Benimkinide kocam söyledi ağlayarak :) ya bizde zaten çocuk deniyorduk 6 yılın sonunda herşeyimi yolumuza koyunca neyse eşim sağlık çalışanı bu arada ben diş tedavisi görüyordum, dedim ki iki gün falan gecikmen vardi ama bende hiç umut yok tüp bebek olacağız diye düşünüyorum artık , biz bir pazar avmye gidecektik pazarteside diş randevum var ,eşime dedim gecikmen var ama benim umudum yok hani ama yinede AVM ye giderken sizin hastanede bir test vereyim ben dedim yarın dişçiye gideceğim röntgen çekilirim ne olur olmaz bir bakılsın dedim ,neyse biz baya gezdik falan AVM de ben e nabiza bakiyorum uzun uzun haftalar birşeyler yazıyor anlamadim :) sonrada unutmusum gezerken pıtı pıtı alışveriş yapıyorum onun kafasindayım , sonra dönüşte arabaya bindik eşime dedim ya sonuç çıkmış mı yoksa , bozukmu bu kan testi ne var anlayamadım doğru düzgün birşey yazmıyor diyorum sonuç olarak ,eşim telefonu elimden aldı e nabiza baktı ağlamaya başladı arabada sonra hemen doktoru aradı yarın gelin hayırlı olsun dediler ,eşim arabanın bütün camlarını açtı ama nasıl ağlıyor sevinçten sonra eve geldik ertesi gün keseyi gördük önce en yakınlara söyledik kalp atışını da duyunca akrabalara söyledik