+1 oy
645 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (168 puan) tarafından

Kizlar ikinci evlilik yapipta mutlu olan var mı ? Bence yok ben hiç mutlu olan görmedim hayat tabiki hep zorluk var ama kendini bir kadını mutlu etmeye adamış bir adam yok yanılıyor muyum sizce

27 Cevaplar

+5 oy
(6,390 puan) tarafından

İkinci evliliğimden bildiriyorum. İkinci baharımı yaşıyorum çok şükür. Rabbim herkese nasip etsin böyle bir eş 

(6,390 puan) tarafından

Allah razı olsun. Aminn cümlemize mutluluk huzur sağlık versin Rabbim. 

İlk evliliğim ise tam bir faciaydı. 

(1,696 puan) tarafından

Allah  razı olsun ❤️

ilk evliliğinden çektiğini ikinci evliliğinden çektirmesin rabbim insan istiyor ki sevilsn sevildiğini hissetsin bu çok güzel bir şey ya ben de şu an hani ilk evliliğim ama zorlandım hala zorlandığım zamanlar oluyor ama ilk zamanki gibi değilim İnşallah düzeliriz daha iyi oluruz diye umut ediyorum Rabbim herkesin evine huzur mutluluk dirlik getirsin insan sevilsin ya vallahi bir kadının istediğini dir sevilmek zor içerisinde yaşama eşinden merhamet görmek Sevgi görmek ister ya sevgi saygı o kadar önemliki bi evlilikte

(5,949 puan) tarafından

Çevremde ne kadar 2. evli varsa hepsi çok mutlu :)) Çünkü akıl başa geliyor iyiyi kötüyü ayırt eder oluyor 2.de.

Ayrıca post sahibinin "Kendini bir kadını mutlu etmeye adamış" erkek tanımını aşırı saçma ve sağlıksız buluyorum. Eşim kendisini bana adasa ben soğurum. 

Kendi karakteri yok, kendi duyguları istekleri yok, oturmuş olan varlığını bana adamış, aciz, ezik bir adam istemem. 

(1,696 puan) tarafından

Kendini es geçip eşe adamak olmaz birlikde huzurla Sevgi saygı çerçevesinde Allah'ın emanetine sahip çıkmayı bldkten anlayışlı olduktan sonra herşey daha güzel olur bnce

(6,390 puan) tarafından

Eşim bana kaliteli bir yaşam alanı veriyor, kendim olabilmem için. İkimiz de birbirimizi doğru kanallardan besliyoruz. Ee tabii arada tartışmalar oluyor ki olmalı. Birbirimizin hassas noktalarımızı keşfedip oralara çok dokunmamaya dikkat ediyoruz. 

Adanmışlığın sonu hem bir nankörlüktür. Çünkü insan alışır hep almaya karşı taraf bir kez vermeyince ağır kavgalar ortaya çıkar. Biri alışmış almaya diğeri artık verdiğinden tatmin olmaz. Sağlıklı ilişkilerin temelinde iki tarafında beslenebilmesi esastır. Ben post sahibin hep verici olduğunu düşünüyorum o nedenle isyanda. 

-Reklam-
+1 oy
(6,018 puan) tarafından

Benim gördüğüm ikinci evlilikler hep daha mutlu çünkü eşler birbirinin kıymetini anlıyorlar hem boşuna mı diyorlar ikincinin ki altın kaplama olur diye

(8,312 puan) tarafından

O genelde kendini harap ettigi için kanser verem olup ölen kadının  üzerine yapılan ikinci evliliklerde oluyor.  O yüzden de vah gidene diyorlar . 

(6,018 puan) tarafından

Giden gittiğiyle kalıyor e adamda kadınsızlıktan bakıyor kıçında ki don p.ohtan sapsarı olmuş ev toz tutmuş e kıymetli hortumunu da sündürüp kendine geçiremeyince dank ediyor üstüne sulu yemek yapanı olmayınca bi de to.toları patlıyor ikinciye göz bebeği gibi bakıyorlar komşumun karısı ölünce ikinciyi aldı adam 70 yaşında kadın 45 kahvaltıyı her sabah kim hazırlıyor bilin bakalım 

(5,281 puan) tarafından

Benim çevremde de öyle. Hatta 2.ler daha kıymetli oluyor diyorlar

(12,082 puan) tarafından

Eşimin ananesi çok çekmiş hem oğlundan hem kocasından. Genç yaşta  kalp krizinden vefat etmiş. Dede ikinci evliliği yaptı. Kadın hayatını yaşıyor. Köyde tarlada yemekti işti kendini harap eden kadın öldü, yerine ehliyetli cafelerde gezen tek derdi tırnağın kırılması olan süper anane  geldi. Ben bile üzüldüm bu duruma. İlkine kıymet verilmemiş ikincine her imkan sunulmuş yazık

(6,018 puan) tarafından

Al işte biri çalışır çabalar gerekirse boğazından kısar erkeği adam eder ikinci de kaymağını yer ama olan hep kadına oluyor birincisi hayırsız olunca ikinciden de korkuyor çünkü başına gelebilecek senaryoyu artık biliyor onun için inceliyor adamı şartlarını baştan söylüyor adam da bu uyanık dediğini yapmazsam bu da gider deyip süt dökmüş kediye dönüyor iyi oluyor erkeklerin anasından emdiği sütü burnundan getirsinler  

+1 oy
(1,696 puan) tarafından

Herşey nasip işi dua edip Allah dan beklemek daha iyi umutsuzluğa gerek yok 

+1 oy
(24,070 puan) tarafından

Yüksek beklenti ile kimse mutlu olamaz ( mümkünse kimse kimsenin mutluluğuna kendini adamasın ) karşılıklı sevgi saygı ile olur neden olmasin ikinci evliliğini yapan herkes mutsuz herkes pişman değil sonuçta 

0 oy
(29,276 puan) tarafından

Belli olmaz Allah bilir belki gerçekten çok mutlu olur belki de öncesinden daha mutsuz hale gelir karakter meselesi aslında 

0 oy
(2,119 puan) tarafından

Benim 2. Evliliği mükemmel olan tanıdıklarım var . İlkinde tövbe edip 2. İde hayata yeniden dönen seçtiğin adamla alakalı 1. Yi almışsın hadi cahillik dönemidir vs. 2. Yi iyi tanımadan evlenmeyeceksin hemen . Şahsen ben Allah korusun boşansam 2. Kez evlenmem ya 😂

0 oy
(5,217 puan) tarafından

Bilemezsin. 

kiminin hayatı 2.den sonra başlıyordur. 

tamamen şans 

0 oy
(3,449 puan) tarafından

2. Evliliğimi yaptım şükür mutluyum ufak tefek pürüzler çıkıyor ama genel açıdan ilk eşimde görmediğim sevgiyi, saygıyı görüyorum.. maddi manevi bize emek veriyor ilk eşimden olan çocuğumu bile seve seve kabul etti çocuğumuz oldu asla ondan ayırmıyor mutluyum allah herkese huzur versin 

(595 puan) tarafından

Aaaaa ne güzel maşallah   bır kaç şey sorsam merak ettim  ilk eşinle kaç yıl evlı kaldın bosanınca yenı eşini kaç yıl içinde buldun ve görücü usulü mü oldu  ve elinde mı 2. Evlılıgi onunda çocuğu var mı

(3,449 puan) tarafından

İlk evliliğimi 18 yaşında yaptım 22 de ayrıldım 

25 yaşında 2. Evliliğimi yaptım ilk evliliğim cahillik zamanımdı aşk evliliği de görücü de değildi.  İkincisi hem mantık hem sevgi evliliği oldu şuan ki eşim bekardı biz evlenirken 

(168 puan) tarafından

Ay masallah ya 

(1,696 puan) tarafından

Maşallah sübhanallah rabbim daha iyi etsn bozmasın inşallah kem gözden nazardan korusun Rabbim 

(3,449 puan) tarafından

Aminnnn 

0 oy
(8,685 puan) tarafından

Bence tamamen şans işi . Kimine denk gelir kimine gelmez mesela bana gelmez benim kaderim böyle bence :))))) 

0 oy
(1,335 puan) tarafından

Bende 2. Evliliğimi yaptım ilk evlilikten kızım vardı oda bizimle şuan ki eşimle 9 yıldır birlikteydik 6 yıldırda evliyiz ara sıra elbette sorun oluyor ama kıymet bilene denk gelmek güzelmiş diyorum hep bu işin ilki ikincisi yok ehline denk gelmek önemli

(1,696 puan) tarafından

Rabbim daha iyi etsn inşallah daha çok mutlu olursunuz çok haklsnz

(1,335 puan) tarafından

Amin cümlemizi inşallah

(1,696 puan) tarafından

İnşallah ❤️

0 oy
(15,934 puan) tarafından

Görümcemin ark var 

Kadının bir oğlu var evlendiği adam bekar hiç evlenmemiş Geçen resim atmış maşallah tatile çıkmışlar oğlu da var 

Adamına denk gelirsen 3 cü evlilik de olsa mutlu olursun 

0 oy
(11,360 puan) tarafından

Bu işler kader kısmet birazda. Rabb'im aynı adamla bir ömür aynı yastığa baş koymayi nasip etsin. Ama ilki sorunlu oldu diye 2. De sorunlu olacak diye bişey Yok benim yakından tanıdığım bir ablam ilk eşiyle yaşadığı sorunlara yakından birebir şahidim şimdi 2. Evliligi yaptı 2 kızı var biri 10 yaşında biri 9 Aylık adam kadının gözünün içine bakıyor kadında aynı şekilde eşini el üstünde tutuyo illaki her ailede olan problemleri oluyo ama ilmiyle kıyaslanamaz bile.. Rabbim herkesi iyilerle karşilastirsin inşallah 

0 oy
(9,627 puan) tarafından

Bence ilki cahillikle olanlara 2. Evlilik seçici olur bulursa iyi bulamazsa kötü

Şans işi bence

0 oy
(27,626 puan) tarafından

Geçen hafta bir arkadaşım 2.evlilik yaptı adam ikinci el eşya aldı dedim bu nasıl adam bence kız mutlu değil ama bilmiyorum

0 oy
(14,607 puan) tarafından

Benim ikinci ayinini ilk evliliği 

Hiç olmadığım kadar mutluyum şükür

Umudunuzu kesmeyin Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur 🤗

(1,696 puan) tarafından
+1

Rabbim daha iyi etsn bozmasın inşallah kem.gozden nazardan korusun Rabbim hamileyim dua ediyorum rabbim gönlünüze göre versin mutlu olan hemcinslerimi görünce çok mutlu oluyorum 

(14,607 puan) tarafından

Sağlıkla kavuştursun inşallah 🙏 

Allah razı olsun 

Kaç haftalık benim görümcem de 38 oldu yarın kontrolu var beraber gideceğiz heyecanla bekliyoruz 

(1,696 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim 🥰 Allah razı olsun ❤️ 

34 haftalık olduk yarın kontrolümüz var bakalm ne dicek doktorumuz 

Görümceniz sağ salim kucağına alsın inşallah Allah yardımcisi olsun yazın hamilelik çok zor

(14,607 puan) tarafından

Teşekkür ederim 🙏 🥰

Sağlıkla gellsın inşallah 

(1,696 puan) tarafından
+1

Ben teşekkür ederim 🥰 Allah razı olsun ❤️ 

0 oy
(1,656 puan) tarafından

Cevremde 3 tane 2.evliligini yapmis kişi var cocuklular da cok cok mutlular masallah.Dogrusuna denk.gelmek onemli olan.sayilarin önemi yok

0 oy
(3,554 puan) tarafından

Artik insanlarin xivisi cikmis kadin erkek diye ayirt etmiyorn ama Turk erkegi ve ailesi toksukligini ben olsam cekmezdm cok nadirdir hem ailesinin hem kendisinin iyi oldugu kisiler 

Ayrica komsumdu yakndikta 4 tane evlilik yapti 4 ude birbirinden beterdi kader 

0 oy
(5,524 puan) tarafından

Biraz şans işi maalesef 

Benim ilk evliligim çok kötüydü mesela 

Şükür yine severek evlendik cocuklarimiz var illaki sorunlar sıkıntılar pismanliklar yaşadığım oluyor 

Ama bugunume şükür diyorum 

0 oy
(1,450 puan) tarafından

Mutlu olan var tabi ki . Ama ilk evlilikten olan çocuklar kenara atilmamali. 

Ben ilerde ikinci evliligimi yapsam çocuk istemem . Suan ki düşüncem böyle.  Cevremde de ikinci evliliğini yapanlar cocuk yapıyor, diğer çocuklar kenara atılıyor. Üvey annelik yapıyorlar maalesef 

0 oy
(171 puan) tarafından

Benimde ikinci evliliğim oturup kalkıyorum Allah'a şükür ediyorum karşıma öyle iyi bir insan çıkardığı için çok mutluyum Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah her insan aynı değil dir 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 173 göst.
0 oy
14 cevap 646 göst.
+4 oy
39 cevap 2,018 göst.
16 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 104 göst.

Kategoriler

1,474,293 soru