0 oy
249 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (27 puan) tarafından

Biz piknipe gidecektik kaynanam bile hazırlamamış bende hazırlamadım ve içimden gitmek istemiyorsuneşim gelince de gitmek istemediğimi söyledim o da bana sırf annem bişe istedi sen de gitmek istemiyorsun vb. Cümleler kurdu bende kaynanamı aradım senin yüzünden kavga ediyoruz dedim oğlun ile konuş dedim sinirlendim aradım yani kaynanamı bir süre konuşmadım mesafe koydum görümcem yazdı işte geçimsizsin falan dedi annem inş eline kalmaz ölür dedi halbuki kaynanamın hep kötü gününde ben yanında oldum o çok sonraları geldi görümcem bana söylendi ben ona anlayacağınız sizce kim haklı siz laf yedikten sonra bir daha o insan ile aynı ortamda olur musunuz?

7 Cevaplar

+2 oy
(2,005 puan) tarafından

Kaynananı arayıp tartışmanıza dahil etmen gereksiz ve yanlış olmuş. Ve arayıp yansıttığına göre kaynanana bosulmuşsun yani eşin haklı görünüyor. Böyle şeyleri çok buyutmemek lazım.

-Reklam-
+1 oy
(399 puan) tarafından

Görüşme istemediğin şeyleri de yapma görümcen şimdi bile sana yük edeceğiz diyor.nasil bir cesaret sana yazdıklarına bak.smdi tavrını kat ve öyle ilerle yoksa sırtına binecegiz diyorlar.annemde baktı yıllarca,hiç gerek yok.

+1 oy
(23,266 puan) tarafından

Arayıp senin yüzünden kavga ediyoruz kısmını doğru bulmuyorum. Görümcen de anasına bakmiycak demekki senin eline düşmez diyor ben olsam kızı sensin tabiki benim elime düşmesin al da bak anana derdim arada kaynana yanmış gibi geldi bana gelin gorumce tartışma olmuş 

(27 puan) tarafından

Aynen öyle biz kendi problemimiz hallettik bu saatten sonra görümce nasıl yüzüme gelecek

+1 oy
(1,623 puan) tarafından

Sen niye evinin içini kaynana anlatıyorsunki senin yüzünden kavga ettik diye  kadın çağırmış  gidip gitmemek eşinle senin Arandaki bişey çok saçma olmuş davranışın evet biraz ortalığı sen karıştırmışsın gibi görünüyor görümcende almıştır annesinden gazı karışmaya hakkı yok tabiki sadece annesini dinleyerek konuşulmaz dahil olmak istiyosa noldu diye bu sorsaydı ne biçim bi piknik ayarlamanız var kimse bişey hazırlamamış ama piknik planlanmış oda ilginç boşyere kocanla kavga etmişsin gereksiz tartışma ailesini sevmiyor olabilirsin ama eşin senin aileni sevmese böyle davransa ailene ne açıklardın damadınız gelmiyor diye kendini kötü hissetmezmiydin öyle düşün bide ben olsam giderdim bi iki bişeydi koyardım eşim için susardım bi seygısızlık yoksa bana yaptıkları otururum orda 

(27 puan) tarafından

Evin içinde çoğu şeyi ben söylemem o an üstüme geldiği için aradım kızının böyle yapması ne kadar doğru?

(27 puan) tarafından

Evin içinde çoğu şeyi ben söylemem o an üstüme geldiği için aradım kızının böyle yapması ne kadar doğru?☑️ 

(1,623 puan) tarafından

Kızının hadsizligi ayrı bişey ztn karışıcaksanda önce bu dinlersin hemen laf dersen lafıda yersin haklı söylenmişsin ona 

(27 puan) tarafından

Yani bir daha nasıl yüzüme bakacak acabal

0 oy
(429 puan) tarafından

Kocaanla kavga bile etsen ikinizin arasında kalmalı.kaynanayı arayıp sen zaten araya sokmuşsun.bir de üçüncü kişiler için kavga etme ve kocanın gönlünü hoş et ki o da seni mutlu etsin.

0 oy
(9,940 puan) tarafından

Sizin aranıza görümcenin girmesi saçma ama senin kaynananı kocanla aranıza sokman çok daha saçma olmuş kocaman adamı annesine şikayet etmek nedir 

(27 puan) tarafından

Şikayet senin yüzünden tartışıyoruz dedim ara oğluna söyle yani arada anneciliği tutuyor 

0 oy
(236 puan) tarafından

Diyelim senin annen snı arıyor v dıyokı gelin bni aradı olun senin yüzden kavga edıyo  bnle dese sn naparsın saymazmısın geline bn olsam kızarım n dıye snı arıyor derım istedi kadar kavga etsin anemi n dıye arayınca soylenıyo

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 333 göst.
0 oy
3 cevap 232 göst.
0 oy
23 cevap 935 göst.
10 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Nehir27Ebrar (223 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 192 göst.
13 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Yasminsena (118 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,294 soru

24,137,233 cevap

334,361 kullanıcı

...