+3 oy
163 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (358 puan) tarafından

Bıktım kıllardan al al bitmiyor çıktıkça çıkıyor alıp memnun kaldığınız öneri istiyorum

6 Cevaplar

+2 oy
(4,361 puan) tarafından

Evde kendi kendimize uyguladigimiz demis bende dusunuyorum da pahali o da ya 

(358 puan) tarafından

Nasıl xanim anlamadım 

-Reklam-
+1 oy
(5,149 puan) tarafından

Riomi kullanıyorum şimdilik memnun gibiyim bakalım ilerisini de görürüm inşallah 😁 

(358 puan) tarafından

Acaba Bu cihazlar tamamen yok mu ediyor yoksa uyutuyor bir zaman sonra tekrar mı çıkarıyor

(181 puan) tarafından

Ben güzellik merkezine gittim bir süre bitti sonra yine çıktı hatta eskisinden daha çok bende bunu aldım bence bunlar uyutuyor 

(358 puan) tarafından

Çevremden de giden var onlar da sonradan tekrar çektiğini söylediler O yüzden ben de hani evde elimin altında bulunsun çıktıkça alırım düşüncesine vardım ondan dolayı almak istiyorum ama fiyatları çok yüksek kaliteli olanların diğerlerine de güvenemiyorum hani o kadar para verip alacaksın bitirir mi bitirmez mi Nasıl sonuç alırsın of kısaca

(5,149 puan) tarafından

Hehhh nurcum arkadasin attığından canım benimki de yeni girdim gördüm yorumunu 😁

(358 puan) tarafından

Olsun canım teşekkür ederim yorum için

0 oy
(433 puan) tarafından

Ben Philips son çıkanı alacağım atışı yaptım arkadaşta hala cikmadi 15 gün oldu 

(358 puan) tarafından

Canım Philips çok pahalı ya

(433 puan) tarafından

Evet 25 bin

(239 puan) tarafından

25 mi 15 olmasın o

(433 puan) tarafından

Hayır 25 bin bugün baktım 

0 oy
(1,618 puan) tarafından

Evde kullanılan yada lazer epilasyon merkezlerinde gittiğiniz hiçbir cihaz %100 bitirmez. Sadece kılları uyutur. Bitmesini istiyorsanız Alexandra lazere gitmeniz gerekiyor. Buda klinik yada hastanelerde yapılıyor 

(358 puan) tarafından

Özel hastanelerde mi canım

(1,618 puan) tarafından

Evet canım

0 oy
(1,177 puan) tarafından

Philips lumea kullanıyorum 4 defa kullandım henüz kollarımda azalma ve yavaş çıkmaya başladı onun dışındakiler de bir değişiklik henüz yok 

0 oy
(1,159 puan) tarafından

Bende kiwi buz lazer var. İyi gibi simdilik

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 135 göst.
0 oy
1 cevap 185 göst.
17 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Dertliii (195 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,462,806 soru

23,976,603 cevap