0 oy
764 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (44 puan) tarafından

Temmuzun sonu için eşimin iş arkadaşı tatil planı kurmuş ailesiyle gidicek ve eşime sende karınla bebeğinle gel demiş. Eşimde gerek yok çocuk yolda hastalanır başımıza iş alırız demiş. Kısaca beni annemlere gönderecek ve kendisi Karadenize "kafasını rahatlatmaya" gidicek. O eski sevgili olayından sonra çok değişti ne desemde faydası yok. Hep uyurken sarılırdı gülümserdi şimdi tüm gün somurtuyor sadece bebekle ilgileniyor. Ne yapsam düzelir kaç defa dil döktüm konuştum ama değişen birşey yok(

Bizim Karadenize gelmemizi istemiyor bebeğin hastalanacağı bahane sadece bunu anlıyorum. Gitme desem gurursuz ben olucam, git desem herkes nasıl kocanı yanlız bırakıyorsun diyecek

25 Cevaplar

+3 oy
önce (5,605 puan) tarafından

Ben senin yerinde olsam yarın gider numaramı değiştiririm. Varsa sosyal medya hesaplarım hepsini kapatırım. Telefonumda şifre varsa onu kaldırırım. Mümkün olduğunca şeffaf olurum yani. Sonuçta onun güveni kırıldı bi şekilde yavaş yavaş onu düzeltmen lazım. 

O tatile giderse gitsin sen evde kal,annenlere de gitme.

önce (44 puan) tarafından

Telefonun şifresi yok kullanmıyorum. Konuşmaya çalışıyorum ilk addımı atmaya çalışıyorum ama elinin tersiyle itiyor

Bırak itsin,sen de daha fazla kendini açıklama artık. Sanki yaptığın bisey varmış gibi sürekli kendini açıklamaya çalışıp onu daha da bunaltma. 

Dediklerimi yap,evde kal ve sakin sakin davran. Fevri çıkışlar,hesap sormalar,peşinden koşmalar felan olmasın. 

O sorarsa cevapla,sormazsa konuşmaya çalışma. Konuşurken surat asma,tersleme. Sakin sakin içtenlikle konuş ya da cevap ver. Başını dik tut,suçlu gibi durma 

önce (6,653 puan) tarafından

Konu ney benide aydınlatırmisiniz

önce (494 puan) tarafından
+1

Numarasını değiştirse daha kötü olmaz mı zaten güveni kırılmış neden numaranı değiştirdin başka şeyler de mi vardı da korktun vs diyebilir

@ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR  kuzum, arkadaş yeni doğum yaptı kırkı çıkmadı daha. Geçen gün hapisten çıkan önceki sevgilisi ben çıktım diye aramış evli olduğunu bilmeden,eşi cevap vermiş telefona duyup kapatmış. Ondan sonra ipler kopmuş, iki gece eve gelmemiş şimdi de sadece bebek için evde olduğunu söylüyor arkadaş. Ben de ona tavsiyeler veriyorum.

@Gecece yok canım öyle demez,çaktırmaz ama hoşuna gider. Bence numara değiştirmeli acilen.

önce (207 puan) tarafından

Bana da sanki mumara değiştirse daha da büyür gibi geliyor. Bu zamana kadar neden değiştirmedin de şimdi değiştirdin olur, önce eşi ile arasını düzeltip sonra numara değiştirmesi daha mantıklı gibi geliyor. 

Kocasının aklında olacak hep acaba adam tekrar aradı mı ben yokken  konuşuyorlar mı felan diye. Söylemez ama öyle düşünür. Bi de arkadaş diğer adamı arayıp konuşmuş, eger onu da söylediyse eşine daha çok şüphe düşer aklına. 

Bence numarasını değiştirip kendi küçük çevresindeki numaraları kaydetsin. Gruplardan felan. 

İkinizde haklısınız ya ne yapıcam ben? 

Evet onu aradım çünki içim soyumadı onun yüzünden herşey mahvoldu 

Şimdi değiştirsem bir dert değiştirmesem ayrı dert

Değiştir bacım. Yarın git değiştir,hatta bi süre kimseye verme numaranı da. Akrabalar dışında.

önce (494 puan) tarafından
+1

Valla ben olsaydım değiştirmezdim. Önce aramı düzeltir öyle beraber gidip değiştirirdim. Çünkü eşinin yerinde olsam demek korktuğun başka şeylerde var ki biri patlak verince diğerlerinin de vermesinden korktun diye düşünürdüm. Severek uzun süreli bir sevgililik döneminiz olsaydı neyse hani o süre içinde başka birşeyini yakalamadığı için sadece o adam için değiştirdiğini anlar da siz görücü usuluyle muhtemelen kısa sürede evlendiniz. O yüzden aklında bir acaba olur muhtemelen.

-Reklam-
+2 oy
önce (70 puan) tarafından

Bana göre  bayan yada erkek fark etmez arkadaşlari ile yanlız tatile gidemez ben karsiyim 

Zaten o adam yanlız gitmiyor karısı çocuklarıyla gidicek

önce (8,997 puan) tarafından

millet ailesiyle giderken senin kocan niye  3. kisi olarak sap gibi gtsinki onunda ailesi var. hastalanirsada hastalansin cocuk herkesin cocugu hastalanio. ne munasebet . kendide gtmese  tamam dicem de kendi gidecek sen cocuk bakacan oldu gozlerim doldu. herkesin cocugu var herkes cocukla gdiyor biyerlere bizimki pamuk degil seker degil cam degil erimez kirilmaz . hastalanirsa iyilesir ne var yani. sap gibi gtmeye utanmayacakmi ki. hani karin nerde diyecekler evde cocuk bakio  getirmedim yanimda cocuk hastalanir diye bahane ettim ben sap takilmayi seviyorum diyecek besbelli

Zaten bahane baya baya benimle aynı ortamda olmak istemiyor ve açıkca belli ediyor. Bebek tatilde huysuzlansa bile onu sakinleştirecek kapasitede bir baba ama annesini görmezden gelecek kadar duygusuz

+2 oy
önce (3,907 puan) tarafından

başka biri yazsa o tatile giderse sen de dön babanın evine derdim. ama eşinin birazcık hazmetmeye ihtiyacı var. 

Ne kadar sürecek? Dayanamıyorum artık herşeyi konuştuk numarayı değiştirmeyi teklif ettim gerek yok dedi. İki yabancıyız bana evin içinde sanki yoldan geçen birine bakıyor gibi bakıyor

bilemem, herkes aynı tepkiyi vermez kimi 3 gün küser kimi 1 ay. ha tabi süre uzadıkça daha kötü ama hak veriyorum yine de eşine... tamam sen de suçlu değilsin 

3günü çoktan geçti 3aya zorla düzelir belli. Ama kendiside biliyor benim bir suçum olmadığını neden beni süründüyor. Konuşmama tahammülü yok sorularıma cevap vermiyor sadece Yusufla ilgili sorumlarıma cevap veriyor yada kendisi konuşuyor

adamı biraz sal. 

sen ona anlattın mı her şeyi anlattın, tamam. top onda artık. iyice eğilip bükülme. eğilip bükülmeyi hatası olanlar yapar. sürekli adamın üstüne gidersen o da suçlu ki bana bu kadar yalvarıyor diyecek.

bu işte hatan yok o yüzden kuyruğunu dik tutacaksın. 

Demiyorum artık. Ama 40ın çıkmasını bekliyordu şuan bile evde yok. Nereye diye sordum insan merake der ya cevap verme zorunluluğu bile duymadı

+2 oy
önce (4,876 puan) tarafından

Kimse kusura bakmasın, aynı durumu eşin yaşamış olsa herkes eşinle aranı bozma, o kadın belki bilerek yaptı diye akıllar verir durur sana. Eşin düpedüz saçmalıyor. Telefonunu değiştirmek zorunda değilsin evlendin diye. Bunca zamandır senin bir yanlışını mı görmüş de böyle davranıyor? Güven yoksa ilişki de evlilik de yoktur. Kendi çalıp kendisi oynuyor eşin bana göre. Hiç kafama takmam senin yerinde olsam, neden suçlu psikolojisine girmiş ve öyleymiş gibi davranıyorsun ki? Al karşına net şekilde, eğilip bükülmeden konuş herşeyi. 

Bende insanım yoruldum artık. Kaç defa anlattım konuştum bir etkisi olmadı

+1 oy
önce (2,689 puan) tarafından

Bende yasadım giddi tatilini yapdı annelerde Bende kafa dinledim birsey desen suanda seni huzursuzluk  çıkarmak için yapıyorsun der🍁🍂🍂🍂

Şuan durumumuz farklı kaç gündür evimizde huzur yok. İlk 2gece eve bile gelmedi sürekli inkar ediyordu ama leş gibi içmişti. 2gün beni lohusa halimle gece evde yanlız bıraktı kaynana umuduna kaldım onunda dünya alem umrunda değil. Şuan aramız normal olsaydı arkadaşı sadece sen gel deseydi gitsin sorun yok bizde bir ara gideriz derdim. Ama arkadaşı eşinle bebekde gelsin demiş kendisininde eşi ve çocukları gelicek. Ailecek tatil planıydı bu ama benim eşim yanlız gidicek aileden saymıyor bizi

önce (2,689 puan) tarafından

Anlıyorum İnan herkesin bi iniş çıkış  hali oluyor tek düze yaşamıyoruz inanki sabret.. sabret.. kaynamaya gelince ister yıkıl ister yakıl bunların cogu böyle kızlarına olsa cokdan ayağa kalkarlar....her zaman söylerim gelişine eden kızından bulsun🤲

+1 oy
önce (324 puan) tarafından

Bence gitsin kafasını toparlasin sende babanın evinde kafani toparla birbirinizeden uzaklaşmak iyi gelicez birbirinizi ozliceksiniz .....senin için bu mantıklı

Ama bana kalırsa 

Arkadaşının eşi gidiyor sen niye gitmeyesin ne alakası var ben olay cikartiridim gidersen bidaha dönmem diye 

Bence sende git ikinizede tatil yapmak iyi gelicek belki düzelirsiniz inşallah 

Tatile götürmüyor nasıl gideyim? Basbaya sen gelme diyor

Sende ben gelmezsem sende gitme de konuş yani de tatlı tatlı konuş ben seni özlerim gitme de üstüne düş ilgi göster duzelene kadar 

Şuan tatlı tatlı konuşacağım bir kocam yok. Saat 8oldu hala nerdeyse eve gelmedi. Nasıl eskisi gibi olucaz? Eve bile gelmiyor. Tamam ilk günler gelmedi kızgın dedim ama yeter artık sıkılıyorum dünden beri gözüme doğru düzgün uyku girmedi

Geç karşısına yeter artık de benim bir suçum yok sende biliyorsun gerekirse çocuğun üstüne yemin et de ki ben seni ne kadar çok seviyorum bilmiyor musun kendini inandır adama 

+1 oy
önce (6,425 puan) tarafından

O pislik adam yine aradımı eşin kıskançlık yapmakta haklı ama bu kadar uzatmamalı senin telefon dökümlerine baksın kimle konuşmuşsun o adam zaten hapisteymiş onuda öğrenebilir senin suçsuz olduğun ortaya çıkar sen sakince konuş derdini anlat gitsin öğrensin bunları o zaman da sana yaptığı haksız için özür diler

Ne duası okusam işe yarar? 

Burada bir arkadaş bu konularda çok bilgili dini inaçı çok kuvvetli dualar paylaşıyordu Alaska kullanıcısı isimli bayan onun attığı duaları okurdum sayfasına  bak yada msj at istersen cuma süresi diyordu bir tanesinde hergün okuyun eşleriniz için diye başka dualarda vardır

Teşekkür ederim 

Rica ederim bende namazlarımda sana dua edicem 

+1

Allah razı olsun, Allah mükafatını versin

+1 oy
önce (5,403 puan) tarafından

Normalde kadının de erkeğin de bireysel planlar yapmasını destekliyorum ama sizin durumunuzda eşin bencillik ediyor. Süslen püslen bebeni de al sen de git. Senin daha çok hakkın tatil. 

Ama eşim böyle yaptığında heves kalmıyor? Zorla kendimi kakalıyormuş gibi. O adam ailesiyle gidicek ben onun ailesi değilmiyim? Ne kadar sürecek bu küslük herşeyi denedim herşeyi konuştum olmuyor gözlerinde gram duygu yok bana karşı

+1 oy
önce (5,607 puan) tarafından

Niye gurursuz olasın

Ben eşime gitme demek istiyorsam derim bunun gururu olmaz bana göre çünkü o benim eşim

Normal zamanda olsa bende dersem gitmezdi belki birlikte giderdik ama şuan desem bile gidicek hatta onlarla gitmez kendisi yanlız başka yere gidicek

+1 oy
önce (5,104 puan) tarafından

Valla kimse kusura bakmasın 

Bizi goturmuyorsa kendisi de gidemez 

Bizim de ihtiyacimiz var kafa dinlemeye 

Bi o mu insan 

Desemde kabul edecek mi? 

Eğer aramız iyi olsaydı bizde gidicektik çocuk hastalanır demesi bahane

önce (5,104 puan) tarafından

Bu erkekleri cidden anlamıyorum valla 

Bizde insanız ama anlayan yok 

+1 oy
önce (53,731 puan) tarafından

bir ailenin yaninda tek erkek ne isi var ya hep ya hic olur o durumda 

telefon dokuman listesini gosterseydin 

O adamla olan konuşmalar mı? 

Onların hepsini silmiştim hesaplarımı bile. Konuşarak anlatmaya çalıştım ireli giden birşey yoktu saçma sapan ilişkiydi diye

telefonundan aramadigina gorusmedigine dair iste

Bakmadı bile gerek yok dedi. Lafla anlatmaya çalıştım onda da saygı duyalım sonuna kadar dinleyim demedi. Yüz kere dedim onunla aramda hiç birşey yok diye yüz kere kendimi açıkladım hala olmadı

sana guvenmese bir dakika tutmaz evde sanki bu durumu kullanip biraz başı boşluk yapmak istiyor gibi sen bundan sonra ezikli gosterme kendini 

ben aciklamami yaptim inanip inanmamak sana kalmis de kestirip at 

tatil konusunda her evlilik iliski kisiler farklidir esim onayimi almadan gitmeye kalkarsa ya gittigin yerde kal yada dönünce annenin evine git burası senin için bitmistir derim böyle diyecek durumda değilsemde farkli yönden gözünü korkuturdum gidecek yerim yok ailem yok diye düşünme kadin siginmaya giderim diye blöf yapardim bir sekilde yedigi yuregi yutmasi lazim ki duzelsin

+1 oy
önce (875 puan) tarafından

İnşaAllah bir an önce afiyetle düzelir aranız, Rabbim yuvanızı kurtarsın. Evde bakara suresi dinleyin, bol bol dua edin Allah eşinizin kalbine merhamet versin 

Amin inşallah

+1 oy
önce (1,226 puan) tarafından

Nasıl yani arkadaşı ailesiyle gidicek senin eşin tekmi ve bunu sana sormadan kendi kafasına göre planlamış ben olsam onun agzına ederim  n,ah gider sıkıyosa gitsin de göreyim senin karından ayrı ne işin var tatilde terbiyesiz herif bide evli çiftlerle birbikte onunki eş olmuş karı olmuş gidiyorsa sen eş değilmisin tek gidiyo yaz günü çocuk niye hasta olsun bahaneye bak Allah bilir eşlide değil erkek erkeğe gidiyılerdır yalan atıyo asla kabul etmezdim yerinde olsam ortalığı yıkardım gedersede bidaha ne beni ne çocuğunu zor görürdü

Yapamıyorum işte çünki haksız olan benim. Kaç defa konuştum anlaşmaya çalıştım ama olmuyor. Arkadaşı yalan söylemiyor kadını mağazadan tanıyorum ve gerçekten gidicekler onlar. Belki benim eşim yalan söylüyor adı onlarla gidicek olucak ama kendisi yanlız gidicek

+1 oy
önce (1,316 puan) tarafından

Hattımı değiştirelim mi demek çok büyük hata direk değiştirmen lazımdı. Adam aradı yazdı artık ne yaptı bilmiyorum lakin senin asla dönüş yapmaman lazım aradım ağzıma geleni saydım falan hiç olmamış A dahi B dahi yazmamak lazım. Ben eski birisinin eşimi aramasına takılmam fakat eşimin olumsuz dahi olsa cevap vermesini kabullenemem. 

Eşler birbirinden ayrı gayet tatile gidebilir hatta bu kişiye çok daha iyi gelir. 

Subhaneke okuyabilirsin ben çok faydasını görüyorum.

Ama bende insanım onun yüzünden tüm düzenim bozuldu demeseydim sinirimi çıkarmasaydım dah kötü olurdu. 

Normal zamanda olsa bende birşey demem gitsin tatile ama arkadaşı AİLENLE gel dedi. Ama eşim bizi AİLESİ olarak görmüyor. 

Belkide hiç onlarla olmayacak kendisi yanlız gidicek bana onlarlaydım yalanını söyleyecek

önce (1,316 puan) tarafından

Kafanda hiç öyle şeyler kurma adam demekki sizimle gitmek istemiyor.

Evet hemde hiç istemiyor hatta şuan sırf bebek için bu evde onunda farkındayım o olmasa 1saniye bile kalmaz çeker gider

+1 oy
önce (2,860 puan) tarafından

Kocam asla beni bırakıp gidemez çocuğu evden getirmedik

+1 oy
önce (174 puan) tarafından

Ya o ne saçma bir şey  biz kaç şehir gezdik kaç defa tatile gittik çocuk niye hasta olsun resmen senin götürmemek için bahane uydurmuş

Biliyorum zaten bahane olduğunu

+1 oy
önce (1,627 puan) tarafından

Anlamadıgm nokta . Neden eşin böyle davranıyor yani herkes eşiyle giderken neden o tek gidecek ki ne alaka çocuğu bahane etmeye de gerek yok

Aramız bozuk sebebsizce beni suçlu görüyor eski sevgili olayı. Kaç defa konuştum anlattım anlamadı benimle tatile gitmek istemiyor

Ben bazen eşim konuşmayla anlamadığı zaman güzel güzel mesaj atıyorum bazen işe yarıyor yaramıyor bilmiyorum ama en azından söylüyorum o da Bir şeylerin farkına varıyor sen de öyle deneyebilirsin aslında tekrar konuşmaya çalış onu sevdiğini her şeyi dile getirebilirsin tekrar tekrar ama üstüne de gitme boşlamada

Olmuyor valla olmuyor bugün bebeğimizin 40ı çıktı misafirler gittikten sonra akşam "Artık 40ın çıktı yanlız kalabilirsin" dedi gitti. Nereye diye sordum cevap bile vermedi sus başımı ağrıtma dedi nasıl eskisi gibi olalım biz

Benim sana ihtiyacım var ben seni çok seviyorum de mesaj at ya gerekirse sen olmadan yapamıyorum beni yalnız bırakma de ne bileyim konuşamıyor San yaz boslama ama sıkmada

+1 oy
önce (4,684 puan) tarafından

Eşiyle çocuğuyla tatile giden adamın yanında sap gibi ne işi var eşinin. Adamın yerinde olsam kabul etmem adam ediyorsa bence bir tık rahattır yani

Belki yalan söylüyor adı onlarla olucak ama o başka yere gidicek

+1 oy
önce (1,563 puan) tarafından

Gitmesine izin vermeyeceksin gurursuzluk değil. Ben gitmiyosam sen de gidemezsin

Ne yapsam dinleyecek? Evin içinde beni görmezden geliyor gitme desemde gidicek

önce (1,563 puan) tarafından

Var öyle erkekler . Sana hiç birşey yaptırmaz kendisi her istediğini yapar kimseyi de takmaz . Bunlar koca olmasin ya 

+1 oy
önce (1,956 puan) tarafından

Çocuğumuz konusunda hassas olduğunu biliyorum.Endisende haklısın.Biraz bizden uzak kalsan belki sana daha iyi gelecektir ; anlıyorum.Ama biz sensiz kalmak istemiyoruz
Yine de gitmek istiyorsan,sen bilirsin.

Kaçan kovalanır çok üstüne düşmeyin tabi sen git gibi bir söylemde bulunursanız eski sevgili olayı patlak verir acaba o mu aklini karıştırıyor benden uzaklaşmak istiyor diye düşünüp kafası karisir ama yukardaki yazı ortada Gidersende kalırsanda keyfin bilir gibi☺️

İlgili sorular

+2 oy
8 cevap 492 göst.
5 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 246 göst.
0 oy
11 cevap 331 göst.
12 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Aysehfk (63 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,676 soru

24,019,761 cevap