+1 oy
138 göst.
önce Diğer kategorisinde (23 puan) tarafından

Sorun yukarıda iki kişi gitsek tür ücreti dışında kaç tl yanıma almam lazım. Birde muhakkak  giderken yanıma ne almaliyim

6 Cevaplar

+1 oy
önce (15,349 puan) tarafından

Turla Batum’a gitmiştik günü birlikti 

Yeme içme kendinden birde bir şeyler alırsan 2 kişi 10 bin civarı almalısınız 

önce (23 puan) tarafından

Tek batum muydu

-Reklam-
+1 oy
önce (5,582 puan) tarafından

Nerden yola çıkacaksın. Hangi sehirleri geleceksin. Onlar önemli.

Trabzon batum ordu Amasya rize giresun gezcez turla elaziğ dan yola çıkacaz

İlk olarak sadece batum a gidecekseniz kendi arabanızla gitmek gereksiz masraf olur.

Onun dışında planınız biraz yoğun. Yayla gezecek misiniz. Ya da sumela manastır ve uzungöl içi birer gün. Rize ayder için bir gün. Giresun mavigol,kuzalan,traverten ve kulaklara yaylası için bir gün. Orduda da bir gün sürse. Batum turla bir gün gitseniz. Amasya da birgün olsa

Benim hesabıma göre 7 gün sürüyor en az. Tabi bu söylediklerim şehirler için geçerli,eşik sürekli araç kullanacaksa 8 9 gün olur,dinlenmesi lazım. Guzergahlar uzak.

Tür gıdecez 4 gun

önce tarafından düzenlendi

Haaa otobüs türüyle yanii. O zaman iki kişi 10 bin alsanız yeter. Tabi alışveriş felan yapmamak şartıyla,yoksa 12 bin en az

+1 oy
önce (1,358 puan) tarafından

Biz balayında Karadeniz turu yaptık iki kişi, hiç turla gitmediğim için bir şey diyemem ama 2 kişi gidince biz kafamıza göre kaybolup hiç görmediğimiz gizli yerleri de görebilmiştik.

Ne kadar gitmişti 

önce (1,358 puan) tarafından

Biz neredeyse her şehirde konakladık bir gün, 2023ün mayısıydı, toplam 11 gün sürdü o zamanlar 20.000’i bulmamıştı.

0 oy
önce (901 puan) tarafından

Karadeniz çok güzel yerdir. Turla sadece turistik güzellikleri görebilirsiniz. Halbuki memleketimin taşı toprağı bile güzel 🫠 bu arada ciddiyim abartmıyorum bi yerden çıkıyorsun hiç hesapta yokken dağdan akan sulara derelere rastlıyorsun. İmkan varsa şahsi araçla çok daha güzel geçer. Hiç turla seyahet etmedim o konuda fikir veremem ne almak lazım ne kadar almak lazım gibi. Ama sinkov muhakkak bulundurun hele bebek varsa. Nereden gidiyorsunuz bilmiyorum bende haftaya gideceğim valize uzun kollu, tayt, kapşonlu falan ayarladım. Şemsiye alabilirsiniz. Yine çocuk için su geçirmez bi ayakkabı. Yağış ve soğuğu hesaba katın 

0 oy
önce (5,101 puan) tarafından

Tur olarak gezmeyi sevmiyorum açıkçası 

Eşimle cocuklarimla kendi aracimizla gitmek hem rahat oluyor hemde istediğimiz gibi geziyoruz 

0 oy
önce (61 puan) tarafından

Turla gitmiştim kafan rahat gidiyosun nerde konakliycaz nerde ne yiyelim derdi olmuyo. tabiki daha çok kalmak daha çok gezmek istyosun ama gittiğim iyi bi firmaydi. Mutlaka yanına bı hırka al yazın ortasında gidip donmuştukk

Firmanın adı neydi

önce (61 puan) tarafından

Sadece Malatya ve Elazığ çıkışlı bi tur Türkiye genelinde değil Bambu tur 🐼👌🏻💕

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 156 göst.
13 Şubat 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 137 göst.
23 Mayıs 2025 Tatil-Seyehat kategorisinde clk38 (1,494 puan) tarafından soruldu
0 oy