+2 oy
786 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (437 puan) tarafından

image

Selamün aleyküm kızlar nasılsınız napıyorsunuz ben çok yorgum 3 tane halı yıkadım bugün aşırı yoruldum birazcık sohbet edelim dedim tam 13+5 günlük hamileyim göbeğim bu kadar büyük olması için erken değil mi ileri haftalarda kaç katı büyür 😁 mide bulantısı vs hiçbiri yok midem yanıyor sadece birde eğildim zamn bu göbüş  rahatsiz ediyor erken haftalarda büyüyen varmı 6 aylık gibi hissediyorum kendimi 😁ama ben bu göbüşü çok sevdim 🥲 üzerime olan elbisler de rahatsız ediyor eşimden takılıyorum 😁 dışarı çıkarken bol feracemi çekiyorum üstüme normal mi sizcee

22 Cevaplar

0 oy
(1,558 puan) tarafından

Canım sen hamile misin ben uzun zamandır girmiyor dum

(437 puan) tarafından

Evet ablam hamileyim ☺️ paylaşmıştım aslında sana denk gelmemiştir ☺️

(1,558 puan) tarafından

Ben uzun zaman dır girmedim hayır lı olsun Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın

(437 puan) tarafından

Amin inşallah çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah Ablam ☺️ ❤️ 

-Reklam-
0 oy
(110 puan) tarafından

Pek bilgim yok ama belki önceki doğumlarının sebebiyle böyle büyük(ne alaka bilmiyorum) ama biryerde okumuştum kiminin karnı hiç belli olmaz kiminki çabuk çıkar. Mesela ben tüm gün aynanın dibinde tünüyordum) 

(437 puan) tarafından

Büyük ihtimalle önceki doğumdan dolayı bende öyle düşünüyorum diğer cocoukalrda da karnım büyüktü bunda sadece erken ve çok büyüdü herkesin vücuduna göre değişiyor belkide iç karın dan kaynaklı 

İlgili sorular

+14 oy
39 cevap 1,314 göst.
17 Mart 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eslem 01 (437 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 330 göst.
15 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 422 göst.
24 Ocak 2020 Aile & Aşk kategorisinde Bahar..❤ (2,916 puan) tarafından soruldu
+4 oy
23 cevap 1,196 göst.

Kategoriler

1,470,871 soru

24,091,345 cevap

331,762 kullanıcı