+1 oy
548 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6,834 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi

Kaynanam geldi bugün kızlar saat 11 buçuk oluyor saat 2 de randevusu varmış neyse bende kızı 1 buçukta krese götürüyorum onun beslenmeye bı şeyler hazırlıyorum kızı hazirladim götürdüm kayınvalide ile annem oturuyor 

Gördün dimi hazırladıgimi açsan de yani ben yedi geldi diye sormadım . Bizde yeni kalktık sofradan gördü kaldırdığımi neyse ben gittim anneme ben açım demiş annem de kolu ameliyatli git mutfakta bul ye demiş ne biçim kızın var ac mıyım diye sormadi demiş annem de sofrayı yeni topladı desen yapardi demiş benim haberim yok tabi 

Ben gidip gelesiye atistirmis 

Eşim de gecede o burdayken kalkmış eşime diyor karın beni aç bıraktı ne dedim şok oldum

İşte aç gelmis ben aç mi tok mu sormamisim esim de anne yabancı mısın davet mj bekliyorsun dedi dolapta bakmış da yemek yokmuş ne yesinmis 

Bende dedim gördün topluyordun açsan dolabı ac ye ogluna ne diye şikayet ediyorsun 

İnsan sorar ne biçim gelinsin dedi 

Dedim begenmiyorsan gelme o zaman 

Sonra randevusu geldi aldı başını gitti sizce de haksız mıyım 

İşine geldi mi her tarafı kurcalıyor mutfağı yatak odasını sırf fitne vermek için anası burda ona bakıyor bana bakmadı demek için oğlunu fitneliyor 

17 Cevaplar

+6 oy
(508 puan) tarafından

Sert olmus ama yani tamam kaynanani sevmeyebilirsinde öylede yapılmaz ama misafirdir sonuçta sorsaydiniz bir acmisin diye daha hoş olurdu canım 

(6,834 puan) tarafından

Canı istedi mi kurcaliyor ya sırf inadına yaptı 

-Reklam-
+3 oy
(1,147 puan) tarafından

Aslında senin sorman sanki daha makul olurmuş. 

Çünkü ben abimin evine giderken bile yengeme açım demem ne bileyim bazı insanlar çekinir misafir olarak sorman daha hoş olabilirmiş. Ama kayınvalidenin de ortalığı kargaşaya vermesi hiç doğru olmamış klasik kaynana modunu açmış sanırsam. Eşine söylemesi sonra arkandan öyle konuşması elbette ki dogru karşılanmaz umarım hatasının farkına varır :) 

(6,834 puan) tarafından

Canı istedi mi kurcaliyor istiyor ya sırf anama bakıyorum diye bu hasetlik . Ben o kargaşa da onu mu düşüncem 

+3 oy
(4,446 puan) tarafından

İki tarafta haksız 

sen yemiş olsa bile sormalıydın,  hele en son gelme demen bilerek yapılmış bı davranış sanki sormaman , o da yememiş olsa bile yok karın beni aç bıraktı filan sözlerini kullanmamalıydı

(6,834 puan) tarafından

Ben o kargaşa da onu mu düşünüyorum acaba ? Ben haksız falan değilim. Bilerek yapmadım ama ortalık karıştıyorsa hakediyor 

(4,446 puan) tarafından
+2

Valla dıştan görünüş bu şekilde canım kabul etmesen de :)

(6,834 puan) tarafından

Herkes istediğini düşünebilir.

+3 oy
(4,900 puan) tarafından

Kim olursa olsun o saatte gelen sorulmali ac misin diye. Onunde sofra toplarken, anne aç mısın toplamayim diyebilirdin. Kurcalasa kurcaladi diyorsunuz, simdide acop baksaydi ne demek? Hic hos değil tavrin kusura bakma

(6,834 puan) tarafından

Ben tam o saatte onu mu düşüncem acaba biliyor görüyor telaşımi kendi diyebilirdi nolursa olsun hem arkamdan konuşup hem de oğluna şikayet etmek ayıp 

(4,900 puan) tarafından

Ne desek bir bahanen var ve sen haklisin kendi kafana gore canim, bosver. 

(6,834 puan) tarafından

Önünden sofra toplamadim o geldiğinde sofra bezini topluyordum istediği zaman söylüyor şu an annem bende diye ilgi istedi sırf inadindan bugün de görümcem eşimi aramış annemi götür hastaneye diye 

+2 oy
(25,113 puan) tarafından

Senin kaynana sorunu bitmiyor bacım su kadindan bir kurtulamadin gitti 

(6,834 puan) tarafından

Valla ya 

+2 oy
tarafından

Haklısın gülüm yani 

(6,834 puan) tarafından

Aç bıraktı beni dedi

+2 oy
(557 puan) tarafından

Ztn çocukla beslenme falan ugrasiyormussn insanlık hali ne var bunda aç burakti falan ayıp yani sofrada olsan davet etmeden tamam geniş zamanda gelse sormasan gene haklı dicemde sıkışıkligin içinde gelmiş 

(6,834 puan) tarafından

Evet tam böyle kargaşa zaten sıcak ben yorgun birde dün gece uykusuzluk var

(557 puan) tarafından

Bahane canım üzülme sen 

(6,834 puan) tarafından

Malesef öyle 

+1 oy
(255 puan) tarafından

N güzel cvp vermişsin kız oyle helal olsun bn oyle desem allaaâaaah daha analıgım avratlıgım kalmaz :)

Bızde gecen geldı kızın yatağında uyumuş yorganına onun altında bnd salona yerını yaptım uyanınca ordan alır dedım bunu dert etmiş İlk tartışmada geldım de bı yorgan vermedi dedi herkesin içinde bn şok bnd dedım orda oldunu bılıyosun alsaydınya yok bılmıyom falan dedo neyse ordan aklıma heldı yanı keşke bnd diyebilsem o cvbı verirdim 

Esin bişey demiyormu sn oyle deyınce

(6,834 puan) tarafından

Yo demiyor biliyor haklıyım 

+1 oy
(1,383 puan) tarafından

Sizin kaynana gelin ilişkisini bilmiyorum da beğenmiyorsan gelme demeseydin iyi olurmuş gururlu mu bari. Benimki öyle bir şey olsa asla gelmez bidaha

(6,834 puan) tarafından

Gurursuz gelir 

(1,383 puan) tarafından

Valla benim suratım bi düşsün bidaha açmaz kapımızı aman açmasın böyle çok rahatım 

+1 oy
(1,892 puan) tarafından

Haklısın yabancı bir yer değil ki açsan kızım açım de ne ortalık karıştırmaya çalışıyorsun

(6,834 puan) tarafından

İşte birde arkamdan konuşmuş 

+1 oy
(23,416 puan) tarafından

Eve gelen misafire ikramda bulunulur tabi ki. İkiniz de hatalisiniz. Sen ikram etmeyerek sormayarak hata etmişsin. O da üslubunda çok hatali

(6,834 puan) tarafından

Tam da telaşlı saatte onu soramayacagimi biliyor ortalık karistirmasina gerek yok 

+1 oy
(4,683 puan) tarafından

Biz Büşralarin kaynanalardan çektiği nedir ya. Yaslaniriz bu sefer de gelinlerden çekeriz kesin 😀 işlerine geldiginde her yere girip çıkarlar o telasta davet beklemiş yabancı sanki. Kızım bir bardak çay koyar mısın desen zaten getirirsin önüne ama yok aklını okuycaz onlarin

(6,834 puan) tarafından

Evet ya sorma valla 

+1 oy
(2,193 puan) tarafından

İyi demişsin ağzına sağlık valla 

(6,834 puan) tarafından

Biraz hakettj çünkü 

+1 oy
(1,121 puan) tarafından

Sen annene bakiyorsun diye senden hizmet bekliyor belki ilgi istiyor oda.Sen sordaydin ogluna soyleyecek laf bulmazdi bence.Yada anne acsan burada yemek ver isitir yersin benim simdi telasim var diye bilirdin bence

(6,834 puan) tarafından

Ben o an o telaşla onu mu düşündüm acaba açsa yesin 

+1 oy
tarafından

Onun tavrı da hoş değil ama öncelikle kim olursa olsun kapımdan girene aç mısın diye sorarım sofra toplarken görüp onun dur bende yiyim demesi zaten tuhaf çünkü kimse demez diye düşünüyorum ev sahibi büyür eder sorar şikayet etmesi de yanlış ama sende hatalisin

(6,834 puan) tarafından

Valla işine geldi mi çok güzel kurcalıyor her yeri o ara çok acele isim vardı onu düşünücek vaziyette değildim kalkıp şikayet etmessi ayıp 

tarafından

İyi de eve gelen kişinin demesi lazım değil sen o an evet çok telaşlı olabilirsin onda da döner dersin ki anne şurada yemek var ısıtırsın açsan en azından bunu söyleyip çıkarsın hiçbir şey sormadan söylemeden acelem vardı deyip çıkıp önunden sofra toplarsan bana göre en kötüsu  de olsa alınması normal yani senin arkandan kalkıp seni dolabını karıştırıp yemek yemesi daha hoş bir durum değil ki bence aranızdaki dinamigi bilemem ama benim açımdan her ikinizin yaptığı şey de yanlış

(6,834 puan) tarafından

Önünden sofra toplamadim yanlış yere çekiyorsunuz 

+1 oy
(1,468 puan) tarafından

Ya canım doğruya doğru inadına yaparsa haklısın sormamakla yaşayan anlar kim haklı haksız yinede bilemiyorum orta yol bulunmalı yani o zaman ne güzel geçim şurda yine böyle post ölümlü dünya :((

(6,834 puan) tarafından

Ölümlü dünya ama insanın da sabrı var be bacım 

(1,468 puan) tarafından

Evet :((

+1 oy
(4,741 puan) tarafından

Bence de sorman gerekirdi. Artık nefret boyutun o kadar büyümüş ki kadına karşı normal olan şeyler anormal gelmeye başlamış. 

(6,834 puan) tarafından

Ben nereden bileyim aç mi tok mu çocuk değil ya derdini anlatabilir. Kalkıp şikayet etmesi onu geçtim arkamdan konuşması hoş mu ? Nefret diyorsun ya emin ol karşılıklı 

(4,741 puan) tarafından

Sen niye buradakilere atarlı cevap veriyorsun. Sen onun aç mı tok mu olduğunu bilmiyorsun da biz senin evinde yaşananları A dan Z ye nasıl bilelim. Evet haksızsın . Soru sormuşsun haksız mıyım diye haksızın . Kaynanam haklı mı diye sorsaydın oda haksız derdim . Madem yaptığının doğru ve haklı olduğunu düşünüyorsun niye haklı mıyım diye soruyorsun. Herkes seninle aynı düşüncede olmak zorunda mı? 

(6,834 puan) tarafından

Eski postlara bakarsan neden böyle dediğimi anlarsın sırf annem burda diye ilgi çekmek için yaptı.  Canı istedi mi buluyor yiyor bu olayı uzatıp arkamdan konuşmasına gerek yoktu 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 746 göst.
0 oy
6 cevap 191 göst.
0 oy
7 cevap 262 göst.

Kategoriler

1,476,345 soru

24,167,783 cevap

335,704 kullanıcı

...