Bu bilezik nasıl sizce kızlar bu mu güzel Ajda mı
Bu bilezikbannemde var onunki biraz daha islemeli falan sanirim 45 yasinda yasin o civarsa olur
Ben maras burmasi aldim cok guzel duruyor
Internetten baktım güzelmiş canım güle güle kullan
Kız marasta yaşayıp ben bilmiyorum bunu genelde orta yaşlı kadınlarda vardı hep
Bilmem yasim 28 cok hos duruyor deger kaybetmeyen birsey aldim
Alış satışta zarar ediyor. Gelinlik bileziğim ve çok güzel ☺️
Zarar mı ediyor bu ya. Bize bunu zarar etmez diyerek sattılar. Alirken normal 22 ayar gramı hesaplandı. İşçilik eklemediler. Satmadım ama satarsam fazla mı zarari.
İlk 2013 de aldım ve geçen sene. İkisinde de işçilikli olduğu için zarar edersin dediler. Alırken zaten farklı aldım bu nedenle,fiyat arttı. Satarken inan dikkat etmedim
Ben kibrit alıyorum istediğin Gr da yapıyorlar. Bunlar fazla işlemeli
Bence ajdalar çok güzel duruyor benim de var günlük falan çok güzel duruyor kolumda
günlük için ajda en iyisi işlemeli olmadığından zararıda pek yok ama eğer bir tane alacaksan ajda hoş durmaz en az üç dört olmalı bence
Ben burma bilezik aldım hem değerli hemde çok kaba değil hoşuöa gidiyor günlük hayatta da kullanıyorum
Ben bu ara ajdaya taktım ondan alıyorum
Ajda modelleri daha şık durabilir bunlar çok demode gibi
Bende hem Ajda var hemde bu modelden var. Adayı günlük kullaniyorum bunuda düğünde bayramda falan. Bize zarar etmez diyerek sattılar. Burmada işçilik yok dediler.
Bunları devamlı takamiyorsun ama ajda devamlı duruyor
Ajda veya kibrit çöpü çok güzel altın takmayı sevmeyen ben iki tane normal bilezik düğünlerde vs takmak için ( o da sadece görümcem falan evlenirse ancak takarım ) onun dışındakileri Ajda yapacağım
Ben bileziğin şeklinden çok değer kaybedip etmediğine bakardım bunda işçilik var bence onun parasınıda ödersin satarken zarar olan bişeye niye yatırım yapasın yok yatırım değil süs için alıcam dersen de model tercihi senin ben burma alırdım net ahahahhaha
Ajda bundan güzel duruyor ya bu ne ben bide burma bilezik severm ama bunlar hoş durmuyo
Kuyumcuya sor bozdururken zarar etmeyeceğin bileziği al
Ben sarı altın sevmiyorum
Düğünümde takılanların hepsini sattım pırlanta işlemeli set aldım bana göre böyle altınların artık modası geçti tabiki BANA GÖRE. Kimsenin zevkine birşey diyemem
1,468,813 soru
24,064,323 cevap
330,284 kullanıcı