0 oy
384 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (323 puan) tarafından

Bu bilezik nasıl sizce kızlar bu mu güzel Ajda mı 

image

16 Cevaplar

+1 oy
(4,835 puan) tarafından

Bu bilezikbannemde var onunki biraz daha islemeli falan sanirim 45 yasinda yasin o civarsa olur 

-Reklam-
0 oy
(955 puan) tarafından

Ben maras burmasi aldim cok guzel duruyor 

(323 puan) tarafından

Internetten baktım güzelmiş canım güle güle kullan 

(19,451 puan) tarafından

Kız marasta yaşayıp ben bilmiyorum bunu genelde orta yaşlı kadınlarda vardı hep 

(955 puan) tarafından

Bilmem yasim 28 cok hos duruyor deger kaybetmeyen birsey aldim

0 oy
(3,274 puan) tarafından

Alış satışta zarar ediyor. Gelinlik bileziğim ve çok güzel ☺️

(17,092 puan) tarafından

Zarar mı ediyor bu ya. Bize bunu zarar etmez diyerek sattılar. Alirken normal 22 ayar gramı hesaplandı. İşçilik eklemediler. Satmadım ama satarsam fazla mı zarari. 

(3,274 puan) tarafından

İlk 2013 de aldım ve geçen sene. İkisinde de işçilikli olduğu için zarar edersin dediler. Alırken zaten farklı aldım bu nedenle,fiyat arttı. Satarken inan dikkat etmedim

0 oy
(4,851 puan) tarafından

Ben kibrit alıyorum istediğin Gr da yapıyorlar. Bunlar fazla işlemeli

0 oy
(6,768 puan) tarafından

Bence ajdalar çok güzel duruyor benim de var  günlük falan çok güzel duruyor kolumda 

0 oy
(987 puan) tarafından

günlük için ajda en iyisi işlemeli olmadığından zararıda pek yok ama eğer bir tane alacaksan ajda hoş durmaz en az üç dört olmalı bence

0 oy
(168 puan) tarafından

Ben burma bilezik aldım hem değerli hemde çok kaba değil hoşuöa gidiyor günlük hayatta da kullanıyorum

0 oy
(14,444 puan) tarafından

Ben bu ara ajdaya taktım ondan alıyorum 

0 oy
(142 puan) tarafından

Ajda modelleri daha şık durabilir bunlar çok demode gibi 

0 oy
(17,092 puan) tarafından

Bende hem Ajda var hemde bu modelden var. Adayı günlük kullaniyorum bunuda düğünde bayramda falan. Bize zarar etmez diyerek sattılar. Burmada işçilik yok dediler. 

0 oy
(3,066 puan) tarafından

Bunları devamlı takamiyorsun ama ajda devamlı duruyor

0 oy
(23,303 puan) tarafından

Ajda veya kibrit çöpü çok güzel altın takmayı sevmeyen ben iki tane normal bilezik düğünlerde vs takmak için ( o da sadece görümcem falan evlenirse ancak takarım ) onun dışındakileri Ajda yapacağım 

0 oy
(1,333 puan) tarafından

Ben bileziğin şeklinden çok değer kaybedip etmediğine bakardım bunda işçilik var bence onun parasınıda ödersin satarken zarar olan bişeye niye yatırım yapasın yok yatırım değil süs için alıcam dersen de model tercihi senin ben burma alırdım net ahahahhaha 

0 oy
(23,346 puan) tarafından

Ajda bundan güzel duruyor ya bu ne ben bide burma bilezik severm ama bunlar hoş durmuyo

0 oy
(1,350 puan) tarafından

Kuyumcuya sor bozdururken zarar etmeyeceğin bileziği al 

0 oy
(110 puan) tarafından

Ben sarı altın sevmiyorum 

Düğünümde takılanların hepsini sattım pırlanta işlemeli set aldım bana göre böyle altınların artık modası geçti tabiki BANA GÖRE. Kimsenin zevkine birşey diyemem

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 408 göst.
17 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Ozgen (1,101 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 472 göst.
+1 oy
17 cevap 1,025 göst.
11 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Derineylem11 (1,275 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 277 göst.

Kategoriler