evin altında berber var sen eve cik ben tras olup geleyim yarın Bayram dedi testi de beraber yaparız beni bekle dedi eve çıktım ama içim içimi yiyor heyecandan yerimde duramıyorum biliyorum var eşimi beklemeden yaptım çok net 2 çizgi ağlamaktan bayilacaktim nerdeyse yüzüm gözüm şişti neyse eşim geldi eve yok dimi üzüldün ağladın sende dedi elinden tuttum test tuvaletteydi tuvalete göturdum testi gosterdim şok oldu oda sarıldık aglastik falan hem komik hem güzeldi yandaki komşum cenaze mi var canım ağlama sesleriniz buraya kadar geliyor diye mj atmıştı 🤣🤣 ikinci de umursamadi bile adam olur yani cocuk bu falan dedi 🤣🤣

(208 puan) tarafından

😂😂 ilkler hep güzel 

(21,305 puan) tarafından

İkincide de hissediyorum dedim yav saçmalama kadın her sene hamilemi kalcan kedi misin sen dedi bana ben hemen hissediyorum testte bile çıkmadi ama ben hissediyorum dedim sürekli test yapıyorum en sonunda çok silik çizgiyi gördüm bak bak diyorum yok işte orda çizgi diyor 5 gün sonra cizgi netleşti erdin mi mübarek korkuyorum senden demişti bana 🤣🤣🤣

0 oy
(3,482 puan) tarafından

Kaynanam sağolsun sürprizimi bozup benden önce kocama söyledi 😡

(208 puan) tarafından

Kaynana. Niye önce öğrendi 

(3,482 puan) tarafından

Öğrendiğimde onlardaydim uzak oturuyoruz 

Eve gelip eşime Sürpriz yapacaktım kutu falan Hazırladım hatta kendi de görümcem de bana yardım ettiler kesinlikle eşim duymayacak diye konuşuldu tam yola çıktığım zaman eşimi arayıp söylemiş neymiş eşim bana valiz taşıtmasin dikkat etsin diyeymis hamile olmasam bile eşim tasitmazdi ki bahane işte.eve gelip sürprizimi yaptım kadın beni aradı ne yaptın kızım kocana söyledin mi dedi hiç belli etmiyor sonra tabi ben öğrendim. 

0 oy
(1,480 puan) tarafından

Benim doğum gunumdu zaten. Güzel bir ortam hazırladım. Işıklı loş ortam, masalara Gül yaprakları, pasta falan. İşten geldi ışıkları açtım pastayı ufledik. Hediye kutusuna testi ve bebek patiği koydum, Gül yaprakları bide. Eşim de dağ a.yisi kutuyu açtı testi gördü sadece "biliyordum zaten" dedi 😂😂 "tohumu ben attım, yerli tohum attım tutmama ihtimali yoktu" dedi 😂

0 oy
(1,491 puan) tarafından

Biz eşimle tabu oyununu çok oynardık bende kamerayı açtım  oynamaya başladık bir iki kart sonra baba oluyorsunuz diye anlattım sonrada testi gösterdim öyle heyecanlıyım titriyorum eşim donup kaldı teste bakıyo bana bakıyor ortalıkta tur atıyo baba oluyorum sarılıyor bana turluyo tekrar doğrumu diye ahahahahha hemen acile gitmiştik kan vermeye ama o bebeğimizi kaybettik maalesef ki bize sadece o günkü heyecanı hatırlayıp gülümsemek kaldı burukça

(1,458 puan) tarafından

Ay deme canım çok üzüldüm ya Allahım sanada nasip etsin İnşAllah duam Seninle benimde 3 cde oldu sağlıklı bebeğim seninde olur takma kafana taktıkca olmaz 🤲🤲

(1,491 puan) tarafından

3 tane üst üste kaybın ardından şuan yolu yarıladım canım sağlıkla çok şükür kucağıma almakta nasip olur çok sagol

(1,458 puan) tarafından

Amin İnşAllah canım sende saol 🤲

0 oy
(1,458 puan) tarafından

Canım benimde belirti olurdu kaç gün vardı 7 gündü galiba adete hatırlıyorum dünkü gibi üzülmücez dedim var yok testi yaptım ilk eşim gördü şaşırıp bana baktı ben o heyecanla arkadaydım eşimin kaynanam ne yapıyorsunuz daha erken dedi oda şok hepimiz şok sevindik çok Şükür mucizemize kavuştuk sonra Allahım herkese Versin İnşAllah 🤲

0 oy
(5,392 puan) tarafından

İki çocuğumu da müjdeleme şansım olmadı maalesef 

Çünkü tedaviyle oldu ikisi de 

0 oy
(1,058 puan) tarafından

Nisanliyken bana bebek patiyi almisti onu koydum yatagin uzerine yaninada kutuda testi koydum odaya girince oyle oyrendi

0 oy
(375 puan) tarafından

Valla tek başıma heyecan yaşadım adamı unuttum sabah kalkıp hastaneye gittim adam uyuyor gittigimden haberi bile yok geldim hamileyim dedim uyuyodu uyku sersemi tebrik ederim dedi geri uyudu. İkincide ben kendim için hastaneye gittik doktor gelip söyledi bilmiyoduk.

(208 puan) tarafından

Fazla rahat 😀

0 oy
(1,129 puan) tarafından

Whatsapp ta yazdım kendide bana whatsapp ta evlenme teklif etmişti. Biz hep whatsapp 😄

(208 puan) tarafından

Yapana yapılır 😂

0 oy
(25,953 puan) tarafından

Kızkardeşim test aldı geldi ppozitif çıktı hemen aradım söyledim 😁😁😁

0 oy
(3,456 puan) tarafından

Arkadaşlarımızla doğum günü kutlamasındayken kulağına eğilip söyledim. Şoka girmişti😂

0 oy
(96 puan) tarafından

Nişanlıyken bir gün Allah nasip ederse bana beyaz patiklerle müjdele demişti hep öyle yapmak istiyodum. Çok ileri derecede enfeksiyon olduğu  için bu durumda gebeliğin olmayacağını söylemişti doktorlar. Fazla dozda antibiyotikler kullanıyodum ama hamilelik belirtilerim vardı gizli gizli test yaptım inanmadım ertesi gün tekrar yaptım patik alacak zamanım yoktu o gün eşimde rüyasında bi kız bebeğimiz olduğunu görmüştü işten geldi rüya hakkında konsurken hâlâ rüyanın etkisindeyken ağlaya ağlaya söylemiştim testler pozitif ama heveslendirip sonra üzülmesi korkutuyordu hemen acile gidip kan verip emin olduk. Beyaz patiklerle müjdeleyemedigim için çok üzülmüştüm şimdi bakıyorum çokta önemi yokmuş nasıl söylediğimin rüyasında gördüğü gibi bi kızımız olacak ama bizden vazgeçti :) 

(1,631 puan) tarafından

Vazgecti derken :(

(6,512 puan) tarafından

Eşiyle ayrılma asamasindalar sanırım

(96 puan) tarafından

Boşanma sürecindeyiz

0 oy
(3,882 puan) tarafından

Günlerimi saydığı için sürpriz yapamadım 😂😂

0 oy
(3,155 puan) tarafından

Ztn dha 1  aylık  evliydik    rast gele   dedim galiba  günüm geçti yada geçmedi  çünkü takip etmiyordum sonra gittik test aldık testi beraber yaptık iki çizgide kırmızıydi  öyle  öğrendik beraber

0 oy
(5,781 puan) tarafından

Eşim kitap okuyordu, sana bir şey aldım bakalım beğenir misin kıyafet dedim. Paketi açtı atlet. Kendisine göre bir atlet. Pek ilgisini çekmedi, yarım gönülle açtı atleti içinden zıbın çıktı. Anlamadı zıbını. Bunu bildiğim için zıbına bakarken test kitini koydum önüne 😂😂😂 Ben zaten anlamıştım dedi 😄 Ya hamile ya ağır hasta diye düşünmüş benim için 😄

İlgili sorular

0 oy
51 cevap 1,395 göst.
23 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Fatmanurun Annesi (508 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 825 göst.
0 oy
6 cevap 392 göst.
0 oy
46 cevap 1,668 göst.
16 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Cansuklns (628 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,276 soru

24,109,336 cevap

332,873 kullanıcı

...