0 oy
302 göst.
Diğer kategorisinde (536 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Sorum yukarda kızlar, çok sıcak diye oğlum bazen giymek istemiyor 4 yaşında ,siz nasıl yapıyor sunuz, bu arada dışarda zaten giyer evin içinde soruyorum kızlar 

18 Cevaplar

+1 oy
(1,965 puan) tarafından

o nasıl soru kız.. bez yoksa kilot şart. hijyen açısından en başta gerekli. alışır gider ne olacak. yetişkin kişi ay çok sıcak bugün donsuz gezeyim diyor mu

(536 puan) tarafından

Evin icinde kast ettim canm dışarda zaten hep giyer

(1,965 puan) tarafından

ay bilemedim ben evdede giyerim giydiririm :) hijyen evdede lazım

(295 puan) tarafından
+1

Ay çok güldüm çocuk uyutmaya çalışıyorum

Zaten normal eşofmanlarda minicik bile etiket olsa popişlerine değiyor bence de hijyenik değil. İç çamaşırlarının dikişi daha farklı önde ve arkada dikiş izi yok

(9,079 puan) tarafından
+1

kilot giysinde sort mort giymesin yani donsuz cok rahatsiz olur . cok sacma kilotla dursun  sortsz kalsin oyle olur da kilotsuz sort giydirmek rahatsiz olur kizda erkek zaten bingil bingil sallanir sadece sortla😂😂boxerla kalabilir erkek kizda kilot atletle cok sicaksa ama sirt giyse kilotun ustune daha rahat terini de ceker

kilotta sortta giydirmiosan komple ciplaksa aman allahim niye kici basi pisisi kulusu saga sola koltuga moltuga surunsunli hem etraf esyalar kirlenir hem cocuk mikrop kapar tamamen ciplak durmuyordur heralde okadarda degil😂😂

-Reklam-
+1 oy
(14,885 puan) tarafından

İç çamaşırı giyilmese de olur bir şey değil

0 oy
(1,788 puan) tarafından

Ne kızıma ne oğluma hiç öyle bı şey yapmadım onlar da teklif bile etmediler. Ben de öyle.giydirmem belki sıkıyor olabilir çamaşırı bı tık bol olsun rahatsız etmez 

0 oy
(4,778 puan) tarafından

Altet boxer giyiyo zaten ciplak gezecek hali yok ya 

0 oy
(2,672 puan) tarafından

Evde boxerla dolaşır ama dışarda short içine giydiririm

0 oy
(859 puan) tarafından

Bebekliginden beri giydiririm kızımda öyle alıştı şükür. İç çamaşırı önemli bir unsur benim için :) 

(536 puan) tarafından

Kesinlikle öyle 

0 oy
(4,057 puan) tarafından

nasıl alıştırırsan öyle gider.

1 tane don fazlalık değil. erkeği veya kızı yok. 

kızım 2 yaşında elbise giydirince altına paçalı don giydiriyorum 

(536 puan) tarafından

Aynen artk istemediginde de giydirecegim sadece evde bir kaç kez giymemisti

(4,057 puan) tarafından

evde rahat olmak isteyebilir arada olabilir belki ama her zaman olmasın. dışarıda da hep giysin. 

(1,513 puan) tarafından

O zaman boxer ile gezicek bir süre hava çok sicksa evde

0 oy
(5,119 puan) tarafından

İç camaşırsiz asla gezdirmem canim, belki sıkıyordur bir beden büyük al evde boxer ile gezsin üstüne şort giydirme. Oğlum evde boxer ve atlet durur. 

(536 puan) tarafından

Yaz diye şimdilik ona normal külotlardan goydiriyorum, aslında şimdiye kadar istememesine rağmen hep giydirdim ben söyleyince giyiyor yani giydiriyorum

(5,119 puan) tarafından

Boxer daha güzel canim onu al çocuk rahat eder normal kulotlar da rahat edemiyor dur o yüzden istemiyor olabilir 

(536 puan) tarafından

Ama hem boxer üstüne de şort felan çok sıcak olmazmi evde boxer tek olsa bile dışarda mesela

(5,119 puan) tarafından

Hayır olmaz canım şort zaten ince boxerde öyle o yüzden sıcak olmaz

0 oy
(4,588 puan) tarafından

Giydiriyorum ben oğluma boxer 4.5 yaşında bu arada . Geniş aldığım için de rahatsız etmiyor ...

(536 puan) tarafından

Boxer mi kulot mu cnm

(4,588 puan) tarafından
+1

Külot hiç giydirmedim direk boxerla başladım 

0 oy
(117 puan) tarafından

Evet tabiki .....

0 oy
(3,097 puan) tarafından

Evin içindede giydiriyorum 

0 oy
(3,081 puan) tarafından

Savaşa savaşa giydiriuorum oğluma koruyucu bence iç camasiri olmazsa olmaz

0 oy
(4,370 puan) tarafından

Benim de 4 yaşında kızım var ama kesinlikle böyle bir istekte bulunmadı külot yerine boxer giydiriyorum 

0 oy
(3,494 puan) tarafından

Evet canım giymeyince rahatsız oluyor benim oğlum da 4 yaşına girecek haftaya inşallah 

0 oy
(1,568 puan) tarafından

Sakin giydirmemezlik yapma eltim bi oğlunu giydirmezdi öyle alıştı şuan 17 yaşında hala giymez rahat etmez çok yanlış bence benim çocukların atleti bile dışarda göremezsin nasıl başlarsa öyle gider

0 oy
(5,069 puan) tarafından

Külotsuz şort giymek gibi mi? Öyle daha rahatsız edici olur bence ya. Acaba külotları küçük alıyorsunuz veya sentetik kumaştan da o yüzden mi rahatsız olup giymiyor. Bol ve pamuklu alın.

0 oy
(6,496 puan) tarafından

Tabiki evdede çıplak dolaşılırmı hiç külot giymeden nasıl olacak 

0 oy
(864 puan) tarafından

Oglum 5bucuk yasinda boxerle ve atletle geziyor evde disari cikarsa ustunu giyniyor.Kendiside utanir dusunu yaptirdigim zaman bana bakma diyor e nasil banyo yaptirim gozlerimimi yumayim

İlgili sorular

+2 oy
49 cevap 845 göst.
0 oy
32 cevap 713 göst.
8 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde mvlude.97 (75 puan) tarafından soruldu
0 oy
77 cevap 1,473 göst.
2 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Nare88 (290 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 175 göst.
13 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde kubraugur (2,528 puan) tarafından soruldu