0 oy
423 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Tıktok kullanıyorum anam bakıyorum normal vasıfsız insanlar bile kac milyon takipçi el-de etmiş eskiden büyük sanatçılarımız vardi bir resim için sıraya girerlerdi şimdi evdeki ayşe teyze bile ünlü üstelikte para kazanıyor saçma sapan videolardan bu insanlar bizim saf milletimizde destek kredisi cekip bunlara canlı yayında hediye gönderiyor allah akıl fikir versin kötü devirdeyiz

7 Cevaplar

+3 oy
(2,540 puan) tarafından
Millet ünlü olmak icin  g.tune kadar açıyor . Mal mal insanların hepsi tiktokta saçmalıyor akıllı insan kullanmaz ya çok sınır bozucu bir uygulama bunları anne babama göstersem kalkarlar şükür namazdı kılarlar ☺️
tarafından
Valla güzel şeylerde var ama bazıları sapıtıyor
(2,540 puan) tarafından
Ben çok az güzel şey gördüm.
-Reklam-
+1 oy
tarafından

Gız anam nolsun millet takılacak yer arıyor :D

tarafından
Para vermek nedir ya
tarafından
Kullanmadığım için bilmiyorum :)
+1 oy
tarafından
Tiktok kullanmasini bilmeyen vasifsiz insanlar bile tiktoker oldu bi ara kalkacak diyolardi ama bi gelisme yok ozellikledw gencler heba oluyo bu tiktok ortaminda
tarafından
Bi adam video atmıştı artık pavyonaa gitmiyorum burda her çeşit var diye :D
tarafından
Ya gercekten ozellikle kiz cocuklari bi sort giyiyolar heryerleri meydanda gobek nerdeyse göğuse kadar acik milletin karsisinda dans ediyolar yani aileleri neden engel olmuyo devir baya kotuye gidiyo
tarafından
Aileleride öylede ondan
0 oy
(11,334 puan) tarafından
Tiktokta en etkileyen video bu nehir bebeğin ki oldu 

Bazıları sırf izleneyim beğenileyim diye g.ötünu de açacak nerdeyse hiç korku falan yok rabbim affetsin başımıza taş yağmıyor valla suku r ki
tarafından
Evet ya çok üzüldüm ona ağladım hatta evlât acısi cok zor rabbim göstermesin bize
(11,334 puan) tarafından
Hâlâ da görünce ağlıyorum
Çok etkiledi beni o bebek rabbim evlat acısını kimseye yaşarmasın
0 oy
(4,959 puan) tarafından
Geçen pikniğe gittik kadının biri yanında kocasi vardı kızları vardı... Kızları edepli edepli oyalaniyor.. kocaman karı telefonda tiktok açmış ***** ***** videolar çekiyor Ankara havası açmış tiplerden tiplere giriyor akıl seviyesi ekst olmuş
tarafından
Valla hep.oyle ki
0 oy
(12,524 puan) tarafından

Pabucumun ünlüleri:D

0 oy
(5,268 puan) tarafından
Canm o ne ki youtubda röportajda adam kadına soru soruyo kadın adama diyo pantolonunu indirmek geciyo icimden Allah ıslah etsin boylelerini 
tarafından
Simdi kadınlar fena olmuş eskiden erkeklerdi

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 280 göst.
19 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Serpil Kubis (473 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 475 göst.
0 oy
10 cevap 500 göst.
0 oy
9 cevap 619 göst.