0 oy
190 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (246 puan) tarafından

image

2 yaşında kızımın aşısı vardı bnde 8 aylık kızımı babaannesine götürüp bıraktım orda da sağlık ocağına eve geldim biberondan su veriyorum kücüğününe Ha bire oğulurcasına öksürüyor biberonun başına baktım böyle daha önce kayınvalidem cokca biberonun başını biraz ac ordan su az geliyordur dediği olmuştu. Her seferinde de yapısı böyle demiştim. Sonra kayınvalideme sen mi yaptın dedim reddeti yapmadığını söyledi ama onun yaptığına eminim saba sağlam biberon sizce. 

6 Cevaplar

0 oy
önce (73 puan) tarafından

Bende kızımın biberon deliğini bir tık büyütürüm ama boğulacak gibi hiç olmadı öyle olması kötü

önce (246 puan) tarafından

8 aylık cocuk suyu cektiğin gibi boğuluyor üstelik saba sağlam biberondu verdim aldım geldim eve birden öyle olmuş. Reddedince şuphe doldu acaba yaomamiş olabilir mi 

önce (8,904 puan) tarafından

8 aylik benek bogulabilir. 2 uasindaki su icer inlada gerekde yok bardak kullanir iki yasindaki zaten. kaynanan da sacmalamis. mama falan veriosaniz biran once icsin bitirsin diye yaomistir at onu kullanma bari. direk kesilmis yani. 8 aylik benegin disi yokki kemire kemire isirarak delsin . bariz belli birisi kesmis yani onu

-Reklam-
0 oy
önce (353 puan) tarafından

Yani başka kim yapmış olabilir ki 

Fırsattan istifade açıvermiş

Dimi bnde diyom kesin o yapmiş cünkü ondan önce niye cocuk üksürmüyordu. Yani reddedince ne oluyor sanki. Biberonunda değilim cöpe atar başka alınır ama reddedince acaba iftira mı attım şuphesi oluyor. r

önce (353 puan) tarafından

Deseydin anne ben sana bıraktığımda yırtık değildi çocukta yırtamicağına göre kim yaptı başka diye

0 oy
önce (3,765 puan) tarafından

böyle diyen biri yapar, küçücük çocuk nasıl yapsın 🤦🏼‍♀️ ah şu yaşlılar ve inatları her şeyin en doğrusunu ben bilirim halleri. gözünün önünde çöpe atarım ben

Kayınbabam yeni bi tane almiş getirdi bna verdi. Ve kayınvaliden yapmadığını söyluyor dedi. Bian kendimi cok kötü hissettim almanız icin demedim dedim sadece ne gerek vardi böyle yapmaya diye. Sizce bn iftira mi atıyorum hadi cocuk yaptı diyelim peki iki tane biberon var elimde neden yenisi yıltırmış üstelik verdiğim aldığım biberon. 

0 oy
önce (38 puan) tarafından

Ya tm.yapmis yapmış yeni başlık al 

Bu kadar büyütmeye gerek yok 

önce (1,180 puan) tarafından

Bence büyüttüğü kısım biberonu genişletmiş olması değil bunu daha önce dile getirince yok demesine rağmen inadına yine bildiğini yapması herkes kendi bildiği doğrusuyla büyütsün çocuğunu bu yaptığı saygısızlık olmuş kaynanasının buda büyütülecek bişey bence bu kadar basit bşyde bile anneyi önemsemiyorsa herşeyde yapar ilkinde yolunu kesmez susarsa devamı gelir böyle şeylerin ben olsam gözünün önünde çöpe atardım çok gelmesi gerekse suyun geniş yaparlardı ztn derdim sert bi şekilde bidaha hiçbişeye böyle karışamazdı 

Ya sürekli başını ac o ninacık delikten su mu gelir deyip duruyordu bnde yapısı bu hayır olur mu öyle kesmem diyordum cocuğu verdim aldım baktim kesilmiş yani rizamın olmadığını bildiği halde neden yaptı. Hadi yaptın yaptın neden yapmadığını söyleyip insanı zan altına koyuyon kötü hissettiriyon. Veya gercekten de yapmamiştim mi şuphesi bu yüzden actim postu yoksa biberonunda değilim.

Başlığı değiştir gözüne sok de bak sağlam veriyorum sağlam alacam

0 oy
önce (889 puan) tarafından

Bilemiyorum. Ayını hatırlamıyorum ama yaşı dolmadan kızım biberon ucunu açmıştı. Dişleri çok erken çıkmaya başlamıştı sanırım kaşıtacak ısıracak bişeyler arıyordu. Büyüdükçe gücü arttıkça kemirmişti. Bende ilk algıladığımda çok şaşırmıştım. 

image

bu tarz Bi kesikmiydi yoksa kemirmemiydi acaba. 
önce (889 puan) tarafından

Kemirmeydi böyle kesik değildi. Ama biberon ucu zedelendikten sonra böyle yırtılmalar da olabiliyor biliyorsunuz. Valla bende kararsız kaldım.

Acaba günahını mı aldım. Ama biberon başlığı yumuşak deneme amacli bıcağı saladım yumuşakcana girip cıkıyor bıcakla yaptıysa böyle bi cizik oluşma ihtimalı olur.uf bilemedim ki. Üzüldüm ya. 

0 oy
önce (2,384 puan) tarafından

Dişleri varsa kızında yırtmış olabilir başlığı ama yırtıkla deliği genişletme anlaşılır canım 

Belki yanlışlikla çok açmış korktu söylemedi 

Isırma ile de böyle olabiliyor ya 

Yok bu ısırma değil belli ki kesmiş biseyle

Kesik çizgisi daha düzgün olurdu bu biraz kıvrımlı gibi olmuş gibi geldi 

Dene amacli bıcağı sapladım yumuşak olduğu icin batıp cıkıyor yani bıcakla yaptıysa böyle cızık olma ihtimalı olabilir. 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 339 göst.
21 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 86 göst.
24 Ağustos 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 168 göst.
3 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Nazli566 (513 puan) tarafından soruldu
+4 oy
27 cevap 946 göst.