Gurbetteyim yazın geliyoz annem de biraz kaynana da kalıyoz 2 kızım var, uzaktayken gerçekten özlüyoz buraları çok şükür geliyoz 11 yıldr böyle. Ama bu yıl dedim ki keşke burda bi evim olsa da geldikçe evimde dursam dedim. Gün içinde birlikte olsak ama geri evime dönsem dedim. Çocuklarla olmuyo ya herksin düzenleri farklı kendi düzenim ayrı 2 haftadır annemdeyim. evde kedileri var bahçeli ev dışarı kedileride giriyor korkuyorum ben bide canım sıkılıyor sonra biz olmadıkça babam içeride sigara içiyo herhalde kokuyor kardeşlerim bekar bişe denmiyor alınıyor gibiler ne bileyim ya evimi özledim. Canları sağolsun da herkes kendi evinde mutlu olsun
Herkesin düzeni farklı kimseyi rahatsız etmeye kendinde gittiğin yerde rahatsız olmaya gerek yok ben artık günü birlik gidilsin gelinsin taraftarıyım
Aynen öyle yılda 1 gelince kalıyoduk ama olmuyo oda. 8 saat uzaklıktayız
Gittiğin yer saray da olsa evin gibisi yok
Yıllar yıllar vardır ki evim disinda hiç bir yerde kalmadım kalmam da en son annemin evinde nezmaan kaldım hatırlamıyorum net yani
Bülbülü altın kafese koymuşlar illede kendi EVİM demiş 😂
İnsanın kendi evi gibisi yok ya. Evimde tadilat vardı iki ablama ve annemlere gittim çocuklarım evimiz evimiz diye ağladılar
Normalde de oralara gitmeyi seviyolar ama aynı gün evimize dönmek istiyorlar
Eve gelince cennete girdim sandım ya 😃
Canım ne yalan soylim ben annemin tek kızıyım ama gene bile rahat edemem annem çok dikkat eder babama kızar sigara konusunda bende etkileniyorum nefes almamda skntı var ailede hep ama sigara icinde büyüdük ben eşime anneme alistirdm babami uyardikca annem babam sinirleniyo 2 ay kalmak zorunda kaldım kustuler bı şekilde suçlu hissettim köyde evimiz var kaynanaglde yakın ama ne kdr gelen giden olsa canım siklsa da bazı şeylere gece kapımızı örtüp uatiriyouz kafamıza göre istersek yatmiyoruz eşimle orda daha mutluyuz kavga bile edemiyosun ailelerin yanında hele ben ve oğlum da wc skntisi ar takıntısı kaynanada 5 gün civarı kaldm kışın evimde soba uok diye oğluma büyük tuvaletini yaptiramadim kendimde aynı küçüğe bile gidesim helmiyor mu hep erkek evde ve herkesin temizliği aynı değil her konuda ben zayfliyom hatta midem almiyo köyde diye çok eleştirdiler ama köyde en çok da zorlanıyorum annemin tek cocugum orda problem çok olmuyor kaynanada iki oğlu daha var kayınbaba var düzenleri herseyleri çok farklı
1,476,313 soru
24,167,488 cevap
335,685 kullanıcı