Benim ikinci doğum felâket zordu, sancı hat safhada tabi devlete gidiyorum...
Neyse kanama da olduğu için doktorlar kesinlikle eve gitme hastane etrafında yürüyüş yap açılman olsun. Bende yürüyüş yaptım ama fayda etmedi sabahtan gitmiştim gece oldu hava birden soğudu Haziran ortası, eşim eve gidelim de bize Hırka götüreyim dedi bende gelecem dedim ev de araba ile 15 dakika mesafede kalıyor. Gittik Hırka aldık yol üstü özel hastane vardı eşim direk arabayı çekti in dedi gidelim doğur sende Kurtul sancılardan dedi etti etmedi inmedim, orda da aynı acıyı çekeceğim devlet hastanesinde de en azından devlet son noktaya kadar normal doğum olsun diye uğraşıyorlar özel sırf 5 lira fazla almak için direk sezeryana alırlar dedim ve o an özele verebileceğimiz 20 bin 30 bin TL paramıda yoktu, eşim beni bırakıp para aramaya çıkacaktı bırakmadım. Gittim develtte doğurdum şimdi bir yaşında.
İlk gebelikte de 6 sene önce bütün kontroller özel hastanede oldu doğumu da özel hastanede yapacaktım, doğuma az bir süre kala maddi açıdan zorluğa girdik daha doğrusu kaynana ile birlik yaşıyorduk pederim arabası çarptı parası eşimden çıktı, onu da devlette doğum yaptım, devlette doğum yapmak asla zoruma gitmedi sadece zoruma giden nankör olmamız oldu