Selamün aleyküm kızlar nasılsınız napıyorsunuz ben çok yorgum 3 tane halı yıkadım bugün aşırı yoruldum birazcık sohbet edelim dedim tam 13+5 günlük hamileyim göbeğim bu kadar büyük olması için erken değil mi ileri haftalarda kaç katı büyür 😁 mide bulantısı vs hiçbiri yok midem yanıyor sadece birde eğildim zamn bu göbüş rahatsiz ediyor erken haftalarda büyüyen varmı 6 aylık gibi hissediyorum kendimi 😁ama ben bu göbüşü çok sevdim 🥲 üzerime olan elbisler de rahatsız ediyor eşimden takılıyorum 😁 dışarı çıkarken bol feracemi çekiyorum üstüme normal mi sizcee
Yaa maşallah Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah kardeşim ❤️
Allah razı olsun canım ❤️ amin çok sağol güzel şuan için 🌸
Ayy seninde mi bebiş olacaktı hiç fark etmedim ben yorumlarda yada unuttum 🤔seninde sağlikli dünya ya gelsin inşallah minik kuzun
He kız doğacak nerdeyse 🤣🤣 son trimestere geçiş yapmış bulunmaktayım 🌸☺️
Oo maşallah bu kış buralar bebek dolacak inşallah ne güzel 😍
İkiz değil dimi maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah kardeşim ikiz değil işte banada normal gelmedi bu kadar büyük olması ☺️
Sorun olmasın sağlıklı olsun da bazen hamileyken gaz bile şişkinlik yapıyor böyle.
Aynen öyle ablam sağlıklı olsun sorun değil benim için de Gaz oldu zamn daha da dolgun şiş duruyor😁
Aleyküm selam rahmetullahi ve berakatuhu kardeşim benim ayşşs maşallah kız 13 değilde 27-30 haftalık gibi duruyor
Herkes öyle diyor görenler yani 30 haftalarda Allah yardımcım olsun inşallah 😁 çok teşekkür ederim güzel kardeşim seviyorum seni ❤️🥰
Bende seni Allah için seviyorum kardeşim benim ❤️ ☺️
Ahahahah amin amin amin
Ay maşallah sübhanallah rabbim nazardan korusun inşallah. Yani bana göre 13 haftalık için bu tik tombiş gibi ama olsun sağlıklı olun yeterli. Ben son 8. Ayda hemen hemen oyleydim. Paylaşma kız göbüşünü nazar olur.
Bı nazar duası alırız onzmn teyzesi 🥰 bende öyle düşünüyorum sağlıklı olsun sağlıklı doğsun kilo bir şekilde alınıp veriliyor 8 ayda 2 katına çıksa ben nasıl yürürüm 😁 çok teşekkür ederim bu arada Allah razı olsun inşallah kardeşim benim 🥰
31 haftada böyle göbeğim
Ben o haftalarda nasıl olurum acaba şimdiden çok büyüdü
ooo kocaman olmuş, belli mi cinsiyeti?
halı yıkayacak ne derdin varsı, yazık değil mi kendine
eşin gelince verseydin eline, çocuklarla yıkasaydı
Belli değil 23 ünde kontrol var bakalım inşallah gösterir kendini eşim hiç istedim gibi yikamiyor eşim çocuklara baktı bende yıkadım çok kirli değildi zaten üzerine hep halı örtüsü kullandım kız ameliyatlı ya üşütür diye korkuyorum ablam ☺️
Cnm sanirim 2. Gebelikte n sonra buyuk oluyor diye duymuştum gobus un:)
İnşallah çok rahatsız edecek kadar büyümez kullandım insülin de kilo aldırıyormuş ama benim vücudum aynı sadece göbüş büyüyor bende bebektir diye düşündüm ☺️
Kız ben 25 haftalığım bu kadar değil😁maşallah sağlıkla kucağına almak nasip olsun
Amin inşallah çok teşekkür ederim Allah razı olsun soranlar kaç aylık diyor söyleyince bizde 6 7 aylık sanıyoruz diyorlar 😁 göbüş hoşuma gidiyor da gittikçe büyüyor bu kadar değildi son 1 haftadır daha da büyük geliyor gözüme çünkü kıyafetlerim olmuyor sende sağlıkla al inşallah kardeşim benim
İnşallah canım☺️benim karnımda doğru düzgün büyümez hiç dışardan gören 7.ayımdan sonra anlamaya başlıyor bende hamile göbeği çok severim ama çıkmıyor😅ilk bebeğimde 9 aylıkken eğilip ayakkabımı falan bağlıyordum düşün😂
Bende yere eğilince karnımdan dolayı midem bulanıyor ayakkabı zor bağlarım 😁bizim bı komşunun gelini vardı kız çubuk gibiydi karnı dümdüz dü bebek nasıl sığdı neresinde taşıdı bende şaşırıyorum 7 aydan sonra binada mi büyüdü seninki
Evet 8.aya girdim 1 hafta içinde büyümüştü yani en azından belli oluyordu hamile olduğum
Oo şimdiden böyleyse yandin sen 😀😀😀
Bende ileriyi düşününce korkmuyor değilim 😁
Vallahi doğuma giderken bu kadardı benimki daha küçüktü desem yalan olmaz ☺️🤷♀️
Benim ki doğuma giderken büyük oluyor ama bu defa çok erkenden büyüdü bayadır büyük bu son 1 haftadır kaç katı büyüdü gözle görülüyor bol da giysem
Sağlıkla gelsin
Benim hiç çıkmadı hamile olduğuma inanan azdı kızımda 1900 doğdu zaten ama benim hamilelik çok zor geçti Allah başına vermesin kilo almadım verdim ayy ayy zor günlerdi
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah güzel kardeşim benimkilerde 3 yada 3 küsür doğuyor İnsülin kullanımında kilolu Bebek oluyormuş bakalım inşallah sağlıklı olsun da kilo hiç sorun değil keşke bende kilo almasam sadece Bebek alsa 😁
Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin
Amin inşallah Allah razı olsun inşallah kardeşim ☺️ 🤲
Maşallah canım, benim doğuma giderken böyleydi gerçi benim ki ilk dogumdu senin üçüncü doğum bence normal veya iç karnin geniştir. Çok yorma kendini 🥰
Doğuma giderken nasıl olur hiç bilmiyorum Geniş de olabilir dediniz gibi inşallah rahatsız edecek kadar büyümez yürürken sanki karnında kocaman bir bebek var gibi rahatsız oluyorum 😁 çok teşekkür ederim 🥰
Ben 6 aylıktım ASM doktoru hamile olduğun belli değil demişti. Sonra bir çıktı karnım bir çıktı. Kızımda 40+1de geldi. Göbeğime davul sokmuşum gibi gezdim o haftaya kadar 😁 sağlıkla al kucağına 💐
ASM ne demek özür dilerim bilmedim için soruyorum ☺️ bazılarınınki de son haftalarda çıkıyormuş herkesin vücut yapısı farklı demek ama davul gibi gezmek de hele eğilmek zor ☺️
Aile sağlık merkezi, anasağlığı, sağlık ocağı bir sürü adı var işte aklıma o geldi onu yazdım. Ne özrü durduk yere. olur mu hiç 😊💕
Biz de sağlık oca deriz 😁bende oda bı kadın doğum doktoru türü mü diye merak ettim 😂❤️❤️❤️🥰
Maşallah canım Allah nazardan korusun ama ben görünce 6 aylık sandım seni ztn ahahahahhaha şaşırdım 13 diyince bende 16dayım ama bunun yarısı kadar ve bana çok erken çıkmış falan dediler bende niye erken çıktı acaba iç karnım hiçmi yokmuş diye düşünürken seni görünce iyi bari dedim benim gibi erken çıkanlar varmış Allah sağlıkla kucağımıza aldırsın ama bu haftada halı yıkamak ne kız ben ev işi bile yapmıyorum annem bakıyor bana çok zordu başları benim kendime bakamayacak haldeydim anneme geldim şimdi iyim biraz ama hiç bu rahatı bırakasım yok ahahahha
Görenler doğum yakın sanıyor 😁 yapacak kimse yok bacım mecbur yapıyorum eşim evde oldu zman sofra kur topla yardım ediyor çocuklarla ilgileniyor uzanıyorum vs ama yapmayınca da olmuyor sıcaktan bende isteksiz şekilde temizliyorum evi adana yanıyor bende başta tehlikem vardı ona bile yatamadım çocuklar sağolsun 😁 şimdi şükür iyiyim kızımı erken doğum yaptım inşallah bunda da olmaz tek istedim sağlıklı vaktinde doğsun inşallah çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah ☺️ sağlıkla gelsinler inşallah
Haklısın canım biri olmayınca mecbur benim daha önce kayıplarım oldugu için henüz çocuğumda yok ondan çok pinpirikli herkes yoksa evimde olsam bende mecbur kendim yapıcaktım hepsi aynı olmaz canım benim iki yeğenimin biri erken geldi diğeri gününde
Benimde düşük riskim vardı en son kızımda o geçti erken doğum riskim başladı bunda da erken doğum riski olur diye korkuyorum açıkçası bakan varsa tadını çıkar ben mecburi yapıyorum
Seninki çok erken cikmis maşallah halı yıkamaya nasıl cesaret edebiliyorsun hayatım millet hamileyken evet yoga plates yapıyor ama hamileliğe uygun şekillerde yapıyorlar ve halı yıkamak gibi yorucu bir spor egzersiz de degil Allah korusun bir şey olduktan sonra keskeler geç olur
Dinlene dinlene yıkadım abla mecbur çok haklısın bende yine bebeleri düşünerek yıkadım kışın üşümesinler diye ☺️baya erken çıktı biraz çıkmıştı bu haftalarda daha da büyük oldu ileriyi düşünemiyorum 😁
Benim 9 ay 8 günlük seninki kadar büyük karnim
Yaa sana yetişmişim 😂ben 9 ayda emeklleyerek yürümem inşallah
Vala benim çok ağrım var o kdr büyük karın olmamasına rağmen çok zor yürüyorum
Bende özellikle eğildim zamn midem ağzıma gelmiş gibi oluyor bide sağa sola dönerken zor oluyor adını çıkar kardeşim bu günler geri gelmez ☺️ sağlıkla gelsinler inşallah
Maşallah ablam kocaman olmuş karnın ama sen halı neden yıkadın yapma böyle ağır işler cinsiyet öğrendinmi
Kışın sermek için mecbur yıkadım abla Bebek de olacak ev buz gibi olur dedim cinsiyet 23 ünde gidecem bakalım doktor ultrason kalitesiz dedi devlete gidiyorum başka doktora rnsvdu aldım bakalım inşallah söyler bende merak ediyorum
Çok yormadan yap yinede olurmu belli olunca cinsiyeti yaz buraya
Şükür başka yıkanacak yok kurtuldum günlük rutin işler ablam çok sağol Allah razı olsun inşallah bende çok merak ediyorum bakalım inşallah belli olursa post açarım 🥰
Çok şaşırdım maşallah
Yaa çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah ☺️
Ben doğuma giderken karnım böyleydi 😀
Ben nasıl giderim doğuma hiç bilmiyorum 😁
Bence sen gidemezsin eve gelirler 😁
Bı tekerlekli sandalye ayarlar giderim artık 😂
Her hamilelikte daha çok.sisermis . Ben öyle duymuştum.
Yaa ben de sizden duydum şimdi bazıları gaz vs diyor ama benimki gece gündüz inmiyor ben de gaz oldunu düşünmüyorum açıkçası ☺️ inşallah rahatsız edecek kadar büyümez ☺️
İnşallah. Senin şekerin de vardı yanlış hatırlamıyorsam. Belki ona da bağlı olabilir. Bazı doktorlar karin çevresini falan olcuyorlarmis diye duymuştum sanki şeker ile alakalı olabilir diye. Emin değilim kesinlikle. Ama sen doktora sorarsın yine de
Evet şeker tansiyon var bazı doktorlar ölçüyor Muş benim doktorum hiç ölçmedi daha bidahaki kontrolde soracam inşallh
1,470,450 soru
24,085,880 cevap
331,465 kullanıcı