0 oy
801 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (60 puan) tarafından

Temmuzun sonu için eşimin iş arkadaşı tatil planı kurmuş ailesiyle gidicek ve eşime sende karınla bebeğinle gel demiş. Eşimde gerek yok çocuk yolda hastalanır başımıza iş alırız demiş. Kısaca beni annemlere gönderecek ve kendisi Karadenize "kafasını rahatlatmaya" gidicek. O eski sevgili olayından sonra çok değişti ne desemde faydası yok. Hep uyurken sarılırdı gülümserdi şimdi tüm gün somurtuyor sadece bebekle ilgileniyor. Ne yapsam düzelir kaç defa dil döktüm konuştum ama değişen birşey yok(

Bizim Karadenize gelmemizi istemiyor bebeğin hastalanacağı bahane sadece bunu anlıyorum. Gitme desem gurursuz ben olucam, git desem herkes nasıl kocanı yanlız bırakıyorsun diyecek

25 Cevaplar

+1 oy
önce (247 puan) tarafından

Canım acaba eşin ile birlikte evlilik terspistine mi gitseniz acaba?

Çünkü herhangi bir erkeğin kaldırabilecegi şeyler değil bunlar 

Keşke evlendiğin zaman numaranı degistirseydin 

Ama bilememissin

Eşinin arkadaşı ne güzel demiş 

Karını da al çocuğunu da al gel diye 

Eşin sap gibi oraya giderse tek başına bu doğru olmaz ki 

Sen esisin senin yanında gitmen doğru olur.

Sana guvenmese seni evde tek başına bırakıp gitmez.

Kızım esine zaman tanı biraz tamam senin suçun yok ama 

Üstüne gitme 

Sindirmesi lazım biraz 

Erkekler bizler kadar duygusal değil 

Sert ve katı olur 

Bak hem kendine zaman tanı 

Hem esine.

Bak bebekle ilgili herhangi sıkıntın olursada gel buraya yaz illa birisi yardımcı olabilir yani 

Ben burdaysam bende yol yordam gösteririm kızım.

He eşin illada ben tek gidecem derse de bırak gitsin en son nokta 

Belki uzak kalmak ikinizede iyi gelir nerden biliyorsun.

önce (60 puan) tarafından

Gitmek için direnmiyorum biliyorum ki gitmeyecem

Bugün bebeğimin 40ı uçtu misafirler gittikten sonra artık tek başına kalabilrisin dedi gitti

Nasıl düzelicez?? 

önce (247 puan) tarafından

Kızım karşına alıp ikinizinde konuşması lazım 

Tamam olmuş bir şeyler istemsizce 

Eşine tüm gelmişini gecmisini neler hissettiğini anlatman lazım 

Ya biraz zaman tanı gülüm 

Bırak gitsin 

Cocugunuz var

Kafası rahatlasın 

Siniri gectimi geri gelir 

Sabırlı ol ve bekle 

Baska yere gitme 

Erkek gider normaldir hepimiz yaşadık bunları 

Ama kadın evden giderse hiç iyi seyler konusulmaz 

Ben açık dobra insanım 

Sana düşen yeni bebeginle sarılıp 

Süt kokusunu içine ceke ceke huzurla uyumak ve dua etmek 

Üzülme sütün kesilmesin 

Geri gelecek yavrum ömrü billah orda burda yaşayamaz.

Hangi erkek dışarıda kalır güzelim.

Ya annesine gitti yada akrabasına 

Sen sıkma o canını 

Bebek hisseder huysuzlasır 

Tamam mı bitanem.

-Reklam-
+1 oy
önce (22,591 puan) tarafından

Önceki postunu okudum. Eşin senden uzak kalmak için böyle bir yöntem kullanıyor bence. Belkıs e arkadsslariyla bile gitmeyecek. Bence coook ciddi bir konuşma yapmalısınız. Bu şekilde evliliğimize devam edemeyiz. Oturalım konuşalım diyerek eşine tüm yaşadıklarını tekrardan anlat. Gönlünü almaya çalış Karadeniz gezisinden daha önemli bu konu 

Söyledim bin defa söyledim yarım yamalak dinliyor bağırıyorum beni dinle diye gözleriyle rencide ediyor hem suçlu hem güclüsün diye susmak zorunda kalıyorum. Evin içinde yabancı gibiyiz hatta hiç konuşmuyoruz sadece konu bebekten olunca konuşuyor şuan evde bile değil ve nereye diye sorduğumda cevap bile vermedi. Ne konuşayım ben bu adamla 

önce (22,591 puan) tarafından

İşin zor. İnşallah feraha çıkarsınız.

0 oy
önce (2,612 puan) tarafından

Sen sanki adamı aldatmış gibi neden alttan alıyorsun ki. Ben senin hikayeni biliyorum. Tamam eski sevgilin aradı da durumu acıkladin. Alttan alırsan sanki bir şeyler yapmışsın gibi olur. En iyi savunma saldırıdır derler. Üste çıkacaksın tabiki

Anlatıyorum anlamıyor gözünde onu aldatmışım gibi görüyor ama böyle değil

0 oy
önce (835 puan) tarafından

Ben kendimi mesaj yazaram daha iyi ifade ediyorum.Bence sende bir mesaj yaz icini bosalt ban sana son kez aciklama yapiyorum bir dahada konusunu acmiyacam cunki benim bir sucum yok hayatimda yalniz sen varsin yalniz seni seviyorum ister inan ister inanma bu boyle.Diye bir mesaj yaza bilirsin.Her gorduyun yerde o konuyu acma kendini suclu gibi davranma.Herkesin hayatinda oluyor eski sevgili keske zamaninda esine soyleseydin bir iliskin oldugunu ve numarani deyistirseydin olan oldu artik bundan sonrasina bakmak gerek

Elime mikrafon alıp anons yapsam bile takmayacak durumda biliyormusun.. Bugün bile yanlız bıraktı artık 40nız çıktı ysnlız kalabilirsin diye. Nereye gitti onu bile söylemedi. Nasıl düzelicez? 

Benim için gereksiz uğursuz biriydi o yüzden adını bile anmak istemedim. Onunla doğru düzgün sevgili bile olmadım 

0 oy
önce (3,669 puan) tarafından

Ben olayları şimdi okudum da o adamı aradım ağzıma geleni söyledim diyorsun nedennn nedeen, eşin bunu biliyor mu peki ? 

Direk engelle eşine sormana gerek yok numaranı değiştir gitsin neden hala muhatap oluyorsun ki adam bunu öğrenirse daha çok kızar 

Sende artık kendini anlatmaya çalışma akışına bırak surat asma bir şey sorarsa cevap ver okadar, bu şekilde daha fazla tepene biner, çocuktan yola cıkarak yakınlaş ağlarken Al babası seni istiyormuş falan de hani baba hani baba vs de, sohbet açmaya çalış cocukran yola cıkarak bugün şunu yaptı bunu yaptı gibisinden 

Birşey yapmıyorum ki yoruldum artık kendimi ifade etmekten. Bugün bebeğin 40ı uçtu mşsafirler gittikten sonrada oda gitti kendin yanlız kalabilirsin diye. Nereye gidicek onu bile söylemedi. Zoruma gidiyor görmezden gelinmek 

İlgili sorular

+2 oy
8 cevap 493 göst.
5 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 246 göst.
0 oy
11 cevap 333 göst.
12 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Aysehfk (63 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,947 soru

24,023,680 cevap